ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אריזת מזוודה לתאילנד - עזרה

פורום תאילנד
    4
    8
    3323
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • EBA1
      EBA1 נערך לאחרונה על ידי

הי חברה, מניסיונכם, מה יש לארוז לטיול של שבועיים באיי תאילנד באיים (לינה בבתי מלון) - הרעיון שישאר מקום לקניות בסוף הטיול - אודה על ההמלצות
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • קרמבו בננה
        קרמבו בננה נערך לאחרונה על ידי

בגד ים, חולצה מכנסיים תחתונים מברשת שיניים ומגבת - כל השאר קונים שם - לפחות ככה אני עשיתי.
        • sariribon
          sariribon נערך לאחרונה על ידי

הממממ...
          אני מניחה שלא מדובר על נסיעה עם ילדים ..
          אבל מבחינת להשאיר מקום לקניות -הכי טוב בעיני לקחת תיק נוסף- מתקפל כזה שאפשר להטיס אחר כך במטוס ולא תופס מקום כשהוא מקופל במזווה.
          או לחילופין לבנות על לקנות שם גם תיק.
          לאיים לא צריך הרבה דברים - בגדים קלים, סט או שניים של משהו יותר "מכובד" אם רוצים ללכת למסעדה יותר פנסי.
          חומר קריאה, נעליים אם מתכוונים לטייל. מאוד ממליצה לקחת מכשיר כזה לשקע החשמלי -נגד יתושים עם המילוי שלו.
          אני מניחה שלא ביקשת רשימת ציוד מלאה אלא יותר עזרה בהשארת מקום((-: אז כמו שאמרתי או עוד תיק, או לקחת משהו יותר גדול שיש בתוכו מקום (פחות נוח מבחינת האריזה)
          אני יכולה לספר שכשנסענו אנחנו - חמישה אנשים -עם שלושה טרולים בגדלים שונים - תמיד פיצלתי את החפצים בין המזוודות - בגלל הטיסות. כך אם תיק אחד הולך לאיבוד -אין מצב שמישהו מהחמישה נשאר בלי סט או שניים של בגדים. כלי רחצה תמיד פשוט לקנות במקום.אבל ללכת לחפש תחתונים ובגדים לילדות בגדלים שונים -זה יכול להיות יותר בעייתי.
          ומטריד.
          אמנם יותר קשה לארוז ופחות קל כשאתה בשני חדרי מלון נםפרדים וצריך לחפש דברים בין המזוודות..אבל יותר בטוח.
          • EBA1
            EBA1 נערך לאחרונה על ידי

המון תודות על התגובות - אין לי בעיה עם מה לארוז, אלא הבעיה שכאשר ארזתי ובאמת לא הרבה דברים הגעתי למשקל של 9 ק"ג (כולל המשקל של המזוודה).

מבאס !!!
            • sariribon

למה זה מבאס?
              כולה 9 ק"ג...
              אתה סוחב?
              • EBA1
                EBA1 נערך לאחרונה על ידי

קצת יותר מדי לא?
                חשבתי שניתן לצמצם, אך כל שניסיתי לא עזר.

הכל מקרה תודה.
                • dimari
                  dimari נערך לאחרונה על ידי

9 קילו זה סבבה לתאילנד (אומנם אני טיילתי 3 חודש עם תיק 9 קילו בהודו ותאילנד) אבל לא ניתן לצמצם פחות מזה. במקרה הכי קיצוני ויש המון קניות אז ניתן לשלוח בדואר אויר - יקר או ים - זול אבל הרבה זמן
                  בכל מקרה 4 חולצות 4 תחתונים 2 מכנס קצר גרביים (ניתן לקנות שם גם אחלה גרביים בזול,נעלי הליכה וכפכפים אפילו בגד ים מומלץ לקנות שם עוד 300 באט לבזבוזים לא נוראת וזהו בעצם. את השאר קונים ב 7/11 דואדורנט משחת שיניים שמפו וסבון. גם למסעדות אפשר ללכת עם קצר וכפכף זה האופנה באיים (לתאילנד לא צריך סנדלים)
                  אפשר לקנות בתאילנד תיק "גופות" זה פשוט תיק ענקי עם 2 ידיות הוא לא עולה יקר אבל אפשר להחביא בו גופות
                  • sariribon

אפשר גם לקנות באיקאה תיק דומה ב-20 שקל נדמה לי.... שלא תופס מקום במזוודה...
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון