לכל חובבי קאו סוק
-
אני מחזיק ביד כרגע את הפרוספקט של החברה שאיתה יצאתי לחד יומי לקאו סוק.בפרוסקט מוצעים מס' אופציות לטיול.יש לי מס' תובנות,אולי מישהו יוכל להיעזר בהן.
1.ותרו על החד יומי
2.מוזיאון הצונאמי:צריף דל עם כמה תמונות וספינת משמר חופים שנסחפה לשם בעת הצונאמי.מוזיאון??
3.רכיבת פילים-כשעה וקצת של רכיבה לתוך יער.מגיעים למפל נחמד.אפשרות השחיה כפי שמובטח בפרוספקט מאוד מוגבלת.4.מערת הקופים-במקרה שלי המדריך לא הצליח להראות ולו קוף אחד..אבל לא נורא ראינו במקומות אחרים
5.ארוחת צהריים על גדת הנהר עם אפשרות להשתעשע עם קוף גיבון.ובכן,הקוף הזה קשור עם חבל לאיזה מוט.
6.השיט בנהר-יפה מאוד.עובר בתוך צוקים מרשימים ביותר.המשיט הצליח אפילו להראות לי איזו לטאה ענקית על גדת הנהר.7.נקודת תצפית מרהיבה.
8.אומגה בת 200 מטר בסוף היום-אני לא עליתי עליה כי המפעילים חששו,שלא תישא את משקלי
8.ישנה אופציה לטיול בת יומיים המתמקדת ב"ג'ונגל ספארי" הכולל 3 שעות טרק בג'ונגל. וישנה אופציה מקבילה עם התמקדות באגם,הכוללת קאנו באגם,מערת נטיפים וזקיפים,לונג טייל באגם.
9.אני מניח שאם מדובר בטיול פרטי,תוכלו להוריד את הדברים המיותרים,להוסיף דברים אחרים,והנה טיול פיצוץ
המשך..
-
לכל חובבי קאו סוק10.ישנה אופציה בת 3 ימים.מדובר בשילוב שני הטיולים בני היומיים.
מי שיהנדס לו את הטיול הנ"ל בהתאם ללקחים כאן,וישרוד את השני לילות
בטיול,בטוח שיחווה חוויה חד פעמית
ארז -
לכל חובבי קאו סוקויש גם הופציה "שושי", מזמינים רזורט נחמד ונעים לשלושה ימים, עם מזגן, אפילו ברכה קטנה, עם בעל מקום מקסים, מגיעים לשם במונית נוחה , ושם בוחרים, לפי מצב רוח או מזג אוויר, איזה מהטיולים לקחת
http://www.khao-sok-resort.com/activities.html
-
לכל חובבי קאו סוקבהחלט אופציה ראויה
-
לכל חובבי קאו סוקארז מה שלומך.
בטיול החד יומי או הדו יומי נראה שיש יותר
דברים שפחות כדאי לעשות מאשר כדאי,וזה בלי
העלוקות.
אולי טיול פרטי כמו ששושי מציע עדיף,כאתה בוחר
את הסגנון ואת המקומות הטובים על סמך המלצות
של כאלה שהיו.
יום טוב...........................moga11 -
משהבהחלט אני חושבת שכדאי טיול עצמאי.
יש אוטוובוס מהעיר פוקט, יוצא פעם ושעה, וכולנו יודעים, כמה זול ונוח לנסוע באוטובוס ויפ בתאילנד, תשלם 180 באט לכיוון, ממוזג, לרוב אפילו מקבלים שתיה קרה בדרך
ויש בשמורה מבחר של מקומות לינה, לכל תקציב, וגם סוכנויות טיולים מקומיות , וגם בכל מקום שתישן, גם הם יוכלו לארגן לך טיולים.
אבל לא רק לקאו סוק, גם לקנצ'נבורי, אוטובוס מבנגקוק עולה 100 באט, הממוזג, ואן מקואסאן 120, וגם שם מבחר בונגלוס לבחירה, ומטיילים בנחת, יושבים ליד הנהר, שינגה ביד, שקיעה בשמיים, זה תאילנד, לא כל הריצות של 18 שעות בטיול של יום... -
משהמשה ושושי היקרים
אין חולק על דעתכם
אני רק אומר,שמי שרוצה טיול מאורגן מכל סיבה שהיא,ומדובר במשפחה או משפחות,יכול להסתמך על טיפים שאני או אחרים העלו,ולצאת למאורגן ללא
הנפילות ובתוספת של השלמות.
ארז -
שושי וארזהשאלה באיזה משתי האופציות יש פחות עלוקות..חחח
ארז אתה צודק מי שלא רוצה להתברבר ולא מכיר כדאי לו
את הטיול המאורגן,מי שיש לו סבלנות (ששושי ורוויטל) לחפור וללמוד את
המקום (מודה שאני לא) יעשה טיול עצמאי ויבחר את המקומות
הטובים והמתאימים.
שושי,במקרה שלי אני לא אהיה הפעם בפוקט ואם אני אגיע
לאיזור זה יהיה מכוון מסוראטני.
יום טוב.............................moga11 -
שושי וארזמשה, מסוראטני, יותר קרוב!!
גם משם יש אוטובוס לשמורה, והנסיעה קצרה יותר.
וכן, למי שמגיע בפעם הראשונה לתאילנד, מלא חששות, מתאים יותר טיולים מאורגנים, וזה מה שאני עשיתי גם בפעם הראשונה
-
שושי- שינגה ביד?את רוצה לשתף? -
שושי ומשהמשה-בעונה בה אתה מגיע אין עלוקות,בגלל שינוי הזרמים
ברצוני לחדד מעט את הדברים..
האופציות העומדות פה מולנו,אינן טיול עצמאי מול טיול מאורגן.
מדובר פה על טיול עצמאי מול טיול סמי מאורגן.
מדובר על משפחה או שתיים שיכולות לקנות את מסגרת הטיול מכל סוכנות,ולבקש התאמות ושינויים בהתאם לטיפים שהועלו כאן בשירשור
ארז -
שושי- שינגה ביד?אוטוטו תאילנד
אנחנו הדרון אמריקאין אומרין שינגה אבל מתכוונין סינגה...
SINGA זו בירה מספר 1 בתאילנד...
-
שושי- שינגה ביד?סמי, הרגת אותיייייייייייייי
נכון, סינגה, וזה בירה, והכל כי אני בכלל שותה שייק אננס, מסביב לשעון, רק הוא עם הסינגה שלו
-
לכל חובבי קאו סוקויש גם "אופציית רויטל": דומה מאוד לאופציית שושי, אבל עם לינה בבית על עץ, אולי גם על חושת במבוק על מי האגם (אבל זה בסוד, ששושי לא תהרוג אותי
), צלילה למערת נטיפים ומקדש בקרקעית האגם ועוד. לצערי, כרגע הטיולים המאורגנים המוצעים מפוקט זה ממש לא זה. ארז, האלטרנטיבה היא לא טיול עצמאי לגמרי, אם כי מי שלן שם יכול בהחלט לטייל עצמאית בשמורה (לא אתה משה, אתה צריך מישהו שיציל אותך מהעלוקות
) או למקום עם הקופים, אבל שאר הטיולים (על האגם, בנהר וכו') זה כמו שלוקחים במקומות אחרים בתאילנד ממפעיל מקומי לפי מה שמתאים. -
שושי וארזמשה, בשביל זה יש לך אותנו, אל תדאג אתה לא צריך לחפור, כבר חפרנו מספיק בשביל כולם...
נצייד אותך בכל המידע, מפעילים מומלצים לטיולים וכו'
-
לכל חובבי קאו סוקרויטל..
חיכיתי לך.ידעתי שתופיעי פה עם "אופציית רויטל"
תסתכלי על התגובה האחרונה שלי,ותראי אחלה אופציה לרוב האנשים.
טיול סמי[לא סמיסו..]מאורגן עם שפצורים לפי הלקחים של הגולשים.
ארז -
שושי וארזרוויטל,ידעתי שאפשר לסמוך עליכן,איך אומרים:
כשושי ורוויטל בשטח- משה לא במתח.
שנה טובה.....................moga11 -
לכל חובבי קאו סוקלפנות ערב עשרות קופים יורדים מהמצוק (שבתמונה) לשתות מים בנחל.
מזכיר את היעלים שליד עין גדי.
-
יוסיהנחל , עובר רק בתוך השמורה?
כי אנו נלון מחוצה לה, ואין דבר כזה שאפספס את הקופים באים לשתות
-
יוסישושי
גם אם תפספסי לא קרה כלום.ודאי תראי מחזה דומה באי הקופים בטיול 7 האיים.תעשי לך העתקה והדבקה..