כפר מוסלמי מלאזי ליד פוקט
-
שלום,
קודם כל - תודה לכולם על התרומה האדירה לטיול שלנו. אנחנו יוצאים מחר... בתקווה שלא תהיה שביתה. מבטיחה לתרום את חלקי לאחר שיהיה לי נסיון.
שאלה לי: התקשרתי עכשיו למרכז למטייל ונאמר לי שיש אזהרת מסע ושלא מומלץ לישראלים להגיע לכפר המוסלמי בטיול לפוקט (זה שבנוי על המים).
מישהו היה שם לאחרונה? עד עתה לא היה לי כל חשש ועכשיו... אני עם ילדים וכו'. לא עלה על דעתי שהיותי ישראלית עלול לעניין אותם. אשמח לתשובות טרם יציאתינו. תודה!!! -
כפר דייגים מוסלמי ליד פוקטשם הכפר "פאניי" טיולים לשם יוצאים יום יום, לא מבין למה ההזהרה הזאת, אנו כאן בפוקט לא שמענו על הזהרה כזו או דומה לה, נשמח עם מישהו ירחיב בנושא.
ביי בנתיים
יריב - סגול
סוכנות טיולים בתאילנד - פוקט -
כפר מוסלמי מלאזי ליד פוקטאושקוש שלום
המטה ללוחמה בטרור מדגיש אזהרת מסע מקו פוקט דרומה , העניין הוא שכמעט תמיד מופיעה הערת האזהרה זו וההתייחסות אליה לכאן או לכאן ניתנת לשיקול דעתך בלבד . -
באופן כללי..חלקה הגדול של אוכלוסית פוקט, קראבי והאזור הוא מוסלמי. רואים זאת בלבוש. במנהגים, במסגדים הרבים ואפילו בכתובות בערבית שאפשר למצוא במקומות רבים.
בשום מקום לא הסתרנו שאנחנו מישראל ובשום מקום לאנתקלנו בתגובות עוינות. להפך.היו הרבה מקומות שקיבלנו חיוכים. אנקדוטה נחמדה - באזור קראבי עצרנו לקנות עוף בגריל. המוכר ששאל מאיפה אני וקיבל את התשובה שאל אם אני מדברת ערבית וכששמע קצת אמר לי פתאום משהו שנשמע כמו shui shuiלקח לי רגע להבין שהוא רוצה להגיד שוויה שוויה..הסתברשחבר שהיה במכה לימד אותו ...
-
כפר מוסלמי מלאזי ליד פוקט
היי אושקוש,
נראה לי שיש כאן איזה בלבול והשאלה לאיזה מקום בדיוק אתם מתכוונים.
אם הכוונה לכפר המוסלמי על הכלונסאות Ko Panyi, שאליו התייחס יריב מסגול ושנכלל ברבים מהסיורים היוצאים מפוקט ובטיול 4 האיים (אבל לא בכולם, בטיול שלנו לא ביקרו שם) במסגרת הביקור במפרץ פנג נגה, אז לא נראה לי שיש איזו בעיה.
אם הכוונה לאזור אליו התייחס הרוזן, שנמצא בקצה הדרומי, מדרום לקו הרוחב שבין Thammarat - Krabi ועד גבול מלזיה - לגבי אזור זה קיימת אזהרת מסע מתמשכת כבר שנים, וכנראה לזה התכוונו במרכז למטייל. -
כפר דייגים מוסלמי ליד פוקטאין שום דבר חדש
האזהרה הזאת היא תמידית ולא קשורה לישראלים.
יש שם מדי פעם פיגועים ואין מה לחפש שם.
מעניין שחנות למטייל לא אומרת כלום על אותה אזהרת מסע על הקווסאן...
-
כפר מוסלמי מלאזי ליד פוקטכל טיול מפרט באיזה איים הוא יעגון.
אתם יכולים לבחור טיול ללא האי הזה,(למרות שבאופן אישי וניסיוני אין איתו שום בעיה) -
סליחה סליחה סליחה, אזהרה לא הזהרה, ממש בושהטעיתי, מצטער
ביי - יריב -
אזהרת המסע היא מקו-לנטה דרומה, בלי פוקט או קרביאין אזהרה לגבי פוקט, קו-פיפי וקרבי - ריילי ביץ, האזהרה היא מקו-לנטה דרומה.
אלפי ישראלים עוברים בחודש במקומות אילו ללא כל בעיה.
ביי בנתיים
יריב - סגול
סוכנות טיולים בתאילנד - פוקט -
תיקון קטןכפי שכתבתי , אזהרת המסע של המטה ללוחמה בטרור הוא לגבי קראבי , פוקט ודרומה .
אך כפי שגם כתבתי אלו אזהרות חוזרות ונשנות מאז ומתמיד והתייחסות אליהן היא באופן אישי לכל אדם .