כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?
-
טוב. אשתי התחילה עם ההלחצות אחרי שהלחיצו אותה שבנגקוק איומה, אין מה לעשות שם יותר מיומיים ובטח לא עם ילדה קטנה ותינוק ( שווקים צפופים ודחוסים זיהום אויר וכו). לפי הטיול שלנו נהיה שם 3 ימים - נמשיך לפוקט קופיפי ואז חוזרים לעוד יום וחצי.
חשבתי לעשות יום סיור ( ארמונות מקדשים וכו), יום שני לשוק סוף שבוע, קניונים, שוק לילה, יום שלישי לשוק הצף, אולי גן הוורדים, ובסוף הטיול - יום ספארי, והשלמות קניונים.
יכול להיות שהיא ממש תתנגד לשווקים, ( מסתבר שיש גם נשים כאלה...
) שוב - בגלל הילדים הקטנים. האם הייתם ממליצים לנסוע יום אחד נגיד, במקום היום של השוק הצף לפאטייה? ( ולחזור באותו יום) - יש טיול מאורגן כזה? כמה זמן נסיעה והאם שווה את המאמץ אם במילא אנחנו ממשיכים לאיים, חופי ים וכו.
-
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?אם אתם מחפשים טיול יום מבנקוק, שווה לשקול את עיר המקדשים העתיקה איותאיה. היא נמצאת בערך שעה נסיעה (באוטובוס ציבורי) מהתחנה המרכזית בעיר. מאד רגוע ותיירותי. אתם יכולים לשכור מונית ולמצוא שם נהג (עם טוקטוק) שיקח אתכם לסיור בין המקדשים והבודהאות, או לקחת סיור מודרך שכולל הכל עוד מבנקוק.
היתרון הוא שאפשר להחליט על זה יום קודם, לפי ההרגשה שלכם בבנקוק. לדעתי היא בכלל לא איומה (להפך!) אבל זו שאלה של הרגשה אישית. אפשרות אחרת היא לעשות "יום רגוע" וללכת לבקר בגן החיות. אפשרות אחרת היא להתפצל - אתה עם התינוק, היא עם הילדה (או להפך) בהתאם לגיל ולאופי שלהם ושלכם. -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?תודה גלית. האמת שלא ממש נתקלתי ביותר מדי תגובות של אנשים שממש נהנו באיותאיה. אני מאוד מאוד אוהב מקומות כאלה, אבל לא נראה לי שזה יתאים לאשה והילדים הקטנים.
להתפצל - כנראה שרק בתוך הקניון.
אני עדיין מאמין ומקווה שנהנה מאוד בבנגקוק, אבל הייתי רוצה להכין את התוכנית הזאת לגיבוי - נראה לי מאוד נחמד הגנים שם, הטיילית וכו. השאלה - האם שווה את המאמץ וכדאי ליום אחד לנסוע ולחזור עד לשם. האם יש טיול נוח ומומלץ שמתאים לכזה יום? והאם כדאי לוותר על השוק הצף, שמשום מה תמיד נראה לי כאתר חובה לסמן עליו וי לפחות בפעם הראשונה בבנגקוק.
-
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?איותאה היא לא יעד מדהים ועוצר נשימה (במילים אחרות - זה לא אנקור וואט בקמבודיה) אבל לחובבי ארכיאולוגיה/בודהא - בהחלט יעד מתבקש.
האם זה מתאים לשאר בני הבית? לתינוק בטח שכן - המקום לא סואן, לא רועש, פתוח ומלא מרחב. כמו שכתבתי, אני מאמינה גדולה בהתפצלויות אבל כמובן שבסופו של דבר אתם צריכים להחליט. בהקשר הזה, אתה תוכל לנסוע עם התינוק לאיותאה, והיא יכולה ללכת עם הילדה לגן החיות. מבחינת זמנים זה מסתדר פחות או יותר (חצי יום באיותאה בעיני זה מספיק. לא חייבים לסמן וי על כל מקדש ומקדש), וההגעה לשני האתרים מאד פשוטה.
לגבי פטאיה, לא הייתי אז אני לא יודעת. חכה לתשובות נוספות. -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?אופיר,שלום
אני מאוד נהניתי באיוטאיה.אם אתה בעניין ארכיאולוגיה,הסטוריה,תרבות,לך על זה.
אין קשר בין מס' האנשים שנהנו מהמקום או לא.
ארז -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?ואם רוצים משהו קליל ונעים, גן הורדים:
http://www.google.co.uk/images?hl=en&q=rose+garden+thail and&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=g5zaTOf-CYf usgav4e2FAQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title& amp;resnum=2&ved=0CC8QsAQwAQ
והנה קישור שתראה, קחו טיול מאורגן, לא בדיוק מה שאני שולחת, אם כי בטיול האחרון הזמנתי דרכם כל הפעילויות, היו הרבה יותר זולים מכל מקום אחר:
http://www.hotelthailand.com/thailand-activities/bangkok-act ivity/rose-garden-and-thai-cultural-show-bangkok-thailand.ht ml -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?תודה שושי. השאלה היא, אם אני מתכוון לעשות את פאנטזי בפוקט - זה לא יהיה מעט מיותר/כפילות לעשות גם את גן הוורדים. בכל מקרה - אני מבין שזה בדרך לשוק הצף או באותו איזור - אז בהחלט כדאי ומומלץ לשלב את שניהם ביחד נכון?
אגב - מתי מסתיימות ההופעות שם? מאוחר בלילה? בערב? ואז צריך לחזור עוד חזרה לבנגקוק? קצת מסובך לא?
וחברים - אני עדיין ישמח לקבל תגובות ודיעות לגבי פאטיה. למרות שנראה לי ששוק צף והמופע הזה יהוו משהו יותר מתאים וקליל עבורינו מאשר נסיעה עד לפאטיה ועוד להספיק להנות שם בקושי מיום אחד. -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?אופיר שלום,
ממליץ לכם מאד לוותר על השוק הצף זה הקרוב לבנגקוק.
נסיעה מתישה, מקום ממוסחר לחלוטין לא שווה את המאמץ והכסף.
מאכזב לחלוטין!
נתי -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?אתה מתכוון לדמנן סדואק נכון? באסה, הבנתי שכל הטיולים המאורגנים עושים אותו, היה נראה לי נחמד ומקורי לשוט שם בתעלה עם הילדה הקטנה...
תשמע אני די תקוע על יום בבנגקוק... עדיף לנסוע עד פאטיה ליום אחד? למרות שאני נוסע למחרת לאיים? -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?הבעיה שאין טיול מאורגן לפאטייה .
יש כמה גנים יפיפיים שם עם תוכל לעשות את זה עצמאי לא תתעכזב .
או שהבררה שנישארה לך זה לקחת מלון צמוד לשניי הקניונים הגדולים זה האזור מעולה לא תרגיש שום ריחות ופייח [אזור סיים כמובן ] .
רק על תשכח את הויזה כמו שרשום בשלט
-
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?אחד הגנים בפאטייה
-
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?זה בדיוק העניין....כולם חושבים שזה מקורי ...בפועל מגיעים אוטובוסים של תיירים ובמקרים רבים יש פקקי תנועה בנהר עצמו כך שהסירה עומדת הרבה זמן ללא תנועה.
גם כשיש תנועה קלה הם עוצרים בכל רגע ליד סירות שעומדות בצדדים ומוכרות מזכרות. תאמין לי שזה לא מהנה בכלל.
הכי מצחיק בכל הסיפור הוא שלפני 3 שנים כשנסעתי עם אישתי המליצו לי בדיוק כאן...בפורום הזה (פורום אסיה דאז...) לוותר על התענוג אבל חשבתי כמוך ואמרתי לעצמי שלא כדאי לפספס את האטרקציה שמאפיינת כל כך את תאילנד. ונכון....התחרטתי שלא שמעתי להמלצות.
הנסיעה די ארוכה, בטרנזיט צפוף ....
יש את האפשרות לעשות שייט בתעלות בנגקוק. נכון שזה לא שוק צף אבל הילדה תהנה מאד. רואים את כל התעלות שבהם גרים המקומיים, עוצרים בדרך בחוות תנינים (לא חובה) ויש עצירה נוספת להאכלת דגים גדולים מאד.
אם בא לכם באמת להנות ולראות שוק וזה נופל לכם על סוף שבוע ממליץ לכם מאד לקחת רכב צמוד שייקח אתכם לאמפאווה. גם סוג של שוק צף , גם מעט תיירים (הרוב המוחלט מקומיים) , גם אפשר לראות קופים וחתולים סיאמים וגם בערב שייט בנהר שבו צופים על עצים שמאירים באלפי גחליליות.
לגבי פאטיה נראה לי שלא כדאי לנסוע הלוך ושוב ליום אחד.
נתי -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?מדוע לא נתי?
הנסיעה היא כשעה ורבע לכל כיוון.
כנסו לסיכום הטיול שלי,ותראו כיצד ניתן להעביר באזור פטאיה יופי של יום
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1118008/start-0/
ארז -
המקום היחידי שעוד לא הייתי בו זה שוק צףוגם לא יהיה בו כי זה באמת סיוט ששמעתי מכל מי שהייה שם .
אז אני מוותר .
כמו שרשם לך נתי יש שלושה סוגים של שייט בבנגקוק .
1.זה עם משיט עצמאי שלוקח אותך בין הסמטאות של הנהר ויש להם כמה תחנות בדרך .
2.שייט בין הרחובות בנגקוק עם תחנות כמו אוטובוס .
3.שייט בנהר הגדול ועוצר בכמה תחנות גם כמו אוטובוס .
-
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?תודה אבי.
אז שווה לנסוע עד לפאטיה הלוך חזור על מנת להגיע לגן הזה ולטיילת?
אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא ביקור במנזר הטיגרסים, מפלי ארוון ואולי גם רכיבה על פילים ( זה באיזור ? אפה עושים את זה? הגיוני? ) -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?תודה נתי,ארז - יכול להיות שבאמת הצלתם לי יום מבוזבז בתאילנד! נראה לי לאור המלצתכם שנוותר על השוק הצף הגדול. אנחנו נשוט אגב בתעלות - אבל בשיולב של הטיול בין הארמון, מקדשים, ציינה טאון וכו.
ארז - לחדד את הדילמה - אני מסכים שלהיות בפטייה, לישון שם ( ואז להנות ממנה גם בלילה) באמת ממולץ. השאלה היא שווה להגיע לשם לחצי יום מבנגקוק. ייקח גם זמן הרי להגיע לתחנת האוטובוס, וכו זה לא רק שעה ורבע נטו של נסיעה עד לשם וזהו. שווה אולי להשכיר נהג מונית ליום? יש למישהו מושג כמה תענוג כזה יכול לעלות?
ומה דעתכם על טיול למפלי ארוון, רכיבה על פילים ( יש באיזור?) ןמקדש הטגרסים ( למרות שכשאני חושב על זה עכשיו, אין מצב שעולם שאשתי תיתן לי להכנס עם הילדה שלא לדבר על התינוק... החותנת הרי תגלה את זה במוקדם או במאוחר...) -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?אופיר
מה יהיה עם האשה?
הסעה צמודה לפטאיה,תעלה 2000-2500 בהאט.
לגבי התניידות באוטובוס-אין ספק שצריך להיות מאוד מתוקתק.
אבל הרווח הוא עצום.אתה מגיע לאזור פטאיה ונהנה מ"שוק צף[תיירותי להחריד],גני נונג נוץ',מוזיאון ריפליי[אטרקטיבי חבל"ז],וכו.
ארז -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?מי שכותב שנסיעה לפטאהי לוקחת שעה ורבע מטעה , אם לוקחים את המיניבוס מויקטורי אז זה שעה ארבעים וחמש דקות לפחות וגם זה עם הוא טס אבל הוא מביא אותכם לוולקינג סטרית ולאוטובוס לוקח לפחות שעתיים ואף יותר תלוי בתנועה.
יצא לי לנסוע לא מעט פעמים.
לדעתי לא שווה לנסוע ליום אחד לשם רק בשביל לראות את הגן הבוטני. -
כדאי לנסוע ליום אחד לפאטיה הלוך חזור מבנגקוק?אני נסעתי פעמיים מהשדה בבנגקוק עם חברת bell service.בשתי הפעמים הנסיעה לקחה שעה ומס' דקות.
יכול להיות שמנקודות שונות בבנגקוק,הנסיעה נמשכת זמן שונה.
כמו כן,אם תקרא את מה שקראתי שוב,תראה שלא המלצתי לסוע לפטאיה רק בשביל הגן הבוטאני.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1118008/start-0/
ארז -
ארזפטיאה נמצאת בדיוק מהנמל התעופה אלא, אבל מהעיר, המרחק הוא גדול הרבה יותר, שלא לדבר על עומס בכישים...