דרום אמריקה בפברואר?!
-
שלום,
אנחנו 3 חברים שמתכוונים לטוס לקראת סוף ינואר-תחילת פברואר
ל3-4 חודשים.
אנחנו רוצים להגיע לברזיל (עדיף בקרנבל), לארגנטינה, קולומביה/בוליביה, ופרו(או צ'ילה*).
איך לתכנן את המסלול?
מה אתם ממליצים..??
תודה לעוזרים!
לירן -
לא ריאלי בעליל!5-6 מדינות ב3-4 חודשים???
אתם יכולים להיות שבועיים בכל מדינה ואז תספיקו בכיף, אבל מה תספיקו? למלא את ה"צ'ק ליסט" שלכם?
או שתורידו מדינות או שתאריכו את הטיול בחודשיים לפחות.
בכל אופן, בפברואר אתם יכולים לנחות בארגנטינה, לטייל בה ובצ'ילה כחודש, לעבור לברזיל (הקרנבל הוא בתחילת מרץ השנה) וממנה לבוליביה ואז פרו וקולומביה, הכל תלוי בכם... אבל זה הכיוון.
אתם גם יכולים לחזור מברזיל לארגנטינה ולטייל בה עוד קצת, אבל נראה לי שכבר יתחיל להיות קר מידי (כי תהיה בברזיל יותר משבוע וחצי אני מאמין).
עכשיו זה כבר תלוי בכם. -
לא ריאלי בעליל!שמע יש משהו בדברים שלך...
אבל מצד שני אנחנו רוצים להגיע לכמה שיותר מדינות.
יש לך איזה רעיון למסלול?
הכי חשוב לנו זה להיות בברזיל בזמן הקרנבל (שהבנתי שהשנה זה במרץ).
ארגנטינה + טיפה צ'ילה פחות מחודש...
קולומביה גם מקום שאנחנו מאוד רוצים להגיע ולא חייבים להימרח שם יותר מידי.. ואפשר לשלב או עם בוליביה או עם פרו. -
לא ריאלי בעליל!היי
המסלול שלי ממש זהה.גם לי יש מכסת זמן של שלושה חודשים..
יש לי כרטיס ל3/2, אני נוחתת בבואנוס איירס ואחרי כמה ימים (נראה איך יזרום) ארד לאל קלפטה ואתחיל לטייל שם בזגזוג לצ'ילה וחזור. משם אני מתכננת להגיע דרך האיגוואסו לברזיל, לקרנבל, להיות שם בערך שבועיים ומשם ללכת לבוליביה ואז לפרו.
-
לא ריאלי בעליל!גם כשאני טיילתי ותיכננתי לפני 3 שנים, הייתי אמורה להיות בברזיל, אני אישית חושבת שלהגיע למדינה כה גדולה ושיש לה המון מה להציע, להראות וללמד... רק לשבועיים זה ממש בזבוז ומיותר, אני ויתרתי על ברזיל (בעיקר משיקול כלכלי) והרווחתי 2 מדינות אחרות, קולומביה ואקוודור, יצא לי חודש לכל מדינה והייתי ב- 6 מדינות - חצי שנה.
ואת ברזיל אני שומרת לפעם אחרת לטיול בפני עצמו....
זו דעתי האישית, לטייל ולמצות ולא לרוץ...