לצאת לטרק - לבד?
-
שלום לכל המומחים.
אני בעניין נפאל. כנראה ה EBC כי זה מה שאלו שמכירים אותי ממליצים.
אני מטיילת די מנוסה והנה פתאם יש חלון של זמן, ולא בא לי לחכות לאף אחד שיגיע/ו כמה ימים אחרי. טיילתי בהודו לבד וזה היה נהדר אבל טרם ביקרתי בנפאל. אז מה אתם אומרים - אשה, לבד, בטרק בנפאל? בתחילת נובמבר.
אשמח לשמוע עצות -
לצאת לטרק - לבד?אחד מכללי הבטיחות הבסיסיים בטרקים הוא לא לטרק לבד. אני יודע שיש מי שיחלקו עלי בעניין, אבל זו דעתי, ואני בחיים לא אצא לבד אפילו לגולן.
לטרק כמו ה-EBC לא תהיה לך שום בעייה למצוא שותפים במקום, כך שאין צורך לחכות לאף אחד.
תבלי ! -
לצאת לטרק - לבד?אני עם soungalo, בעיני זה מאוד לא בטיחותי לצאת לבד.
קחי לך לפחות פורטר טוב שישגיח עליך אם לא תמצאי מספיק שותפים בדרך... -
לצאת לטרק - לבד?מי יחלוק עלייך בעניין? לא יוצאים לטראק לבד, וזה בכלל לא משנה אם את אישה, גבר או גמל שלמה. טוב, אולי אם את גמל שלמה אז כן. אם את לא מוצאת מישהו לטראק איתו, צאי עם מדריך/פורטר. -
את טועה ומטעהגם גמל שלמה לא יוצא לטרק לבד
-
נאקת שלמהטוב, לא התכוונתי לצאת ממש לבד בלי פורטר לפחות. נראה לי שרציתי שתגידו שאל תדאגי ותפגשי מלא אנשים שם....
אני יודעת שלא מטיילים לבד לבד ובטח לא בתור אשה. אבל פשוט לא מצליחה לארגן אנשים מפה אז חשבתי יותר בכיוון של למצוא שם ואם זה לא מסתדר להתחיל ללכת (לא לבד, עם פורטר)
אתם ממש בסדר! -
נאקת שלמהאת גם בסדר. וכן, לא תהיה לך בעיה למצוא פרטנרים לטרק. כנסי לסוכנויות שי, סוויסה ובית חב"ד, על לוחות המודעות יש מודעות רבות לחיפוש שותפים לטרק.
טיול מהנה, -
חשבתי ששלמה בכלל לא בקטע של טרקים -
לטרק לבד[SIZE=6]לא [/SIZE]
-
אני אהיה הדוד הסורר.....כנראה שכבר קיבלת את התשובה שרצית, אבל אני בכל זאת יוסיף, שלמרות כל מה שנאמר לפני ע"י רבים וטובים, אני דווקא חושב שלטרק לבד יש את היתרונות שלו!
בצבא רמיד רציתי לעשות ניווט לבד, אבל מסיבות בטיחותיות זה לא התאפשר (מה לעשות, לא הייתי במטכ"ל), ותמיד ניווטנו "גולם", אבל איפשהו תמיד נשאר לי הרצון לצאת לניווט/טרק לבד! לגמרי לבד! אז ב"טיול הגדול" אחרי הצבא בדרום אמריקה יצא לי ממש לקראת סוף הטיול להגיע לטרק מאוד פשוט ועם שבילים ברורים ומסומנים (הוא גם היה די קצר, יומיים) ו"להגשים את החלום", אז המשכתי לעשות את זה גם במקומות אחרים.
אחד ה"שיאים" שלי היה שבמונגוליה טיילתי לבד חודש, אבל ממש לבד... יצא לי בין היתר לשוטט בפארק לאומי עצום(!) ל5 ימים עם מפה... אחת החוויות שאני לא ישכח כל החיים שלי! מאוחר יותר עשיתי גם דברים דומים בטזמניה.
מה שאני אומר, זה שאם באמת רוצים, וטרק לבד זה משהו שמושך אותך, זה אפשרי בהחלט! ולדעתי, גם מומלץ!
בעניין הבטיחות גם יש פיתרון!
אני לא יודע איך זה בנפאל, אבל בטזמניה יש מין "שבב" של GPS שאפשר להשכיר, ואם ח"ו קורה משהו, מפעילים אותו (הוא על הצוואר תמיד!!!) ותוך זמן מועט מגיע מסוק לחלץ! (עוד סיבה טובה לעשות ביטוח שכולל חילוץ והצלה!) ה"שבבים" החדשים מגיעים לדיוק של +-5מ'!
אני לא חושב שאת באמת הולכת לצאת לEBC לגמרי לבד, אבל תמיד טוב לדעת שיש את האפשרות! -
לצאת לטרק - לבד?אם תרצי, אני מתכננת לצאת לEBC בשבוע השני של נובמבר
את מזומנת להצטרף
זה המייל