לאור המצב
-
לאור ההפגנות והמצב בבנגקוק אני שוקלת לנסוע לתאילנד ולוותר על בנגקוק, רציתי לדעת אם זה מורגש גם בצפון ובאיים.
ובכלל אם אני מוותרת על בנגקוק אז אולי אין טעם לנסוע לתאילנד, מה דעתכם ?
תודה (מתלבטת קשות)
-
לאור המצבברגע זה ממש יש לי מספר חברים שמטיילים בתאילנד.
בפוקט-לא מורגש
בפטאיה-לא מורגש
בקנצנבורי-לא מורגש
אם אני הייתי אמור לנסוע הייתי מוותר כליל על בנגקוק ונוסע לאיים ולמקומות אחרים במדינה.
אבל זה אני.
-
לאור המצבלי יש כרטיס לתאילנד ב 30.1.14. נוחת ב 31.1.14. וכנראה אוותר על בנגקוק.
מהשדה אני מתכנן לנסוע לקו צ'אנג. מישהו מכיר את דרכי וזמני הנסיעות של אוטובוסים או מיני וואנים מהשדה לקו צ'אנג?
גם אני מודאג קצת מההתפתחויות, אבל לא חושב לוותר (גם לי יש חופש רק בתאריכים האלה) .
פשוט צריך להיות גמיש ולשנות קצת את התוכניות.
ב 19.2.14 אני חוזר לארץ.
איילת, אני מבין את הדאגה שלך ומוכן לעדכן אותך במצב כשאהיה בתאילנד. אפשר להתכתב במייל. אם את רוצה תכתבי לי למייל הפרטי-
בינתיים, אם יש עוד מטיילים ששוהים בתאילנד או ישראלים שעובדים בתאילנד ויכולים לעדכן ולהרגיע את המודאגים, נשמח לעדכונים מהשטח.
תודה,
בני.
-
-
לאור המצבהיי אנחנו יצאנו מבנקוק לקו צאנג ב13.1, זה היה ביום בו התחילה הפגנה גדןלה ונאמר לנו שלא תהיה תנועה של מוניות במרכז העיר אז ברחנו במונית מוקדם בבוקר. לא ידועהלי מה קורה שם עכשיו. אנחנו עכשיו בקו צאנג וסה לא מורגש כאן בכלל. את יכולה להמשיך בטיסה לאיים ולהמנע מכניסה לבנקוק.
-
לאור המצבתודה רבה ארז על הקישור.
-
לאור המצבתודה על העדכון,
איפה אתם בקו צ'אנג? בלונלי ביץ'?
אני מתכנן להגיע ללונלי ביץ'. אם אתם, או אחרים, מכירים ויכולים להמליץ על גסט אהוזים או מלונות טובים (עד 1000 באט), אודה לכם.
-
לאור המצבאנחנו מסתובבים כאן כבר חודש וחצי. בפוקט קו סמוי וקו פנגן אין זכר. בקושי בחדשות בטלויזיה. מצחיק אבל מה שאנחנו שומעים זה רק מחברים מהארץ... בבנגקוק היינו עד ה8 לינואר והאמת שלא הרגשנו כמעט כלום למרות שחרשנו ואפילו חיפשנו לראות הפגנות מקרוב אבל כאמור זה היה נכון לאז.
-
לאור המצבגם אנחנו מתכננים לדלג על בנגקוק (נוחתים ב22.1) היינו מאוד רוצים לעשות את הטיול לקצ'נבורי האם יש דרך להגיע לשם לא מתוך בנגקוק? והאם יש אוטובוס vip גם להו הין תודה לכולם
-
לאור המצבאני ישנתי בלונלי ביץ' ב- Sea Flower Resort
הבונגלוס נמצאים על הים אבל החוף לרחצה הוא במרחק 5 דקות הליכה משם
הלונלי ביץ' מקסים, מאד אהבתי את האוירה שבו
יש שם הרבה מקומות לינה זולים
-
לאור המצבהיי בני, אנחנו ישנים כרגע בקלונג פראו יותר יקר פה. במחירים שאתה מחפש הלונלי ביץ יותר מתאים. עצה שלי אל תסגור מקום מראש, בגלל המהומות בבנקוק אין כאן הרבה תיירים יחסית ובמקום אתה תוכל להוריד את המחיר משמעותית.
-
לאור המצבתודה על העדכון והעצה,
כן, אני לא סוגר מראש מלונות.
תהנו, לאן אתם ממשיכים אחרי קו צ'אנג?
-
לאור המצבחזרנו מבנגקוק יום רביעי והיה הרבה מאוד התקהלויות במרכז mbk סיאם פארגון וכד' היסתובבנו ממש בתוך ההפגנה , זה הרגיש כמו יום העצמאות כולם יושבים או מוכרים אוכל , אבל יש קרוז מפחיד שצועק "מקווהו קפונקה במחכ" ולא מבינים אותו.
חוץ מיזה לא הרגשנו מאויימים בכלל , אבל יש הרגשה לא נעימה , פשוט לנסות לא להיתבלט לנסות לא ללבוש חולצות אדומות או צהובות .
אבל שוב אין לי מתי זה הידלק...