אריזת מזוודה לתאילנד - עזרה
-
הי חברה, מניסיונכם, מה יש לארוז לטיול של שבועיים באיי תאילנד באיים (לינה בבתי מלון) - הרעיון שישאר מקום לקניות בסוף הטיול - אודה על ההמלצות -
אריזת מזוודה לתאילנד - עזרהבגד ים, חולצה מכנסיים תחתונים מברשת שיניים ומגבת - כל השאר קונים שם - לפחות ככה אני עשיתי. -
אריזת מזוודה לתאילנד - עזרההממממ...
אני מניחה שלא מדובר על נסיעה עם ילדים ..
אבל מבחינת להשאיר מקום לקניות -הכי טוב בעיני לקחת תיק נוסף- מתקפל כזה שאפשר להטיס אחר כך במטוס ולא תופס מקום כשהוא מקופל במזווה.
או לחילופין לבנות על לקנות שם גם תיק.
לאיים לא צריך הרבה דברים - בגדים קלים, סט או שניים של משהו יותר "מכובד" אם רוצים ללכת למסעדה יותר פנסי.
חומר קריאה, נעליים אם מתכוונים לטייל. מאוד ממליצה לקחת מכשיר כזה לשקע החשמלי -נגד יתושים עם המילוי שלו.
אני מניחה שלא ביקשת רשימת ציוד מלאה אלא יותר עזרה בהשארת מקום((-: אז כמו שאמרתי או עוד תיק, או לקחת משהו יותר גדול שיש בתוכו מקום (פחות נוח מבחינת האריזה)
אני יכולה לספר שכשנסענו אנחנו - חמישה אנשים -עם שלושה טרולים בגדלים שונים - תמיד פיצלתי את החפצים בין המזוודות - בגלל הטיסות. כך אם תיק אחד הולך לאיבוד -אין מצב שמישהו מהחמישה נשאר בלי סט או שניים של בגדים. כלי רחצה תמיד פשוט לקנות במקום.אבל ללכת לחפש תחתונים ובגדים לילדות בגדלים שונים -זה יכול להיות יותר בעייתי.
ומטריד.
אמנם יותר קשה לארוז ופחות קל כשאתה בשני חדרי מלון נםפרדים וצריך לחפש דברים בין המזוודות..אבל יותר בטוח. -
אריזת מזוודה לתאילנד - עזרההמון תודות על התגובות - אין לי בעיה עם מה לארוז, אלא הבעיה שכאשר ארזתי ובאמת לא הרבה דברים הגעתי למשקל של 9 ק"ג (כולל המשקל של המזוודה).
מבאס !!! -
אריזת מזוודה לתאילנד - עזרהלמה זה מבאס?
כולה 9 ק"ג...
אתה סוחב? -
אריזת מזוודה לתאילנד - עזרהקצת יותר מדי לא?
חשבתי שניתן לצמצם, אך כל שניסיתי לא עזר.
הכל מקרה תודה. -
אריזת מזוודה לתאילנד - עזרה9 קילו זה סבבה לתאילנד (אומנם אני טיילתי 3 חודש עם תיק 9 קילו בהודו ותאילנד) אבל לא ניתן לצמצם פחות מזה. במקרה הכי קיצוני ויש המון קניות אז ניתן לשלוח בדואר אויר - יקר או ים - זול אבל הרבה זמן
בכל מקרה 4 חולצות 4 תחתונים 2 מכנס קצר גרביים (ניתן לקנות שם גם אחלה גרביים בזול,נעלי הליכה וכפכפים אפילו בגד ים מומלץ לקנות שם עוד 300 באט לבזבוזים לא נוראת וזהו בעצם. את השאר קונים ב 7/11 דואדורנט משחת שיניים שמפו וסבון. גם למסעדות אפשר ללכת עם קצר וכפכף זה האופנה באיים (לתאילנד לא צריך סנדלים)
אפשר לקנות בתאילנד תיק "גופות" זה פשוט תיק ענקי עם 2 ידיות הוא לא עולה יקר אבל אפשר להחביא בו גופות -
אריזת מזוודה לתאילנד - עזרהאפשר גם לקנות באיקאה תיק דומה ב-20 שקל נדמה לי.... שלא תופס מקום במזוודה...