ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

וינה ,מזגן ?? מלון ?? מישהוא ???

פורום טיולי משפחות
    14
    90
    19452
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • liorev
      liorev נערך לאחרונה על ידי

טוב קצת הסתבכתי
      אחרי שבוע סלובקיה נקנח בארבעה-חמישה ימים של וינה.
      עד לפני שנתיים מזגן לא היה הכרחי
      מישהיא לחשה לי שהשנתיים האחרונות היו חמות גם שם
      אמהמה הרבה מקומות לינה טובים הם בלי מזגן ובחיפושי טרם מצאתי דירה עם כל המאפיינים שצויינו

א- מישהוא יודע מה המצב לאשורו בקשר למזגן (בהנחה שאין רשתות אזי אין אופציה לפתיחת חלון עקב המעופפים)
      ב- מקום לינה מומלץ,2 חדרי שינה,לא חייב בצנטרום של הפילה (רינג) אבל לא בפיזדיאולוך
      ג-אם כבר שאלתי אז ננצל את ההודעה להמלצות על מקומות מענינים לנו ולילדינו (8,12) מעבר לסטנדרטי (ארמון שנבורן,פרטר,מוזיאון טבע,מוזיאון מוסיקה,)
      ,שופינג ?? (לא רחוב הקניות המוכר)
      תודה

ליאור
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Ronen. 0
        Ronen. 0 נערך לאחרונה על ידי

יופי של סיום וינה!!!
        בינתיים עולה לי בראש לא להחמיץ את מוזיאון הכרכרות שצמוד לשנברון ומתחם הונדרוואסר.
        לגבי מזגנים יש אתרים לדירות(אלונה מכירה אותם טוב)פשוט צריך לחפש בלילות.מוכן לשבת במקביל אליך..
        בינתיים ביי יוצא להזיז את הגוף.
        רונן
        • liorev

מה זה להזיז גוף,ריקודי עם ??
          לחפש במנועי חיפוש כבר התחלתי אבל תמיד עדיף המלצה של מישהוא שהתגלח עליו קודם

• ק ט י
            ק ט י נערך לאחרונה על ידי

דירה בוינה
            זו הדירה בה שהינו לפני שנתיים, בסוף ספטמבר.
            מיקום מושלם צעד וחצי מהשטפן-פלאץ. דירה נוחה, נעימה וסופר-מאובזרת.
            לא בטוחה לגבי מזגן... בעונה בה היינו לא נזקקנו. צריך להציץ באתר.
            לגבי המלצות. כתבתי אז סיפור טיול מאוד מפורט, מנסה להכניס קישור, אולי יעזור... היינו בוינה שבוע. אני הייתי בכנס והאיש בילה עם הילדים בשפע מקומות בילוי.
            וינה, איזה כייף לכם... Cool
            • דירה בוינה
            • סיפור הטיול שלנו באוסטריה
            • liorev

דירה בוינה
              קטי הי
              את כמו הפייה הטובה שיש שאלה ישר מגיעה
              מת לקרוא על הטיול שלך
              אבל יוצא גיבריש מה שצרפת
              כל התגובות בצורת פירמידה

אפשר מועד ב ?? תנסי לצרף שוב בבקשה
              • ק ט י
                ק ט י נערך לאחרונה על ידי

דירה בוינה
                אוף.
                זה אף פעם לא מצליח לצרף קישורים עתיקים בפורום...
                אני מנסה שוב, אבל אם לא הולך, תעשה "חיפוש מתקדם" על שם המשתמש שלי (ק ט י, עם הרווחים) לאוקטובר לפני שנתיים...
                • טיול באוסטריה - ניסיון שני 🙂
                • liorev

דירה בוינה
                  וואו קטי קראתי גם קראתי
                  איזה מחמאות נתנו לך שם
                  הסמקתי בשבילך.....

תודה על ההפניה הדירה נראית לי מצויינת
                  רק שמישהוא שהיה שם לאחרונה באוגוסט ירגיע אותי לגבי המזגן
                  כי ברפרוף קל לא ראיתי חיה כזאת

והמגה שניצל משו משו
                  • liorev

דירה בוינה
                    טוב אחרי שעיכלתי את המגה שניצל של קטי,שאלה נוספת
                    אמנם הדירה של הנ"ל נמצאת בסטפן פלאץ וזה הכי מרכז
                    אבל בגלל שרבים שם בוינה משכירים למינימום 5 לילות,ואחרים כבר תפוסים איזה רובעים באים בחשבון למי שלא רוצה להטלטל כל יום 30-40 דקות ברכבת מהפרברים מחד אבל מאידך אין לו בעיה לנסוע כמה תחנות בתחתית.

וואו נהייתי חמיצר

תודה לכל האושפיזין
                    חג שמח

ליאור
                    • Ronen. 0

דירה בוינה
                      כשתסתכל במפת וינה כל הרובעים הקטנים יחסית בגודל שיושבים מסביב לרובע 1 נוחים מאד להגעה.
                      ככל שמתרחקים המחיר מעט יורד וגם הרובעים המרוחקים גדולים יותר.
                      הקרקע במרכז יקרה..
                      אנו לנו ב5 מרחק 7 דק נסיעה בלבד מקרל פלאטץ.
                      אפשר גם ב2,3,4,5,6,7 והלאה.

ראיתי ב1001 טיפים המלצה על מלון סנטור עם מזגנים ליד העיריה וקפה לנדטמן.

בכל מקרה כשמגיעים לוינה תוך כדי ההסנפה של היום הראשון גש למרכז מידע באלברטינה פלאטץ(ליד מוזיאון אלברטינה)יש להם שרות יעיל ואדיב ומידע רב מה לעשות בעיר בכלל ועם ילדים בפרט.

לגבי ריקודי עם נטשתי את זה בכיתה ז לאחר מרתון ריקודי עם של התנועה בגינוסר-הלכתי להכיר נערות ובפועל רקדו נון סטופ..
                      מי יודע אולי אחזור בעתיד..רטרו..

רונן
                      • sancho
                        sancho נערך לאחרונה על ידי

דירה בוינה
                        ליאור,

כמה המלצות על אוכל:
                        1. מסעדת השניצלים פיגלמולר - שניצל וינאי אמיתיבגודל בלתי נתפס וגם טעים ברמות. שתי מסעדות באותו שם אחת בגב של השנייה, במבנים מיוחדים עם אופי.

http://www.lametayel.co.il/%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%9C+%D 7%95%D7%99%D7%A0%D7%90%D7%99+%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%99+ %D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%93%D7%AA+figlmuller

2. מסעדת רוזנברגר - Rosenberger-Markt-Restaurant

מסעדה ענקית בשרות עצמי בלב בלב וינה עם מגוון ענק של מאכלים שגם הילדים ימצאו מה לאכול שם. האוכל טעים מאד, היא מלאה כל הזמן ולא יקר כלל.

3. בית קפה Demel - בית קפה מהידועים בוינה ואחד הטובים שבהם. עוגות שלא מהעולם הזה.

http://www.lametayel.co.il/%D7%91%D7%99%D7%AA+%D7%A7%D7%A4%D 7%94+demel+%D7%91%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%94

4. Vapiano - מסעדה איטלקית שפועלת כמזון מהיר, ואת מנות הפסטה מכינים על המקום ולעינך לפי מה שבחרת. מקבלים בכניסה כרטיסייה ואותה מחתימים בכל תחנה בה אתה מקבל מנה. מנות משביעות וטעימות ומאד מתאים לילדים. אם אני זוכר נכון מנת פסטה סביב 7 אירו.
                        http://www.lametayel.co.il/vapiano+%D7%A8%D7%A9%D7%AA+%D7%9E %D7%A1%D7%A2%D7%93%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9F+%D7% 9E%D7%94%D7%99%D7%A8

5. קונדיטוריית זאכר - Sacher - לא הייתי, אבל מאד מומלצת. התפרסמה בזכות "עוגת זאכר" המפורסמת. הקונדיטוריה/בית קפה נמצא בחזיתו של מלון זאכר שבו נערך קונגרס וינה, בו הוחלט על הגבולות של אירופה לאחר מלחמות נפוליאון.
                        כתובת: מול בניין האופרה מעבר לכביש. 4 Philharmonikerstrasse

יורם
                        • zivit17
                          zivit17 נערך לאחרונה על ידי

דירה בוינה
                          הי ליאור,

בוינה צריך מזגן באוגוסט גם מהניסיון שלנו מלפני מספר שנים.

באתר של הדירות של קטי כתוב שיש מזגן בדירות השלישית והרביעית ברשימה. מה שכנראה אומר שבשתיים הראשונות אין מזגן...

בתיקייה שלי על וינה מצאתי מלון דירות שג'ני המליצה עליו. כתוב שבארבע מהדירות יש מזגן.

http://www.rohacek.at/en/welcome/

בהצלחה וחג שמח,

זיוית
                          • נירית
                            נירית נערך לאחרונה על ידי

דירה בוינה
                            היי ליאור,
                            שמחה לראות שאתה מאד מתקדם בתכנון! Very Happy
                            היינו בוינה ביולי לפני מספר שנים ובהחלט היה צריך מזגן.
                            לנו באחד האיביסים, אולי מלון בלי אופי Laughing, אבל גם לא יקר וגם חדרים ממוזגים.

חג שמח!
                            • liorev

דירה בוינה
                              יורם תודה על ההמלצות על המסעדות-נשמר בתיקייה מחיצת וינה תת מחיצה-מסעדות
                              זיוית-גם אני שמתי עייני על המלון הזה עברתי בין הדירות הגדולות ולא גיליתי שרשום מזגן,אשמח לשמוע שטעייתי.
                              נירית-מה זה איביסיים (לי זה נשמע כמו אחד מהשמות של העמים הכנעניים שהיו טרום יהושע אמוריי יבוסי וכאלה.. Laughing )
                              רונן-במקום להזכר בערגה בימים של התנועה,שלוף מהתקייה כמה המלצות

ותדעו לכם שכמעט התפתתי להזמין מלון בלי מזגן,תודה שעצרתם אותי

ואפרופו מזגן נירית-בטטרה (גבוהיים או נמוכים) אפשר להזמין בלי מזגן ??

ליאור
                              • נירית
                                נירית נערך לאחרונה על ידי

דירה בוינה
                                איביסיים, =מלון ibis. מתנצלת על י' המיותרת...
                                אנחנו לנים במלונות האלה לעיתים קרובות בערים, בגלל מחירם שבדרך כלל מאד סביר, ובגלל העובדה שאין הפתעות. היית באחד, מכיר את כולם! Laughing
                                (יש להם מבצעים מאד אטרקטיביים, בייחוד אם מזמנים מראש. בחלק מהמלונות יש גם חדרים מחוברים. מכירה חדרים שלושה, אבל לא ל4.

לגבי הטטרה, אנחנו לנו בגבוהים. באמצע יולי לא היה צריך מזגן, ויותר מזה, הדלקנו את האח.
                                לנו יצא שבוע קריר מאד, עם מספר ימים גשומים למדי.

הטמפ' הממוצעות ביולי-אוגוסט באזור פופראד מאד נוחות. אבל באזור יכול להיות גם חם. יש מספר ימים בקיץ שהטמפ' עולה על 30 מ"צ, אבל זה לא מאד שכיח. כמובן, לא ניתן לדעת מראש בדיוק מתי יהיה גל חום, ואם הוא ייפול בדיוק על הטיול שלכם...

אבל אם אתה מחובבי הסטטיסטיקות, אתה יכול להיעזר באתר המכון המטראולוגי הסלובקי (הניתן לתרגום לאנגלית באדיבות גוגל).

http://www.shmu.sk/sk/?page=1604

שוב תכנון נעים וחג שמח!
                                • sancho

דירה בוינה
                                  ליאור,

מצרף לך קישור למלון אירופה שממוקם במרכז המדרחוב. יש להם חדרים זוגיים וגם חדרי משפחה לארבעה.
                                  אולי יתאים לך..?

כמו כן, לא לפספס בוינה את נאשמרקט - Naschmarkt - שוק ססגוני ושמח, המון דוכני מכירה של הכל כולל הכל וכל מה שצריך בשוק וכן המון מסעדות קטנות לדברים טעימים. בסוף שבוע (שישי-שבת) המקום מלא ועם אוירה מאד טובה. לדעתי סגור בימי א'.

ואם עוד יבוא לכם על קניות, במרכז המדרחוב (Karntner Strasse 19 ) יש בית כלבו Steffl בן 4-5 קומות .

חג שמח,

יורם

• liorev

דירה בוינה
                                    הי יורמיקו
                                    שכחת את הקישור...

מתי הייתם בוינה ??

ליאור
                                    • Ronen. 0

אתר התיירות הרשמי של וינה
                                      לליאור היקר,יורם היה לדעתי לפני 4 חודשים.

הטיפים שלו למסעדות טובים מאד למעט העובדה שהאיטלקית שסיפר לך נחמדה מבחינת הקונספט ועיצוב יפה ואוכל טעים אבל מנות משביעות ממש לא.ולא רק אני (בייבי תאו)גם הנשים שמשקלן 55 ק"ג לא ממש שבעו ממנה של 7 יורו..

מצ"ב האתר הרשמי של וינה-שם תוכל להסתכל בהמלצות למשפחות(ממש ליד גאים ולסביות..).בכלל הנושא של תיירות לקהילה הגאה נהיה טרנד יפה גם בת"א בודפשט ועוד.

וכמובן וינה בלי פעם אחת לפחות בית קפה מפורסם וטוב אינה שלמה.
                                      איני מכיר את דמל וזאכר אבל לנדטמן הרשים אותנו מאד.
                                      ושמעתי שבריטר השטרודל הטוב ביותר.

ולא יודע למה אתה מתעקש לא לערוך את הקניות במאריה היליפר..

רונן
                                      • תיירות וינה
                                      • sancho

דירה בוינה
                                        ליאור,

הייתי שם פעם אחרונה באפריל.

מלון אירופה:
                                        http://www.austria-trend.at/en/corporaterates.asp

רונן, זכור לי שפעמיים הייתי בופיאנו, ואני מחשיב עצמי כאחד שאוהב לאכול, והמנות השביעו אותי. אולי זה תלוי במנות? אני הזמנתי עם
                                        סי-פוד, אז אולי שבעתי בזכות החלבונים??? Smile
                                        • Ronen. 0

דירה בוינה
                                          ליאור ויורם-בזכותכם יש לי קורת רוח-תנו לי רק לכתוב על וינה..

אז עד שהפולנים יגיעו לארוחת הערב בוא נתחיל ליאור.

1)מתוך 3 הארמונות המרכזיים חובה לדעתי לעשות יום שונברון כולל מוזיאון הכרכרות וגן החיות.יום מלא בהחלט.
                                          ארמון הופבורג אפשר לראות מבחוץ לדעתי ולטעמי כבד ומעמיס יתר על המידה-אפשר לותר.
                                          הבלבדר חיצונית ואולי גם פנימית הוא הארמון המרשים ביותר ויש בו אוספי אומנות ותערוכות מרשימות-לשיקול דעתך.

2)שיטוט בנאשמארקט חובה-בימי א יש ממול שוק פשפשים.
                                          אפשר לקנות כל מיני מטעמים לאכול בורקסים ודברי מאפה וגם לשבת במסעדות הנחמדות.

לא יודע איך זה בקיץ מבחינת מיזוג באירופה אבל בחורף החימום בכל מקום מצוין.

3)מתחם הונדרוואסר שווה ביקור של שעתיים-שלוש ולו רק לראות עיצוב מודרני לשבור קצת את הקלאסי והמלכותי.

4)גם אם לא תבקרו בבלבדר אני ממליץ לכם להכנס למסעדה שנקראת SLAM BREW שנמצאת ברחוב RENWEG 8 צמודה לשער הכניסה של ארמון הבלבדר התחתון.

זו מבשלת בירה ותיקה שמגישה בירה מצוינת עם מנות טובות ומשביעות(בלי יותר מידי דאוינים)במחיר משתלם.אחלה מקום לארוחת צהריים או ערב.בפנים אפשר לראות דוד או שניים של יצור הבירה.

5)יש מקום-נדמה לי מופיע בטיפים(בכלל ממליץ לך לעבור על הטיפים)שנקרא ZANOY ZANONI או משהוא כזה(נשמע כמו קללה בסיציליאנית) שזה שלוש קומות של מתוקים וגלידות-ממש במרכז לא רחוק מסטפן פלאטץ.

6)ממליץ לך ולשד הקטן(ואם הנשים רוצות כמובן)לטפס את שלוש מאות ומשהוא המדרגות לתצפית של קתדרלת סטפן.גם אם לא תפלו מהנוף החילוץ עצמות חשוב לפני השטרודל הבא..

7)פיגלמולר לא הייתי אבל ראיתי על המקום רק המלצות וגם המקום השני של יורם נשמע מבטיח.

חייב לטוס המשפוחה הגיעה..
                                          רונן
                                          • glasha
                                            glasha נערך לאחרונה על ידי

דירה בוינה
                                            ליאור ליאור
                                            לקח לי זמן אבל נזכרתי. הנה האתר בין הגדולים והמרוכזים של דירות בוינה. אפשר לבחור רובע רצוי. יש מפה שתוכל לראות בדיוק איזה רובע נמצא קרוב ל-1 (המרכזי). לכל דירה תיאור מקיף עם תמונות. בזמנו חיפשתי דירה לחברים ושלחתי מיליון מיילים בערך לדירות שבאתר. כולם חזרו אלי כמעט מיידית.

http://www.netland.at/wien/apartment-vienna.htm

עכשיו יש לך תעסוקה לפחות עד פסח.

אלונה
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 1 / 5
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון