דוי אינטנון, לבד או עם מדריך
-
אנו משפחה, ורציתי לברר בעוד 3 ימים אנחנו שם. הבנתי שניתן לעשות זאת עם מדריך ומאורגן, אבל האם זה הכרחי, או שפשוט לקחת הסעה / מונית, לשם ולהסתדר לבד. האם ההליכה במקום רבה, ואיפה בדיוק שבט "המונג" יושב שם?
תודה פבי -
דוי אינטנון, לבד או עם מדריךהיי fabiela
יוצא כל בוקר טיול מאורגן (ואן עד 10 אנשים) כולל הדרכה+א.צהריים.
כל הטיולים המאורגנים שיוצאים מצ'יאנג מאי לדוי אינתנון כוללים בדיוק את אותם האתרים/פעילויות: הפגודות בפסגה, ביקור ב2 מפלים, כפר של אחד משבטי הצפון+שוק מקומי.
מונית ספיישל לדוי אינתנון תעלה לך בערך פי 2 מאשר טיול מאורגן-וכמובן שהדבר לא יכלול ארוחה, הדרכה, כניסות לאתרים, וכו', ועל כל אלה תצטרכי לשלם תשלום נוסף מעבר למחיר המונית.
-
דוי אינטנון, לבד או עם מדריךהיי פבי,
לדוי אינתנון מומלץ לקחת משהו מודרך, בדיוק בשביל שלא תצטרכו להתעסק עם שאלות מהסוג של "ואיפה בדיוק שבט המונג יושב שם או איך מגיעים למפל מסויים" וכיו"ב. יחד עם זאת, כמשפחה של שלושה מבוגרים, כולל הסבתא ושני ילדים גדולים, מאוד יתכן שעדיף לכם לעשות זאת כיום טיול פרטי, עם כל יתרונותיו, וסביר שבהרכב שלכם זה גם לא יעלה לכם יותר (לנו, כמשפחה של חמישה, יום פרטי כזה עלה בערך כמו שהיה עולה מאורגן). -
דוי אינטנון, לבד או עם מדריךהיי רויטל וגל
האם ניתן לעשות טיול זה באופן עצמאי בעמצאות רכב שכור? -
דוי אינטנון, לבד או עם מדריךהיי רויטל
בבירור שעשיתי ,טיול מאורגן 850 באט לאדם, בטיול פרטי, דרך צאד'ה שלמעשה לדעתי היתה המדריכה שלכם, ביקשה 1500 באט לאדם, שזה כפול.
אז האם להתמקח איתה במייל, מה גם שאני מגיעה כבר תוך מס' ימים-19.11
תודה -
דוי אינטנון, לבד או עם מדריךהמחירים שאני מכירה נעים בין 5000 - 7000 באהט לכל המשפחה לטיול כזה (אנחנו שילמנו 5000), אז כן, אולי כדאי להתמקח או לקבל הצעת מחיר ממישהו נוסף
-
דוי אינטנון, לבד או עם מדריךהיי
אצל מי אפשרי לסגור מחיר כזה, או דומה, וכמה צריך לעלות יום טיול משפחתי , לספארי גונג'ל, וכל מה שיש ביום זה? -
דוי אינטנון, לבד או עם מדריךהיי יצחק, בגדול אפשרי ויש כאלו שלוקחים רכב/ אופנוע ומטיילים שם עצמאית, השאלה היא האם זה יהיה כדאי לך (אם אתה לבד או עם קבוצה של אנשים, האם ממילא אתה עם הרכב לתקופה או שוקל לשכור אותו במיוחד לצורך הטיול הזה) והאם תדע להתמצא, מעבר לכל העניין של נהיגה בצד הפוך, שילוט וכו', גם בטיול עצמאי באזור, שכן מדובר על פארק לאומי המשתרע על פני שטח עצום (מעל אלף קילומטר רבוע). האם תדע להתמצא ולהגיע למפלים בהם אתה מעוניין, כפרי שבטי ההרים וכו' ללא הדרכה. אם התשובה לאחת השאלות הללו היא שלילית, נראה לי שעדיף להגיע עם הדרכה.
פבי, אני ממליצה לך לפנות לגל שענה לך כאן בשרשור דרך המייל ולבדוק עמו את האפשרויות השונות ומחירים. -
דוי אינטנון, לבד או עם מדריךהיי רויטל.
אנחנו 4 מבוגרים ומגיעים לצפון ל 7 ימים.בכוונתנו להשכיר רכב ולטייל באופן עצמאי בצאנג מאי,בצאנג ראי,משולש הזהב,דיו אינטון ועוד.
כמו כן בבנקוק נהיה 6 ימים כאשר ב 2 הימים האחרונים יתכן שנשכיר רכב ונטייל באימפווה וקנצנבורי.
כמובן שצורת טיול זו מחייבת לימוד מעמיק ותוכנית מסודרת.
האם זה נראה לך מעשי? -
דוי אינטנון, לבד או עם מדריךהיי יצחק,
קודם כל אני מסירה בפניכם את הכובע
זו נראית לי תכנית מקסימה שאני עצמי הייתי שמחה לעשות. עד כמה זה ריאלי או מסובך/ פשוט לביצוע ולהתמצאות - אולי גל שחי שם או משה או שלמה (או מישהו אחר עם נסיון כזה) יוכל לתת קצת יותר מידע. בכל אופן, במידה ולא מסובך מדי ושתכינו שעורי בית יסודיים, זה יאפשר לכם גם להגיע ולחוות מקומות שמחוץ למסלול התיירותי השחוק. למשל, אם דנו כאן בטיול לדוי אינתנון, אתם תוכלו להרחיב אותו ולהגיע גם למפל Mae Ya, שהוא המרשים ביותר באזור ואחד היפים בתאילנד כולה, מערת Brichinda ועוד. תוכלו לקרוא מידע על כך בחוברת שלי. אם אין לכם אותה, מאחר וכרגע יש בעיה להורידה מהאתר - כתבו לי ואשלח לכם. -
יש לי את החוברת שלך ואפילו הדפסתי אותה,אך לא מצויין שם ביקור במערה ובמפל הספציפי.
אני מזהה במדויק במפה את מיקום המערה והמפל אך לא ברור לי:
א. האם הגישה למפל נוחה? נראה לי שהשביל ארןך,וכמה זמן הסיור?
ב.מה רואים במערה? כמה זמן נמשך הסיור והאם יש הכוונה מקומית?
ברצוני להדגיש שאנו 4 מבוגרים בני 60+ כך שלא כל מסלול מתאים לנו.
אשמח לקבל טיפים נוספים.
תודה. -
דוי אינטנון, לבד או עם מדריךהיי יצחק,
תבדוק שוב בחוברת, יש שם התייחסות לכך גם בעברית וגם באנגלית.
מערת הנטיפים בריצ'ינדה Borichinda נמצאת במרחק של כעשר דקות נסיעה ממפל Mae Klang וכשעה -שעתיים הליכה (לא הכי קלה). זו מערת גיר מרשימה עם נטיפים ומעין צוהר.
מפל Mae Ya ממוקם בדרום הפארק כ 14 ק"מ מהכפר Chom Thong, כ 50 ק"מ ממפל Mae Klang (כ 30 דקות נסיעה). אם יש לך מפה, תוכל לאתר אותו כק"מ לפני הצומת של כביש מס' 1009(ממש לפני כביש 108 לצ'אנג מאי, ושם ניתן גם לראות שילוט), ומשם פונים שמאלה ונוסעים כ 14 ק"מ. מדובר בהליכה די נוחה של כחצי ק"מ.
בכניסה לפארק יש תחנת מידע בה ניתן לקבל מידע, מפות ואולי גם לארגן דרכם הדרכה מקומית. -
המון תודה.
למפל כנראה שנלך.
אני מבין שיש תחנות מידע בתאילנד ,אני נוהג להעזר בהם רבות בכל הטיולים שלי.