ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוסטריה באפריל

פורום טיולי משפחות
    6
    11
    12448
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dot12
      dot12 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,
      אנחנו מתכננים (זוג +2 -12,8)לטוס לאוסטריה (טירול וזלצבורגלנד)בפסח, קראתי בפורום שיש הרבה אטרקציות כמו: קניונים (לא קניות) מזחלות הרים ועוד.
      האם האתרים הללו פתוחים בחודש אפריל? או שהם עדיין בתרדמת החורף שלהם?
      תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

אוסטריה באפריל
        הקניונים פתוחים בחלקם.
        מגלשות הרים-לא
        אגמים ושיט-תלוי מאד באופי החורף,והאם הם קפואים
        גרוסלוקנר-לא
        בקיצור צריך לבדוק נקודתית כל האתרים ולראות מה מתאים לכם לפסח.

המלצה שלי-אם המיקוד הוא על טבע ואטרקציות שנו את העיתוי,אם מעדיפים עיירות-אז אין בעיה כמובן.
        • dot12

אוסטריה באפריל
          יונית שלום,
          תודה על התשובה...
          האפשרויות היחידות שאנחנו יכולים לנסוע זה רק בפסח או בסוכות, וסוכות בשנה הבאה יוצא באמצע אוקטובר.
          התקופה של אמצע אוקטובר זהה מבחינת האתרים שפתוחים כמו באפריל?
          מכיוון שאנחנו נוסעים עם ילדים רצינו להגיע לכמה אתרים עם מגלשות הרים.
          תודה
          דגנית
          • sancho
            sancho נערך לאחרונה על ידי

אוסטריה באפריל
            היינו בזלצבורגלנד עם בנות בגילאים שלכם, ובאמת הרבה אתרים היו סגורים. אבל אנחנו היינו בסוף מרץ. אני נזכר שגם העיירות ואפילו זלצבורג עצמה היתה די רדומה.
            מבחינת הנופים, מזג האויר לא הפריע ומאד מאד נהנינו.
            משם נסענו ליער השחור וזה כבר היה עולם אחר. כמעט הכל היה פתוח כולל מרכבות הרים מדהימות, ושיא הטיול היה כמובן פארק אירופה.
            • יונית
              יונית נערך לאחרונה על ידי

אוסטריה באפריל
              בבחירה בין אפריל לאוקטובר אני חושבת שיש עדיפות לאוקטובר.
              אבל שימו לב לא כל מגלשות ההרים פתוחות ולא בכל יום (תמיד עדיפות לשבץ אותן בסופי שבוע ,ובתקווה שלא יהיה רטוב באותה עת)
              יכולה מניסיון לספר על טיולי סתיו באוסטריה בהן היו כל המגלשות והאפשרויות האחרות פתוחות (חוץ מעליה לגרוסלוקנר שכבר היה מושלג ולא עביר באחת הפעמים) ,ועל טיול אחר בספטמבר אפילו שלא הצלחנו כל הטיול עד היומיים האחרונים למצוא מגלשה אחת פתוחה שתהיה זמינה גם בעיתוי שנגיע אליה.
              אפריל-פחות פתוח,ובעיקר מאד קשה לניבוי בגלל שהחורף עוד לא התחיל קשה לדעת את היקפו . הייתה שנה שבאפריל ממש היה חורף מלא כולל שלג מלא והיה קשה לבצע "טיול קיץ" בעיתוי זה.

אבל כמו שהציעו לכם,אם המטרה היא להנות את הבנות,והעיתוי הוא קשיח-למה לא לבחור יעד עם פחות סיכונים?
              • joyly
                joyly נערך לאחרונה על ידי

גם אנחנו היינו אוסטריה באפריל
                והיה פשוט מצויין!

כמובן המזל מעורב פה (מבחינת מזג האויר) אבל היה ממש כיף.
                אני מסכימה עם מה שכתבו מתחתי, באמת אוסטריה בכלל וזלצבורג בפרט היתה קצת רדומה אבל מצד שני היתרון של העדר פקקים ותורים היה ממש משמעותי.
                גם אנחנו ניצלנו את חופשת פסח ונסענו ב-31/3/07 ומכיוון שהטיסה (הלוך ושוב) היתה במינכן, אירגנו שנבלה את את היומיים האחרונים בגרמניה ולנו ב-B&B נחמד (בעקבות המלצה מהפורום).
                כשהגענו כעבור שבוע למינכן, היינו מופתעים מכמות התיירים (כיוון שכאמור אוסטריה מעט מנומנת )ושילבנו את לגולנד (היה תענוג, למרות שהיו מלא אנשים, לא היו כמעט תורים וניצלנו את הפארק עד תומו-הישג לכשעצמו כשמדובר במשפחה עם שני ילדים קטנים מאוד).

באוסטריה, עלינו לקיצהורן, והיה מקסים לראות באתר הסקי מלא תיירים מנצלים את השמש הנעימה (היה בערך 26 מעלות), פושטים בגדים, ומשתזפים בשמש עם בירה ומוזיקה והכל באווירה שמחה וכיפית. אני עוד הרגשתי אמיצה שהסכמתי להיות רק עם סווטשירט Smile זה היה בין הימים החוייתיים ביותר שזכורים לנו מהטיול הזה. ועד היום הילדים מדברים על כך שהם רוצים לחזור להר הזה.

• Ronen. 0
                  Ronen. 0 נערך לאחרונה על ידי

למה לא לנסוע לאיזור וינה למשל?
                  • dot12

היינו בוינה, ובפסח אנחנו רוצים לטייל באיזור טירול וזלצבורג.
                    • dot12

אוסטריה באפריל
                      אשמח לקבל שמות של אתרים/אטרקציות באיזור טירול וזלצבורג שמיועדים לילדים בוגרים (12,Cool שפתוחים בחודש אפריל.
                      תודה
                      • sancho
                        sancho נערך לאחרונה על ידי

אוסטריה באפריל
                        סיפור הטיול שלנו מסוף מרץ 2007.
                        מניח שבאפריל יש יותר אתרים פתוחים.

http://www.lametayel.co.il/%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%99%D7 %99%D7%9D+%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D+% D7%91%D7%96%D7%9C%D7%A6%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92+%D7%94%D7%99 %D7%A2%D7%A8+%D7%94%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8+%D7%95%D7%93%D7% A8%D7%95%D7%9D+%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94

יורם
                        • אורנה1
                          אורנה1 נערך לאחרונה על ידי

אוסטריה באפריל
                          אם אתם "נעולים" על אפריל מכל סיבה שהיא, הייתי חושבת על המדינות הדרומיות יותר, וגם שם על האיזורים הדרומיים יותר.

אי אפשר לדעת מעכשיו, מה יהיה מזג האוויר, או יותר נכון עניין המשקעים, באפריל.

ואם בכל אופן תחליטו שאפריל ושאוסטריה, הייתי חושבת על סביבת עיר כלשהי, אולי וינה, לכל מקרה שמזג האוויר לא יאפשר לכם טיול נופי.

אם הייתי רואה טיול זה כ"בונוס" / "אקסטרה" מבחינת התחשיב המשפחתי- אין בעייה לחשוב על כל אתר/ איזור.

אם הטיולים ספורים ומחושבים, ואין אפשרות לטיולים ללא הסד הזה שנקרא "תקציב"- הייתי הולכת על בטוח, כלומר על מדינות חמות יותר ובעלות פחות משקעים בתקופה המדוברת.

הכי- הכי הייתי מנסה לדחות במעט את הטיול ולהפחית את החשש ממזג אויר לא מתאים.

כמה "אם"... אבל זה בדיוק העניין כאן..."אם"...

תיהנו,
                          אורנה

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון