הגעה מצ'אנג מאי לקופיפי
-
אנחנו זוג עם ילד בן 5 ותינוקת. רוצים להגיע, בעזרת טיסת פנים, מצ'אנג מאי לקופיפי ואחרי כמה ימים לריילי ביץ'. כבר עמדתי להזמין טיסה מאייר אסיה ואז גיליתי שאפילו הטיסה המוקדמת לפוקט נוחתת ב-15:00 ואילו המעבורת האחרונה מפוקט לקופיפי יוצאת ב13:30 או
14:30
ממש לא בא לנו להעביר לילה בפוקט, מה גם שאנחנו עם ילדים קטנים ומעדיפים כמה שפחות מעברים (יש לנו כבר מספיק). כרטיס בתאי איר או בבנגקוק איירוויס עולה הרבה יותר יקר. רעיונות נוספים? מה עושים כדי לא לבלות לילה פוקט, אבל גם לא להוציא עוד מלא כסף?
ובכלל, אם מישהו נתקל במבצע מגניב של טיסות פנים - נשמח לשמוע. יש לנו 3 כאלו (בנגקוק - צ'אנג מאי, צ'אנג מאי - פוקט, קראבי - בנגקוק). דיל 3 הטיסות של תאי לא משתלם. את הדיל של בנגקוק איירוויס לא ממש הבנתי...
תודה!
-
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיהאמת היא שבנתונים הללו גם טיסות עם תאי ובנגקוק אייר לא יזרו, כי גם עם הראשונה לא תספיקו למעבורת ולשניה אין בכלל טיסה ישירה כזו (ולכן גם הדיל שלהם פחות רלוונטי לכם).
הדרך היחידה שאני רואה היא לטוס בטיסה מוקדמת לבנגקוק ומשם טיסת המשך. לא בטוחה שאני ממליצה על זה, כי מעבר לכך שזה ייקר עלויות, החברה שבה המחיר עוד יכול לצאת זול יותר היא אייר אסיה, אבל הסיכון של אי עמידה בזמנים איתם גבוה יותר ולכן הייתי נזהרת מקונקשן עימם, בעיקר כשאתם עלולים בסופו של דבר למרות כל הטירחה לפספס את המעבורת בשל עיכוב.
למה זה כל כך נורא להעביר כמה שעות בפוקט? לדעתי זה בכל זאת יהיה פחות טרטור לעומת החלפת טיסות בבנגקוק ובוודאי תמצאו משהו נחמד לעשות שם. אם זה ממש בזבוז זמן עבורכם, תוכלו לקחת את טיסת הלילה מהצפון ומייד בבוקר את המעבורת, אולם קחו בחשבון שתגיעו למלון לא לפני אחת אחר חצות, וסביר שאפילו אחרי.
לגבי "מבצע מגניב", אתם צריכים לציין את התאריכים שבהם מדובר פחות או יותר
-
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיתודה רויטל! לבנגקוק איירוויס דווקא יש טיסה ישירה מצ'אנג מאי לפוקט, רק שהיא הרבה יותר יקרה מזו של אייר אסיה.
תאריכים: מבנגקוק לצ'אנג מאי בערך ב11 לנובמב', צ'אנג מאי פוקט בערך ב18 לנובמ' ומקראבי לבנגקוק בסביבות ה-28 לנובמבר.
אם זה סתם היה להעביר כמה שעות בפוקט - לא נורא, אבל להתחיל לנסוע מהשדה תעופה למלון ולמחרת שוב מונית למעבורת - סתם נראה לי מטרטר ובזבוז זמן ומסרבל...
ועוד שאלה: נסיעה עם ילדים לפאי: עד כמה הנסיעה קשה? ומה עדיף - ואן או אוטובוס? אם יש מקום שהוא בסגנון פאי - כפרי, רגוע, שקט וירוק, במרחק נגיש מצ'אנג מאי - נשמח לשמוע. -
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיgigish, לבנגקוק איירוויז אין טיסה ישירה מהצפון לפוקט. אולי משהו בתצוגה שלהם הטעה אותך.
תעשו את השיקול שלכם לגבי מה יהיה פחות טרטור. קחו בחשבון שהחלפת טיסות בבנגקוק תעלה לפחות כפול וכחצי יום שהולך לאיבוד.
הרעיון היחיד שאני יכולה להציע לכם, במידה וזה כל כך בעייתי עבורכם, הוא להחליף את סדר היעדים ומשדה התעופה בפוקט לקחת רכב (עם נהג או שכור בנהיגה עצמית) לקראבי. אחרי שתסיימו את השהות המתוכננת בקראבי, תעברו משם לקופיפי.
לצערי, כרגע אין מבצעים מיוחדים לתאריכים שלכם.
כדי לפצות אתכם
אתן לכם טיפ לחוויה מיוחדת: בתקופה בה אתם חוזרים לבנגקוק אמור להתקיים פסטיבל הגשר שמעל נהר הקוואי בקנצ`נבורי, הכולל מופע אור קולי מרהיב ומופעים מיוחדים. אני במקומכם לא הייתי מחמיצה נסיעה לשם
-
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיהיי רוויטל.
אולי יש לך איזה לינק למופע האור קולי הזה מעל הגשר
בקנצ'נבורי?,נשמע מדליק,בקרתי שם לפני הרבה שנים
ופעם ראשונה אני שומע על מופע כזה.
לילה טוב........................moga11 -
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיהיי משה,
זה באמת אמור להיות משהו מיוחד. קראתי על זה בזמנו בכמה מקורות באנגלית, אבל לא שמרתי כי זה לא היה לי רלוונטי. גם לך לא, כי זה בדרך כלל מתקיים סביב השבוע האחרון של נובמבר ותחילת דצמבר (כשבועיים).
אם זה בכל זאת מעניין אותך, תוכל לעשות חיפוש לפי: River Kwai Bridge Festival
נו, טוב, מצאתי לך מקור אחד (בחצי השני של המאמר)
:
http://www.asiativ.com/TravelGuide/Thailand/River-Kwai-Bridg e-Week.aspx
-
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפירוויטל זה באמת לא רלוונטי לגביי,זה רק סקרנות.
וגם מצאתי סרטון נחמד ביו טיוב בנושא:
http://www.youtube.com/watch?v=p6PmXIC3MRE
תודה ולילה טוב.....................moga11 -
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפינראה לי שבפעם הבאה אולי כדאי לנו לגוון ולהגיע בנובמבר, ואז נוכל לתפוס גם את הפסטיבל הזה וגם את ה Loi Kra Tong ועוד כמה אירועים מעניינים
-
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיוואלה כל פעם את מעלה עוד פסטיבל.....
אני לא יודע איך זה אצלך בעבודה,אבל אצלי אין מצב
לקבל חופש בנובמבר תיירות חוץ בעיצומה,תמיד רק
בינואר פברואר.
עכשיו אני יכנס ליו טיוב לראות אולי יש סרט על
הפסטיבל הזה גם.
לילה טוב.......................moga11 -
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיזה הפסטיבל הכי שווה מכולם! -
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיהנה סרטון קצר של הפסטיבל,עכשיו אני נזכר שהייתי
בו לפני הרבה שנים בצ'אנג מאי.
http://www.youtube.com/watch?v=aSn5IWrBOk0&feature=relat ed
-
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפימדהים. נראה לי שאני כבר יודעת מעכשיו איפה אהיה בנובמבר הבא...
מה יהיה משה, היום לא הולכים לישון? -
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיהי רויטל. תודה על התשובות וההמלצות. הנה הלינק לטיסה עם בנגקוק אייר:
-
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיושאלה נוספת:
אם החלטנו כן להשאר לילה בפוקט: היכן כדאי להזמין מקום שיהיה כבר קרוב למעבורת? -
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיהקישור לא מעלה את הטיסה. אולי תכתבו תאריך ושעה או מס' טיסה. -
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפילמשל טיסה pg924 בחיפוש מצ'אנג מאי לפוקט, תאריך 18 לנובמבר.
אבל...לאט לאט מסתמן לנו פיתרון
הסתכלנו על התמונות של קאו סוק
(למשל כאן - http://www.2thailand.co.il/InfoCenter/Gallery.aspx?GalleryId =174) ואמרנו לעצמנו "וואו! פה אנחנו חייבים להיות!"
אז יש מצב שנטוס לפוקט ומשם ניקח אוטובוס לקאוסוק לאיזה יומיים - שלושה (כנראה במקום 3 ימים בפאי שתכננו). רק צריכים לברר מהן שעות האוטובוס והאם זה מתאים לשעת הטיסה. אז עכשיו גם אני מחפשת חומר על קאו סוק. אם אגלה משהו מעניין - אשתף. אח"כ כנראה נחזור לפוקט ומשם לקופיפי, כמתוכנן. ואם יש דרך הגעה קצרה יותר אשמח לשמוע.
המון תודה לך רויטל על התשובות והעזרה. גם אתם נוסעים עם ילדים? -
או.. מעולה. אם תהיו שם לפנינו נוכל לקבל רשמיםמיד ראשונה
(או מעיניים ראשונות)
גם לי התמונות והתיאורים גרמו לשינוי מסלול -
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיהיי gigish, כמו שאמרתי לא קיימת טיסה ישירה של בנגקוק איירווייז מצ'אנג מאי לפוקט. הטיסה שציינתם היא מבנגקוק לפוקט כהמשך לטיסה נוספת מהצפון לבנגקוק. כנראה מה שמטעה אתכם זה שכתוב Non-Stop על כל אחד מהקטעים הללו.
אני שמחה שגם אתם נדבקתם בהתלהבות מקאוסוק. בנובמבר אפילו תוכלו לראות שם את הפרח הגדול בעולם... אבל שיקלו היטב אם תסריט כזה לא יהווה טרטור הרבה יותר גדול וקראו גם על התנאים במקום, כי בשמורה עלולות להיות לא מעט עלוקות ואפילו עקיצות היתושים עלולות להוות סכנה מסויימת(עלולים לשאת מחלות כגון מלריה וכו', צריך לבדוק ספציפית לאזור, בעיקר כשאתם עם פעוט ותינוקת שהמערכת החיסונית שלהם עדיין פגיעה יותר. אין בכוונתי להמליץ לכם לוותר על כך, אבל בדקו היטב אם אכן מתאים לכם.
כן. אנו נוסעים עם 3 ילדות. על הטיול הקודם שלנו עמן בתאילנד לפני מספר חודשים תוכלו לקרוא דרך הקישור בקוביות בצד שמאל. -
הגעה מצ'אנג מאי לקופיפיאיזה באסה. את צודקת לגבי הטיסה
ה"נון סטופ" אכן הטעה אותי.
בכל מקרה התחלנו לפנטז על קאוסוק... קראתי שאין סכנת מלריה. נמלים בחדר לא מרתיעות אותי (כאלה יש גם בבית...), אבל כן מודעת לכך שצריך להיות בפוקוס על הקטנה (שרק התחילה ללכת
), שלא תמצא את עצמה במיים. חייבת להודות שהתמונות של החושות על המייים עשו לי את זה לגמרי. אשמח לדעת ממי שהיה עד כמה זה רחוק / שונה מהבתים על העצים.
ובעייה חדשה: נניח ובסוף אנחנו לוקחים את הטיסה של אייר אסיה לפוקט (אין לסוריטאני לפי מה שראיתי לצערי) ומגיעים ב15:00, עד כמה זה ריאלי להמשיך באותו היום לקאו סוק? איך אני מבררת / מזמינה אוטובוס מפוקט לקאוסוק? ומתי השקיעה בתאילנד בנובנמבר? לא אכפת לי להגיע לקאוסוק בשעת בין הערביים (ולהתעורר אל כל הוואו הזה), אבל להגיע בלילה נראה לי לא מתאים. האם בכל זאת נגזר עלי לבלות לילה בפוקט ואז לנסוע?
והאם כדאי להזמין מלון / סיורים בקאו סוק כבר מהארץ, או שאין בעייה של זמינות שם?