קונקשן בבנגקוק
-
שלום,
בדרך לאוסטרליה אני עוצרת בבנגקוק ל9 שעות שהיתי רוצה מאד לנצל!! לא ביקרתי קודם בתאילנד ואני גם לא רואה את זה קורה בעתיד הקרוב, ואני רוצה לנצל את הזמן כמה שאפשר!!!
מה יש לראות בעיר במרחק סביר מהשדה??
וגם קניות, בגדים, תיקים. נעליים מזכרות ודברים מגניבים שראיתי שאנשים הביאו מתאילנד במחירים מצחיקים.
יאללה - זרקו אופציות!!!
אגב, החניה היא מ3 אחה"צ עד 12 בלילה. -
קונקשן בבנגקוקסך הכל יש לך 4 שעות נטו.
קחי מונית לקניון ענק סמוך לשדה התעופה Seacon Square ערכי את הקניות ותוכלי גם להנות מארוחה תאילנדית משובחת בקומת האוכל -
קונקשן בבנגקוקואחר כך להסחב עם הקניות לאוסטרליה? -
קונקשן בבנגקוקנשמע לי כ קצת לחוץ , כי כמו שאמרו לפניי , זה להסחב עם הקניות .
בדרך חזור ,אם כמובן יהיה דרך תאילנד . תעצרי לכמה ימים וחסכת את כל הלחץ והטרחה
-
קונקשן בבנגקוקתודה לכל העונים. אני לא באוסטרליה למטרת טיולים, אני לביקור משפחתי, כך שלא מאד מפריע לי להיסחב עם הקניות לאוסטרליה.
ולא רואה עוד הזדמנות בקרוב לראות קצת את תאילנד, לא רק קניות, גם לחוות את בנגקוק.
תודה -
קונקשן בבנגקוקאז ותרי על הקניות ותחווי קצת את בנגקוק...
כי הקניות הן לא הסטריות ובטח לא שוות את ארבע השעות שיש לך...
קחי רכבת אקספרס לעיר..שוטטי לך קצת. קבעי לך מקום אחד או שניים לבקר בו וחזרה לשדה...
בעוד כך וכך זמן ,כשתחשבי על זה שהיית בתאילנד לכמה שעות ותזכרי שכל מה שיש לך זה כמה חולצות ופיצ'פקעס..זה ייראה לך חבל... -
קונקשן בבנגקוקלא סגורה דוקא על קניות, רק מה המקום האחד או השניים שאתם יכולים להציע לי לבקר בהם בעיר? לחוות את תאילנד ובנגקוק?? -
קונקשן בבנגקוקיש לך מזל שיש את הרכבת מהשדה , בכל מקרה ב 4 שעות לחוות את בנגקוק ותאילנד
, סעי למרכז תסתובבי שם כמה שעות ותחזרי , אין לך יותר מדי ברירה גם בגלל עומסי התנוע והדרך שלך למקסם את הטיול זה להתנייד בסקיי טריין. פעם הבאה תקדישי כמה ימים ולא שעות .
הייתי אומר לך לקפוץ לקאוסאן לשתות איזה בירה ולחטוף שם את תאילנד בפרצוף אין כמו קאוסאן לחוויה ראשונית של בנגקוק, אבל זה רחוק מדי. -
קונקשן בבנגקוק