ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קבלתי הצעת מחיר לטיול בצפון...

פורום תאילנד
    5
    19
    4551
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עוצליגוצלי
      עוצליגוצלי נערך לאחרונה על ידי

3 ימי טיול כולל לינה 4 לילות במלונות : צאנג ראי - ללונה, סאימון בורי ריזורט, ופלזה בצאנג מאי.
      הטיול עצמו:
      יום 1
      המקדש הלבן
      דוי טונג
      מערת דגים
      הכפר מה סאי
      משולש הזהב+ שייט

יום 2
      מופע פילים+ רכיבה
      כרכרות שוורים
      רפסודה
      ארוכות הצוואר
      דוי סוטאפ

יום 3
      דוי אינטנון
      הפגודות
      wavchiratarn - מפל

כולל מדריך, ואן, איסוף מהשדה ואליו וארוחת צהרים - 45000 באט

שאלות:
      1. האם המסלול מתוכנן נכון (זוג + 4 ילדים), האם לוותר/ להוסיף משהו?
      2. איך המחיר?
      3. איפה ניתן לשלב את כפר האמנים של יצרני המטריות?

תודה לכולם
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • erez199
        erez199 נערך לאחרונה על ידי

שלום
        המסלול נראה צלי סביר.
        את כפרי האמנים שלב ביום 2.נראה לי שיום 3 עמוס מעט יותר.
        לגבי המחיר,חכה לתשובות נוספות
        שבת שלום
        ארז
        • רויטל 1
          רויטל 1 נערך לאחרונה על ידי

המסלול נראה בסדר גמור, אם כי ביום השני יהיה קצת לחוץ להגיע לדוי סוטפ בהנחה שיש לקחת בחשבון גם את כל הנסיעה מכיוון צ'אנג ראי.
          לגבי היום בדוי אינטנון, אני מניחה שהוא כולל גם דברים נוספים כמו הכפר של אנשי שבט ההמונג ומפלים נוספים בדרך (בד"כ מפל Siriphum ), אבל תוודאו מראש.
          לא נראה לי שמבחינת הספק ריאלי תוכלו לשלב גם את כפרי האמנים באחד מהימים הללו, משום שהם נסגרים בסביבות 17.30. לשם כך ממש אין צורך בטיול מודרך וההגעה פשוטה וזולה. בהנחה שיש לכם יום נוסף בצ'אנג מאי תוכלו לבקר שם ובמקומות נוספים.
          המחיר שציינת סביר, בהנחה שמדובר בשני חדרים ל 4 לילות, אם כי אני חושבת שבהחלט ניתן היה ללון בשני מלונות (אחד באזור צ'אנג ראי והשני בצ'אנג מאי)והמסלול שלכם אינו מצריך את הטרטור שבמעבר למלון נוסף.

• הרוזן מקוסמוי
            הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

עוצליגוצלי שלום
            בכדי לתת חוו"ד נכונה לגבי הטיול , עדיף תכניסי את המסלול כפי שקיבלתם אותו מהמדריך ( גם אם באנגלית ) , מאחר ויום 2 הוא קצת צפוף אם ברצונכם להגיע לדוי סוטפ לאחר ארוכות הצוואר בצ'אנג ראי , אך במידה ובהצעה שקיבלתם מופיע גם שם האיזור בו תבקרו בארוכות הצוואר , לצורך העניין טאטון , אז כן אפשר להגיע לביקור בדוי סוטפ בצורה רגועה .

לדעתי יום מספר 1 צפוף קצת ואני אפרט מעשית :
            יציאה מצ'אנג מאי בשעה 08:00 בבוקר ( למרות שבדרך כלל , משפחה עם ילדים זה קצת מוקדם וגולש לרוב ל 08:30 ) .
            תגיעו למקדש הלבן בסביבות 10:00 - 10:30 ( עם הפסקה קטנה בדרך ).
            ביקור במקדש הלבן כשעה .
            11:30 נסיעה לדוי טונג מהמקדש הלבן , עוד שעה . תגיעו ב 12:30 .
            ביקור בגני המלכה מביאה אתכם לשעה 13:30 , זמן ארוחת צהריים .
            13:30 יציאה מגני המלכה , ארוחת צהריים והפסקה עד השעה 15:00 ( אל תשכחו אתם עם ילדים ) .
            ביקור במערת הדגים , העיירה מה סאי , שייט במשולש הזהב (מניח שתבקרו גם בשוק בלאוס ) ידרוש מכם עוד כ 3 שעות לפחות .
            אתם כבר נמצאים בערך על השעה 18:00 .
            אז כמובן שתצטרכו לישון באיזור מה סאי וגם תגיעו למלון עייפים .
            המסלול כפי שראית אפשרי אך צפוף , קחו זאת בחשבון .

לגבי יום מספר 2 , אנ י מניח שלא רשמת את הדברים כפי שהם מבוצעים בפועל וכפי שנרשמו ע"י המדריך בהצעה .
            נראה לי נכון יותר שתקומו בבוקר ותיסעו ממה סאי לשבט ארוכות הצוואר
            ומשם תרדו חזרה לכיוון צ'אנג מאי , תעצרו באיזור מה רים , על מסלול נהר מה טאנג תעשו את הפילים ואת השייט ברפסודות ומשם למקדש דוי סוטפ .גם ביום זה תגיעו בסביבות השעה 18:00 למלון בצ'אנג מאי .
            ביום מספר 3 , אני מניח שיקחו אתכם לא רק למפל אחד אלא לפחות לעוד שניים , וגם תבקרו באחד משבטי ההרים ( הקארן או המונג ) , אם תצאו מוקדם ביום זה , יש סיכוי טוב שתוכלו להגיע עד השעה 16:00 לכפר האומנים ויהיה לכם כשעה - שעה וחצי ביקור שזה זמן סביר .
            • רויטל 1

רק עוד הערה: לפי המסלול שהצגתם אני מניחה שאתם מתחילים מצ'אנג ראי ולא מצ'אנג מאי. אם אתם יוצאים מצ'אנג מאי בכ"ז הייתי בונה את זה אחרת. בנוסף, אני ממליצה לראות אם ניתן לשלב גם את מערות צ'אנג דאו במסלול. אם צריך, אולי במקום דוי סוטפ, שתשאירו ליום אחר בו תוכלו לשלב גם ביקור קצר בגן החיות הסמוך (הילדים בוודאי יתלהבו מהפנדות) ואת כפרי האמנים.
              • הרוזן מקוסמוי

נכון מאוד , אם אתם מתחילים את הטיול מצ'אנג ראי אז כמובן היום הראשון יראה אחרת מכפי שתארתי לכם ואפילו לדעתי תוכלו לוותר על הלינה במה סאי ולישון לילה נוסף בצ'אנג ראי .
                • עוצליגוצלי

תודה על התגובות.
                  הנה מה ששלחו לי במייל. אנחנו נוחתים בצאנג ראי ומסיימים בצאנג מאי.
                  First day:7/12

white temple
                  doitung (garden flower)
                  monkey & fish cave
                  maesai
                  golden triangle, three counrties meeting at the border
                  speed boat to visit Laos country
                  hotel saimoon buri resort
                  http://www.saimoonburiresort.com/
                  Second day:8/12

elephant show
                  elephant riding
                  ox-cart riding
                  bamboo rafting
                  long neck
                  doisuthep, the temple on the hilltop with 306 stairs.
                  hotel cm.plaza

third day: 9/12
                  visit doi inthanon
                  king & Queen pagodas
                  Angka walk trails about 30 minutes inside rain forest.
                  mhong's market where you can taste winter's fruit from royal project
                  wavchiratarn waterfall
                  hortel cm.plaza

10/12 transfer to chiangmai airport

the price =45,000 baht /6 persons

1. לפי התוכנית אין טירת נמרים, אין כפרי אומנים (לפחות מטריות).
                  ביום הרביעי יש לנו חצי יום בצאנג מאי עד לטיסה ב 14:00 לקוסאמוי.
                  אולי פשוט ניסע בשעות הבוקר באופן עצמאי לכפר מטריות - אפשרי לדעתכם מבחינת לו"ז?
                  2. איך המחיר חברים? אין לי שום פרופורציות יקר/זול/סביר

תודה רבה ושבוע טוב
                  • עוצליגוצלי

הי רויטל
                    חששנו מנסיעה ארוכה מידי עם הילדים (לא מרגישים טוב בנסיעות לפעמים) לכן חשבנו שעדיף לקטוע. האם הנסיעה ארוכה משמעותית ובאיזה יום עדיף להגיע לצאנג מאי, כבר בסוף היום הראשון?
                    תודה
                    • רויטל 1

היי עוצליגוצלי,
                      לגבי המחיר, התייחסתי בתגובה קודמת. סביר אם מדובר בארבע לילות ושני חדרים במלון (תוודאו שרשום במפורש בהצעה).
                      עכשיו כשצירפת את התכנית, זה באמת קצת יותר ברור. הלינה באזור הזה סבירה, אם כי לא הכרחית לצורך התכנית של היום השני, אבל באמת תקצר ותשבור מעט את הנסיעה. מנקודת היציאה הזו גם התכנית של היום השני פחות או יותר סבירה ואולי אף ניתן לשלב את מערות צ'אנג דאו, שאינן רחוקות משם. אם אתם מעוניינים לבקר גם בטירת הנמרים שהזכרתם, זה אפשרי ביום זה כי נמצא על המסלול שלכם ופתוח גם יותר מאוחר, אולם אז כבר לא נראה לי שתספיקו לדוי סוטפ באותו יום. אם אתם חושבים שתספיקו לבקר בדוי סוטפ בבוקר האחרון שלכם שם (קחו בחשבון שזה ממש לא חצי יום, כי תצטרכו לצאת ב 12,12.5 לשדה ותמיד יש עיכובים כלשהם באריזה ובהתארגנות) - אז אולי זה אפשרי.
                      באיזו שעה אתם מגיעים לצ'אנג ראי? אם יחסית מוקדם, אז אולי אפשר לשחק קצת עם התכנית כך שכל מה שרציתם יתאפשר.
                      • עוצליגוצלי

לצאנג ראי נגיע בסביבות 20:00 בערב ונהיה מן הסתם סחוטים מהטיסה מישראל... אולי נספיק בערב להציץ בשוק.
                        • רויטל 1

אם כך, לא תוכלו באמת להוסיף יותר מדי. מציעה לכם להשאיר את מסלול הטיול כפי שהוא (אולי בתוספת צ'אנג דאו שהצעתי ביום השני)ולשלב את כפרי האמנים בבוקר של הטיסה (למקרה שלא תספיקו ביום השלישי). אם אתם רוצים לבקר גם בטירת הנמרים, תוכלו לשלבה ביום השני ואת דוי סוטפ בבוקר הטיסה, אם כי אני אומרת שוב שזה יהיה די לחוץ. את האומגות כבר לא ניתן לשלב בלו"ז הזה. תוכלו אם תרצו לעשות את אלו שבין בנגקוק לפטיה. לחלופין, הייתי שוקלת לוותר על דואי אנתנון, ולעשות את כל שאר הדברים בהם אתם מעוניינים בלי לחץ ומירוץ כזה ולהנות יותר גם מהאוירה המיוחדת של הצפון, אבל זה כמובן לשיקולכם.
                          תנסו לישון טוב בטיסה ולא להגיע לצ'אנג ראי עייפים מדי, כדי שלא תחמיצו את ההזדמנות לבקר בשוק הלילה שם, שהוא אחד השווקים המיוחדים והמקסימים ביותר בתאילנד.
                          בכל מקרה, מה שלא תבחרו, בטוח שתהנו Smile

• עוצליגוצלי

אז אם מוותרים על דוי אנתנון ביום השלישי, מה אפשר לעשות במקום מבחינת האזור: טירת נמרים, כפרי אומנים, מערת צ'אנג דאו?

• רויטל 1

תלוי מה מעניין אתכם. את מערת צ'אנג דאו תוכלו לשלב ביום השני וגם ממלכת הנמרים תשתלב יותר נכון מדוי סוטפ מכל הבחינות. ביום השלישי תוכלו במקום דואי אנתנון לבקר בדוי סוטפ, אם מעניין אתכם תוכלו להוסיף ביקור קצר בגן החיות שלמרגלותיו (לפחות לראות את הפנדות, הקואלות ואולי הפנגווינים) ולהמשיך לכפרי האמנים. ביום זה, ממש אין הכרח בטיול פרטי עם מדריך. כמובן שאפשר גם לבנות את זה אחרת, השאלה מה מעניין אתכם. תוכלו לשלב, למשל, גם את האומגות אם זה משהו שרציתם לעשות, או משהו אחר.
                              • עוצליגוצלי

תודה רבה
                                אנחנו צריכים לחשוב ולסגור כבר את החלק הזה.

האם אתם יודעים מה מקובל מבחינת תשלום למדריך התאלנדי, מתי משלמים? איך משלמים? הכל מראש או רק חלק? מה מקובל?

• הרוזן מקוסמוי

עוצליגוצלי שלום
                                  תשלום מקדמה למדריך מקובל לשלם נניח 10% והשאר לחלק ל 2 שישולמו בהתחלת הטיול ובסוף הטיול .
                                  התשלום לא כולל טיפ למדריך ולנהג .

ישנם כאלו שלא מבקשים מקדמה , אבל אני בהחלט מבין את אלו שמבקשים .
                                  הבטחת הטיול צריכה להיות אינטרס של 2 הצדדים , כפי שאת חוששת מלהגיע לצפון ואף אחד לא יחכה לך כי את לא מכירה אישית את המדריך כך גם המדריך חושש מזה שבסוף אולי תבטלי לו ברגע האחרון ולכן מבטיח את עצמו עם מקדמה שלא תוחזר בכל מקרה .
                                  הוגן לשני הצדדים .

ולגבי מסלול הטיול , לדעתי תשאירו את דוי אינתאנון , ותרו על טירת הנמרים וגם על גן החיות , הנוף של הצפון בא לידי ביטוי בצורה מדהימה בדוי אינתאנון וחבל לוותר על זה , תתעקשו עם המדריך לעשות טרק קצת יותר רציני מחצי שעה , תאמיני לי רק תהנו , ההליכה היא נוחה , הנוף בדרך מדהים והזמן טס מבלי להרגיש .
                                  • עוצליגוצלי

חברים יקרים
                                    אתם אחלה אנשים, מיעצים ועוזרים ללא תמורה - כל הכבוד!
                                    לגבי המסלול, נראה לי שאנחנו סגורים על המסלול לפי עצתכם...

שאלה טכנית: לפי המסלול אנחנו אמורים לנדוד בין -3-4 מלונות תוך כדי טיול .
                                    איך טכנית זה נעשה? כל המזוודות נשארות בואן? עם הנהג? הוא אמור לשמור על החפצים? (לא שיש משהו יקר - רק אולי לפ טופ)..
                                    מה דעתכם?
                                    • רויטל 1

בכיף עוצליגוצלי, רק הערה אחת להבהרה: גם אני חושבת שכדאי לעשות גם את דוי אינתאנון, אם זה מתאפשר, אבל קחו בחשבון שאז מדובר בנסיעה ארוכה פחות או יותר רצופה (כשעתיים וחצי לכל כיוון) וכתבתם שאתם די חוששים מנסיעה ארוכה מדי עם הילדים שלפעמים לא מרגישים טוב בנסיעות ובאופן כללי התכנית כפי שהיא די לחוצה ועמוסה (כולל השכמה וריצה להספיק עוד משהו ביום הטיסה), אז רק אתם יכולים לדעת עד כמה זה מתאים ספציפית למשפחה שלכם. מנסיון של שנים רבות בטיולים משפחתיים למדתי שלפעמים עדיף לי להתגבר על הנטיה שלי לראות ולבלוע הכל, כי אז המשפחה מרגישה כמו במסע טירונות Wink ולפעמים דווקא אם מוותרים על משהו, אבל חווים בלי לחץ את כל השאר, אז אולי מספיקים פחות אבל נהנים יותר. כך שזה באמת לשיקולכם מתוך ההיכרות שלכם עם המשפחה הספציפית שלכם, אם יש/אין לכם בעיה עם השכמה מוקדמת בחופשה וימים אינטנסיביים וארוכים ושאר ענייני התארגנות שגם אותם יש לקחת בחשבון, כמו אריזות וכו'.

לגבי המעברים וההתארגנות עם המזוודות, אין בעיה להשאירם ברכב עם הנהג. אני ממליצה להכין מזוודה/תיק אחד גדול (או שניים לכל היותר) שבו יהיו מרוכזים כל מה שבני המשפחה יזדקקו לו למשך 3-4 ימי הטיול הזה, כדי שלא תצטרכו כל פעם לפתוח ולארוז הכל מחדש.

• עוצליגוצלי

אכן, זו גם הסיבה שבחרנו בטיול פרטי , כדי לשמור על גמישות מסוימת ולזרום קצת לפי המצב רוח...מצד שני הילדים אצלנו (בבית בכל אופן) חיים על טורבו אז... Very Happy
                                        נראה שבאמת נשאיר את דוי אינתאנון ליום השלישי וביום הטיסה דרומה , נקפוץ לכפר של המטריות, לפי הזמן שישאר (הבנתי שנמצא כ 5 דק' במונית?).

טוב, לפחות את הצפון סגרנו, בעזרתכם הרבה!
                                        זהו לבינתיים, כי בטח נציק לכם אוטוטו בשאלות על קוסאמוי ובנקוק...

תודה רבה
                                        Smile
                                        עוצליגוצלי
                                        • מירי ראשון
                                          מירי ראשון נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנחנו 2 זוגות וקיבלנו הצעה לטיול 3 לילות ושלוש ימי טיול(ביום ההגעה אין טיולים, ביום העזיבה מטיילים) באמצעות חברת GAM ל-3 לילות , הטיול כולל נסיעה בוואן+נהג+מדריך+שתיה במהלך הטיול+ארוחת צהריים אחת בלבד!!! בסך 36,000 בקס. באיזו חברה אתם קיבלתם את ההצעה?
                                          • 1 / 1
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון