נרגילה בארה"ב
-
שלום, ברצוני לטייל בקרוב בארה"ב...אני מתכוון להביא איתי את הנרגילה + הטבק שלה במזוודה, יש עם זה בעיות בכניסה לארה"ב?
או שאפשר להכנס ללא בעיה...סך הכל מדובר בדבר חוקי.
תודה לעוזרים. -
נרגילה בארה"במלבד הסכנה לנרגילה עצמה (זכוכית במזוודה), וכל עוד כמות הטבק אינה עולה על המותר במכס האמריקאי, לא אמורה להיות לך שום בעיה.
-
נרגילה בארה"בזה לשימוש עצמי..בערך ק"ג וחצי טבק..
יש למישהו מושג מהי הכמות המותרת במכס? -
נרגילה בארה"באין לי מושג היכן אתה מתכנן לטייל, אבל היוןם ניתן למצוא נרגילות+טבק וגחלים בארה"ב ברוב החלקים שלה- אולי זה לא יהיה הסוג אותו אתה רגיל לעשן ורוב הסיכוי שזה יהיה הרבה יותר יקר. אבל אולי זאת אופציה במקום להיסחב מהארץ. -
נרגילה בארה"בhttp://united-states.visahq.com/customs/
Duty Free
The following goods may be imported by visitors over 21 years of age into the USA without incurring customs duty: 200 cigarettes or 50 cigars or 2kg of smoking tobacco or proportionate amounts of each; 0.95l (1qt) of alcoholic beverage; gifts or articles up to a value of US$100.
-
נרגילה בארה"בוואו לא יצא לי לחשוב על הקטע הזה.
אני טס מחר לארצות הברית ואני רוצה לקחת איתי סיגריות, הן יקרות נורא בארצות הברית.
אני אהיה 33 ימים, ואני מעשן קופסא ליום, אז אני צריך 30 קופסאות( 3 פקטים).
בקישור הנ"ל רשום שמותר להביא עד 200 סיגריות, כלומר 10 קופסאות ( פקט אחד).
למישהו היה ניסיון רע עם המכס האמריקאי? הם בודקים רנדומלי או לפי מודיעין שיש להם על דברים יותר גדולים ומעניינים מאשר כמה קופסאות סיגריות?
אם וכאשר חס וחלילה, החלטתי ללכת עם 3 פקטים , ותפסו אותי, מישהו יודע מה קורה מפה והלאה? -
נרגילה בארה"ב1. "יקר נורא" זה יחסי. אז תשלם עוד קצת.ביג דיל.
2. לא ממליץ לך להסתבך עם המכס.
3. הזדמנות נהדרת להפסיק להרעיל את עצמך ולהגמל מהסיגריות והטבק. -
נרגילה בארה"בזה לא עוד קצת, הסיגרית שלי יכולות להגיע ל 10 דולר לקופסא. -
נרגילה בארה"באני מסכים עם may east - זאת הזדמנות מצויינת אם לא להגמל אז לרדת בכמות. לא הייתי מנסה להסתבך עם המכס בארה"ב - גם תמורת מאות דולרים. במקרה שאתה מחליט בכל זאת לקחת סיגריות מהארץ - עדיף לדעתי להצהיר עליהן ולשלם מכס ולא לנסות להבריח אותן.