שאלה לגב הויזה
-
השתחררתי לפני כ-שנה. כמה חודשים אחרי השחרור ניסיתי להוציא ויזה, אך סירבו לי למרות שבאתי עם תלושי משכורת ועם חוזה מהעבודה שאני מחוייבת, בטענה שחייב להיות לי ותק בעבודה של לפחות חצי שנה לפחות וגם מכיוון שהרבה חבר'ה צעירים משתחררים והולכים לעבוד בארהב באופן בלתי חוקי.
כבר עברה מעל לחצי שנה, ואני שוקלת לנסות את מזלי שוב. הפעם, יש לי ותק של שנה בעבודה, ובנוסף התחלתי לימודים באוניברסיטה ( שנה ראשונה מתוך 3 שנים ) השאלה היא, האם הנתונים הללו מספיקים לי כדי להיות יותר בטוחה שאקבל את הויזה הפעם? כיוון שאמרו לי שלימודים נחשבים לקלף חזק. והאם העובדה שסורבה לי ויזה לפני קצת יותר מחצי שנה תשפיע על ההחלטה לא לתת לי ויזה הפעם?
אשמח למידע מכאלו שכבר קיבלו ויזה,תודה
-
שאלה לגב הויזהאף אחד לא יכול לתת לך תשובה מדויקת, כי זה תלוי בקונסול, ובמסמכים שתראי לו.
סטודנט- "יכול להיות קלף חזק"- אבל זה תלוי מה את לומדת, איפה את לומדת ,כמה ימים את לומדת בשבוע. דבר נוסף- אני ממליץ לך בחום- להגיד שאת סטודנטית בלבד, כי אם תגידי שאת גם עובדת ( בהנחה שאת עובדת יותר מ 2-3 משמרות בשבוע) ,זה יכול להזיק לך.
דבר נוסף- תקחי בחשבון שגם אם יתנו לך ויזה היא יכולה להיות רק לתקופה קצרה-רק לטיול שאת מתכננת, רק לשנה אחת או עד שתסיימי את התואר. הסיכוי שתקבלי ויזה ל- 10 שנים הוא לא גבוה, למרות שהוא אפשרי.
תביאי איתך את כל המסמכים- אישור לימודים והיקף שעות הלימוד, טפסים מהבנק, ותראי שיש לך תוכנית טיול מוגדרת.
בהצלחה.