שוויץ באפריל
-
שלום לכולם,
אנו מתכוונים לצאת לטיול בשוויץ לשבוע יום אחרי ליל הסדר ב19/4/2011
פרט ליום יומיים שבהם נהיה בפארק אירופה אני מעוניין להרגיש את הפסגות ואת שוויץ
אנו זוג +2 בנות בנות 10-11,
אנו לא גולשים מקצועיים ולא מתחילים ולא מתכוונים לגלוש.
אני מחפש אטרקציות שלג כגון מזחלות שלג, אופנועי שלג, וכו' כיד הדמיון הטובה
לאן כדאי להגיע? האם יש את זה בטיטליס?
האם במקומות אחרים?
אשמח לכל תשובה
תודה ושנה טובה!
שי
-
הקפצת שאלה +שינוי ניסוחאנסח את השאלה מחדש,
איפה ניתן לעשות בשוויץ מזחלות שלג, ורכיבה על אופנועי שלג ואטרקציות כיוצא בזה. תאריך יעד, חודש אפריל
תודה
שי
-
שוויץ במחצית השניה של אפריל - האם יש שלג?אני מתכוון להגיע לשוויץ ב19/4/2011 זוג+2
פעם ראשונה בשוויץ ופעם ראשונה אראה שלג פרט לחרמון...
לא לסקי אלא לטיול בשוויץ ולאטרקציות שלג (טיטליס, אופנועי שלג וכו')
אני רוצה לראות הכל לבן בעיניים כמו בתמונות שלכם...
האם יש שלג בתקופה זו? שלג טרי? איפה יש בד"כ? איפה כדאי לעשות את אטרקציות השלג כגון אופנוע שלג, מזחלות, אם בכלל הם פעילות?
תודה
שי
-
שוויץ במחצית השניה של אפריל - האם יש שלג?19/4 זה ממש שולי עונת הסקי אך באתרים הגבוהים של שוויץ כמו צרמט דבוס וסנט מוריץ הכל עדיין לבן וניתן עדיין לעסוק בפעילות חורף.כנס פשוט לאינדקס האתרים שבאתר הסקי של למטייל כנס לאתרים האינטרנט של האתרים הנ"ל ותוכל לראות מה הם מציעים.מנסיוני בסנט מוריץ כל נושא טיולים רגליים באתר מאוד מפותח,יש גם סיכוי לתפוס טורניר פולו על האגם הקפוא או מירוץ סוסים.אופנועי שלג לא ראיתי.. -
ביונגפראויש מזחלות כלבים.סקי קיץ לייט ועוד.
כדאי לברר תאריכים של הפעילות.
בכל מקרה יעד טיול מומלץ.
-
שוויץ במחצית השניה של אפריל - האם יש שלג?בטיטליס יש בד"כ שלג באפריל ואתר אנגלברג פתוח. -
שוויץ במחצית השניה של אפריל - האם יש שלג?אני הייתי בZermatt בדיוק בתקופה הזו ב2010. אם אתה מחפש "לראות שלג" ולא לגלוש - בהחלט יתאים לכם כי תוכלו לעלות עם הרכבל לנקודת תצפית מדהימה בגובה 3883 מטר - מצ"ב תמונה שצולמה משם. באותו מקום יש גם ביקור במערת קרח מדהימה. בנוסף, תוכלו לקחת את רכבת ההרים ל Gornegratt - מצפה כוכבים בגובה מעל 3000 מ' וגם משם יהיו לכם תמונות מדהימות של האיזור ושל הMatterhorn. לגבי סקי בתקופה הזאת, לפחות בשבוע שבו אני הייתי, תנאי השלג היו טובים רק מעל 2500 מטר, מה שאומר שבבוקר תוכל לגלוש (יתכן קרח) ואחר הצהריים רק מעל 3000 (ויש לא מעט מסלולים) או בקרחון אם הוא פתוח.
שיהיה בהצלחה
-
שוויץ במחצית השניה של אפריל - האם יש שלג?תודה רבה
ומה לגבי אטרקציות שלג כגון מזחלות ואופנועי שלג
האם ניתן לעשות בתקופה זו ואיפה? ואם לא בתקופה זו אז איפה בכלל ניתן לעשות בתקופות אחרות?( זאת אם אחליט להגיע בתחילת אפריל במקוםפ ב-20 לאפריל)
תודה רבה וחג שמח
שי
-
הקפצת שאלה +שינוי ניסוחמצרפת לך לינק למזחלות שלב עם הסקים. לא לשכוח להזמין מקום מראש ולבדוק ימי פעילויות. משתנה לפי חודשי השנה. -
מזחלות שלב עם הסקיםתודה רבה,
האם מישהו עשה את זה?
אשמח לשמוע פרטים וחוויות
-
מזחלות שלב עם הסקים המשך שאלה לגבי האתרהאתר עצמו נראה טוב מאוד
האם מישהו היה שם בכלל? אילו דברים מעניים חוויתם שם
אשמח לשמוע פרטים לגבי גישה, רמות השלג, ואטרקציות לילדים וכו'
תודה רבה מאוד!
שי
-
מזחלות שלב עם הסקים המשך שאלה לגבי האתרשמעתי דברים מדהימים על חוויות שלג (מזחלות, שוברות קרח, אופנועי שלג ועוד)בלפלנד שבצפון פינלנד. אם הכיוון מתאים, שווה לברר... -
טיול משפחתי לשוויץאשמח להמלצות ללינה (מלון ... חווה ... אירוח כפרי)לטיול משפחתי בשוויץ באפריל ... לא ל"משפחת סקי" ... אך בהחלט מקום שניתן לשלב בו אטרקציות שלג ...
גמר חתימה טובה -
טיול משפחתי לשוויץאולי תחשבו על גרינוולד למרגלות היונגפרו.
ההרים גבוהים - אז סביר שיהיה שלג.
מבחינת אטרציות אחרות יש את היונגפרו וארמון הקרח שלו, וקרוב מאוד יש את השכילטרון - שבו צילמו את אחד מהגימס בונד (זהירות המסעדה המסתובבת בגובה כ- 3,000 - סופר יקרה) - הנוף מדהים -
אטרקציות שלג באפריל בשוויץטעות חמורה.
קח יומיים והזמן את הבנות לשעורי סקי למתחילים.זה הזמן שיחוו את הספורט המיוחד הזה ואז תוכלנה להחליט באשר להתמסרות בעתיד.
זכור: העולם מתחלק: אלו שנהנים מהחלקת סקי שלג ואלו שלא ! -
שוויץ באפריל-מעברי הריםאני מתכנן להגיע בפסח (19/4) עם ילדים לשוויץ ל8 ימים כולל יום אחרון לפארק אירופה וללא סקי רגיל אלא אטרקציות שלג אחרות
האם מעברי ההרים פתוחים בתקופה זו?
אם הם סגורים איך זה אמור להשפיע על ההתניידות בטיול?
תודה,
שי
-
שוויץ באפריל-מעברי הריםבשנים "רגילות" מעברי ההרים נפתחים רק במאי. אבל לאור ההתחממות הגלובלית יכול להיות שכבר בסוף אפריל חלק מהמעברים יפתח. ישנם אתרי אינטרנט עם פרוט יומיומי לגבי המעברים. למשל,
http://www.swissinfo.ch/ger/infos_zur_schweiz/verkehrsinfo/i ndex.html?cid=7766200
אם המעבר סגור תצטרך לאגף בדרך אלטנטיבית.
חלק מהמעברים מגובים במנהרה תת קרקעית ׁ(בתשלום) ובמקרים אחרים תצטרך לסוע בדרכים עוקפות (בד"כ מדובר על תוספת משמעותית של קילומטרג').
- מ.א. -
שוויץ באפרילנשמע מעניין ...
יש למישהו מסלול שהוא עשה בתקופה זאת בשוויץ ... עם משפחה "לא גולשת" ... ???
אטרקציות? לינות? מסלולים? ... -
שוויץ באפרילהי יערי, אני זוכר אותך מפורום תאילנד, מה שלומך?
אתה חושב על שוויץ השנה?
-
שוויץ באפרילשלום ...תאילנד? חם ומזמן ...
כן ...אופציה מעניינת ....
רק שהחברים יתנו חומר רקע ... ונוכל להתקדם ...