המטוסים של אוזבקיסטן איירליינס
-
יש צ'אנס שיש להם נקודת חשמל במטוס, או שאני אופטימי מידי? ואם לא במטוס אז אולי בשדה תעופה (כשעושים עצירה). -
המטוסים של אוזבקיסטן איירליינסאין להם שקעים במטוס, לצערי עוד לא הכניסו את הפריוילגיה הזאת בכל המטוסים. לאלעל ב-777 יש ובחלק מהג'מבואים. לירדנים יש רק בביזנס ולאוזבקיסטן אין בכלל...
בשדה יש מן הסתם.
-
המטוסים של אוזבקיסטן איירליינסיש מסכים אישיים או מסך מרכזי? -
המטוסים של אוזבקיסטן איירליינסמסך מרכזי, אך ללא אזניות...
ראיתי שהיו כאלה שהביאו מהבית כי שקע לאזניה יש ... -
אל תפתח יותר מדי צפיות מהאוזבקים
סה"כ חברת הובלה זולה
מבצעת את תפקידה ותו לא.
תגיד תודה אם בכסאות יהיה ריפוד כי בטיסה שלי מטשקנט לבנגקוק
היה לפני עשרים שנה.
במטוס שטסנו בו המסכים התרוממו וירדו עצמאית כך שאי אפשר היה לעקוב אחרי הסרט....
מסכים גדולים.ץ
אם תראה כאלה בשדה התעופה בטשקנט ספר לי איפה? -
אל תפתח יותר מדי צפיות מהאוזבקיםתגיד תודה שהשירותים במטוס עובדים.. יש מסכים קטנים שיורדים ולפעמים הדיילים מחלקים אוזניות ולפעמים לא..
-
אל תפתח יותר מדי צפיות מהאוזבקיםיש מסכים ראשיים במטוס , יש אוזניות במטוס , יש אוכל טוב במטוס,שירותים נקיים , יש מטוס הרבה יותר חדש מהגרוטאות שאלעל מטיסה לשם.
אין שקעים במטוס.
-
אל תפתח יותר מדי צפיות מהאוזבקיםאוכל טוב בטוח לא - במיוחד מי שהזמין כשר - האוכל שלי ישב בהקפאה 3 חודשים(לפי תאריך הייצור, וגם הוגש קפוא בטיסה.
לא יודע אם איזה מטוסים אתה טסת (כי הם מחליפים אותם בהתאם לכמות הנוסעים), ה 767 מתל אביב היה בסדר אבל קופסת סרדינים זה גן עדן לעומת ה 757 שהם השתמשו בטיסה לבנגקוק (מושבים שלא יורדים וכסא על כסא כמעט)
-
אל תפתח יותר מדי צפיות מהאוזבקיםאין לי מושג לגבי אוכל כשר (אני לא חסיד של זה )אבל האוכל הרגיל טוב וזה גם שמעתי מאנשים אחרים ולרוב הם טסים ב 676 . לעומת זאת בטיסה האחרונה באלעל קיבלנו חביתה פיצית קרה כארוחה ראשונה , וסנדוויץ יבש עם נקניק גומי כארוחה שניה ללא אפשרות לבחור וזה בטיסה של למעלה מ 8 שעות. וכמובן הכל סופר הוכשר ע"י מיטב הרבנים כולל הסרטים שגם הן הוכשרו למען שלא נראה טומאה במטוס. מוגש כחומר למחשבה על המוביל הלאומי .
-
אל תפתח יותר מדי צפיות מהאוזבקיםאל תבין אותי לא נכון - אני לא חושב שאל על חברת תעופה טובה.. רק מגיב על החברה האוזבקית. אני טס אל על רק אם ממש ממש אין לי ברירה. -
אני חייב להצטרף
אני ממש לא חסיד של אל על
ואני לא מצפה מאוכל במטוס שיהיה מעבר לסביר.
האוכל שקיבלנו בקטע ת"א טשקנט היה סביר ואני לא מצפה ליותר.
האוכל בטיסה מטשקנט לבנגקוק היה מתחת לכל ביקורת, שניצל עוף שנזל ממנו -פשוטו כמשמעו - שמן, שאר המנה שאיני זוכר מה היה בה היתה בלתי אכילה.
הישיבה במטוס בקטע טשקנט בנגקוק היתה נוראית!!!!!!!!!!
צפופה כיסאות שאינם נשכבים ריפוד חסר בפירוש אי אפשר היה ליישר רגליים (אני בסה"כ 173 מ')
זה הזכיר את הימים של טיסות השכר לרודוס או את תעשיית הסרדינים בטבריה
אני בהחלט אשקול להבא אם לטוס פעם נוספת איתם.
העינוי של הטיסה זו לא היה שווה הפרש של 200 דולר לעומת הירדנים!!!אני ממש ממליץ לשקול את הטיסה איתם לעומת חברות אחרות!!!!
לא בטוח שחסכון כזה שווה את זה -
אני חייב להצטרףאחרי 10 פעמים שטסתי עם הירדנים מקווה שלא
עשיתי טעות ב-740 $, אני כבר חושב לבטל
להוסיף ולחזור לירדנים.
בכל מקרה אני מקווה שמכל הסיפורים רק חסר
שיהיו גם עלוקות במטוסים שלהם
יום טוב.............................moga11 -
משהחזרתי עכשיו בטיסה עם האוזבקים, רק מילים טובות בפי, מטוס עוד יותר צפוף היה לי עם אמריקון איירלאיינס, בטיסה מאוד ארוכה ללוס אנג'לס.
זאת הטיסה הכי קלה שהייתה לי עד עכשיו, זה שטסים 5 שעות, יש הפסקה, ועוד 6, עשה את כל הסיפור לקל יותר.
היו 4 טיסות, בקטע אחד קיבלנו באמת מטוס שהיה צפוף והמושבים בקושי זזו לאחור, יתר שלושת הטיסות היו בסדר, והקטע האחרון לארץ, בכלל פינוק, מושבים כאלה שמזיזים מאחורי הראש לצדדים לנוחיות ולשינה.
האוכל הכשר לא היה טעים, הרגיל בסדר גמור, וגם אם לא אוהבים, יש במגש לחמניות, גבינה,ריבה,חמאה,עוגה, אין סכנה להשאר רעבים...
עוברים כמה פעמים עם שתיה ושקיות בוטנים, מה עוד....
-
משהתודה משה,
נושמת לרווחה לאחר תגובתך לעומת קודמיך.. -
אל תפתח יותר מדי צפיות מהאוזבקיםדימה,שלום
איני יודע למה אתה מתכוון בדיוק ב "מוגש כחומר למחשבה..".האם אתה מתכוון לטיב הארוחות של אל על שלא השביעו אותך,כיוון שהוכשרו ע"י
"מיטב הרבנים???"... או אולי אתה מתכוון שיש כאן חומר למחשבה על כך שאין סצנות לא ראויות בסרטים כיוון שעברו צינזור ע"י רבנים??
האם סרט עם תכנים לא ראויים ראוי לו שיוגש בתפריט הראשי לכל נוסעי אל על גדולים ככקטנים[ללא שום קשר לרבנים]??
איני מבין בדיוק על מה אתה כועס!
ארז -
שושישושי אין עליך הרגעת אותי לגמרי,
בעניינים האלה אני סומך עליך 100% .
יום טוב.................moga11 -
אל תפתח יותר מדי צפיות מהאוזבקיםמי שממש חשוב לו הכסף, רוצה דיילות נאציות שעושה רושם שהם מרגישות כאילו הם בעונש שהם במטוס ולא אכפת לו לסבול מכאבי גב בתחילת הטיול אז שיטוס אם האוזבקים. אני בחיים לא יטוס איתם גם אם ההבדל יהיה 500$!!! פעם הבאה או עם הירדנים או מעמאן. -
אני חייב להצטרףמשה אל תהסס .... בטל וסע עם הירדנים .
את הכרטיסים מכור לי
-
אני חייב להצטרףירון אני יודע שדחית מנובמבר לינואר, אבל
מה קורה עוד אין לך כרטיס ?, אז כדאי שתמהר
כי המחירים נהיים מטורפים וכמעט ולא נשארו מקומות.
ערב טוב.....................moga11 -
אני רק תוספת קטנה...טסתי איתם פעם אחת ליפן.
לא משהו לספר עליו...
גם הפעם היחידה שדיילת צעקה עלי
כשבאתי לבקש כוס מים היתה איתם.
אבל בחורף הקרוב סגרתי איתם כרטיס לבנגקוק.
אין מה לעשות, 300 דולר (מול הירדנים ושלא לדבר על אל על)
הם הרבה כסף עבור מטייל שכמוני בתאילנד.