מתלבט בין ASOLO POWERMATIC ו- ASOLO TPS 535
ההבדל הוא רק בנוחות,
אני מדדתי את הTPS וגם את זמברלן מעור מלא- ושניהם לא תפסו לי את הקרסול כמו שאני אוהב- שהפאוארמטיק כן תפסו.
העור המלא זה אחלה, נעל נושמת טבעית, פחות תפרים ועם סוליה ובלמים טובים.
הפאוארמטיק היא אחלה נעל, יותר גובהה סוליה מעולה, אבל עם יותר תפרים ויותר חלוקה של אזורים.
בסוף הנעלים הם מאותה איכות- הTPS תהיה יותר טובה למסלולים רטובים יחסית בגלל העור המלא(אבל אם ירד גשם לכאן או לכאן הנעל תרטב- אז זה לא פונקציה), אבל הפאוארמטיק לא יורדת מאיכותה בגלל שהיא עשויה מחלקי עור וגורטקס, בסוף העניין הוא נוחות של הנעל ואם היא תופסת לך את הרגל כמו שאתה אוהב.
אין חכם כבעל ניסיון- אבל אם זו ההתלבטות שלך- מה שנקרא צרות של עשירים, תלך תמדוד את הפאוארמטיק שוב- ותראה מה יותר נוח לך ואם שווה לך לחכות אז תחכה, רק אל תשכח ללכת איתם קצת בפארקים וברחוב כחודש לפני בשביל לרכך את הסוליה ולמנוע יבלות, וגם לעצב את הנעל לפי הרגל(בבית לא נחשב)-ועדיף אם אפשר לצאת לטייל איתם איזה שבת או שתיים בשביל לראות איך הם.
וכמובן תלבש/תמדוד אותם עם הגרביים שאתה הולך להיות איתם בטיולים(ממליץ לא מכותנה, אלא גרבי טיולים-ואני לא סתם מפרסם. זה הבדל רציני במיוחד אחרי יום שלם על הרגל עם משקל או סתם הליכה מאומצת קצת)