קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האיים
-
שלום לכולם שוב.
יעד 2 שלנו בירח הדבש - קופיפי.
נשהה שם בסה"כ שלושה לילות, כאשר ביום השני שם נהיה ב-7 האיים.
איזה אטרקציות ישנן על האי ? שמענו על אגרוף תאילנדי, על נקודת תצפית מדהימה, על סיבוב בקייק פרטי, על מסעדת ROCK שהמליצה כאן אחת הגולשות.
היכן המסעדות ומקומות הבילוי ה"שווים" ?
שמענו שיש מעין חלוקה כזו בין חלקו השמאלי לחלקו הימני של מרכז האי... (הצד הרועש יותר והרועש פחות) ? האם יש שווקים בק פיפי ?
מה עוד ? האם שווה וכדאי להגיע ללונג ביץ' או לחופים קסומים אחרים (אנחנו נישן ממש במרכז במלון קבאנה) ?
בנוסף - 7 האיים: האם כדאי ללכת על הטיול של לילי דווקא? ואם כן, האם ניתן ורצוי להזמינו מראש ? איך מגיעים אליה ?
בהמון תודה מראש ! -
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםאל תדאגו יותר מדי......קופיפי כל כך קטן שאת ה"מרכז" שלו מסיימים ברבע שעה.
מקומות בילוי אין כל כך הרבה בקופיפי.בילויים זה הצד החזק של פוקט וקוסמוי.יש כמה ברים אבל ממה שידוע לי הם נסגרים אחרי 11 בלילה. -
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםהיי קובי,
לגבי 7 האיים, מרבית האנשים אמנם מרוצים מלילי, אבל כמובן שאין הכרח ללכת על הטיול שלה דווקא, כשתגיעו תוצפו בהצעות ותוכלו לבחור מה שיתאים. מה שכן, שימו לב שהמקומות והחופים שהייתם רוצים להיות בהם במסגרת הטיול הזה, אכן נכללים בתכנית, כי התכניות המוצעות פעמים רבות שונות זו מזו במקומות הנכללים בהם.
אני מצרפת קישור לשרשור שבו נתתי את הפרטים של לילי, כולל תרשים הגעה שסרקתי, כי כבר אין לי את התרשים עצמו כרגע:
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3197757/srch-%D7 %9C%D7%99%D7%9C%D7%99+%D7%AA%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9D#msg_319 7757
דרך שונה מעט לעשות את הטיול הזה, שמשלבת גם חוויה מיוחדת ללינה של לילה אחד ב Maya Bay Camping היא בטיול שבו יוצאים לשם עם קבוצה קטנה של אנשים ואחרי שכל הטיולים עוזבים החוף המדהים הזה כולו רק שלכם. יש אוכל טוב, מופעי אש, מסיבות שתיה וכו' ומביקורות שקראתי זה מתאים גם למי שרוצה קצת בלגאן אל תוך הלילה וגם למי שמתאים לו להתבודד קצת, כי יש כל מני אזורים בחוף שבהם מי שרוצה יכול לתפוס פינה פרטית משלו. אפשר וכדאי להגיע למסעדת lemongras ולראות מי הקבוצה שיוצאת לשם באותו יום ואם הם נראים לך. אם זה יתאים לך, אתן לך עוד פרטים.
בינתיים קבל קישור לתיאור המקום וביקורות:
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g667417-d1111743- r77601641-Camping_Maya_Bay-Ko_Phi_Phi_Le.html#REVIEWS
-
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםלנקודת התצפית אין בעיה להגיע כל אחד יראה לכם את הדרך ( בגדול אם תעקבו אחרי השלטים של הדרך לפינוי בזמן צונמי גם תגיע כי זאת אותה הדרך...)
תקחו בחשבון שזאת עליה קשה וקחו איתכם מים לדרך,
כל קופיפי זה שוק אחד גדול אבל חבל על הזמן שלכם אין שם מבחר והמחירים יותר יקרים ממקומות אחרים.
אם אתם מחפשים מסיבות ומוסיקה, בצד הצפון מערבי יש 2 מקומות צמודים עם מסיבות כל ערב עד השעות הקטנות של הלילה.
תסתכלו גם על הקירות מדביקים שם מודעות על המסיבות.
אני לא ראיתי איגרוף בפיפי אבל יש בכל מקום אחר בתאילנד,
אני עשיתי את הטיול בספינה הגדולה שעולה 500 באט ומאוד נהנתי,
זה מ 10:00 עד 18:00
מה זה בדיוק 7 האיים שבטיול של לילי?
יש את אי הבמבוק, את אי היתושים ( שאין מה לרדת בו) את פיפי לה
חוף הקופים זה לא אי,
איך מגיעים ל 7 איים ?
אני עשיתי בדיקה אצל לילי אין שם שום דבר מיוחד,
נהפוך הוא בגלל ההמלצות היא חושב שישראלים בכיס שלה.
היא נמצאת הסמטאות של החלק היותר צפוני ( כלומר זה לא ממש לי המזח)
תרימו שם את הראש ותראו בברור למעלה את השלט שכתוב בכחול לבן עם דגל ישראל עליו,
לונג ביץ' חוף נחמד יש שם כמה מסעדות טובות לאכול צהריים , אחרי 15:00 אפשר לעשות טיול חזרה ברגל לחלק המרכזי של האי בגלל השפל
את התמונה הזאת צילמתי מהכיסא בזמן ארוחת צהריים
-
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםלונג ביץ' תמונה כללית
בתמונה יש יחסיתהרבה חוף כי זה צולם בזמן השפל
-
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםגלית ורויטל - המון תודה !
אני מניח שניצור קשר עם לילי כשנגיע.
יום ללונג ביץ' עם א.צהריים נשמע לנו אחלה...
בקשר למימוש לילה לאונרדו די קפריו סטייל - נראה לי שנוותר (-;
המון תודה ! -
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםבכיף קובי.
גלית, בכל טיולי "7 האיים" מדובר בעצם לא על 7 איים אלא 7 חופים ונקודות עצירה, והאמת היא שאנו כמעט היחידים שקוראים לו כך...
הטיול של לילי סה"כ די דומה למה שאת עשית, אבל בסירת מירוץ (שזה כבר עניין של העדפות אישיות, אני מתה על זה אבל יש כאלה שסובלים וזה פחות מתאים להם) וכולל ביקור בחוף הקופים, במבו איילנד,ביקור של שעה בחוף מאיה, שנירקול בלו-סמה, ביקור בלגונת פאיי לאי, מעבר במערת הויקנגים ובילוי במקום בלב ים עם מגלשות ואומגות למים (לא מתקיים בעונה הגשומה). קיים גם טיול אחר, מעט זול יותר, שאינו כולל את המגלשות לים ויש בו כריך במקום ארוחת צהריים (צ'יפס, סלט, שניצל ופירות).
יחד עם זאת, כפי שכתבתי, יש בקופיפי יותר סוכנים מחופים... יש לא מעט שמציעים את הטיול הזה, כולל כל המקומות שציינתי. לילי היא ממש לא היחידה.
אבל משהו שרציתי לשאול אותך: בטיול הקרוב חשבתי לקחת סירה בין השאר לאי היתושים (Koh Yung Mosquito), שדי קרוב לחוף בו נלון ועדיין לא יצא לי להיות בו. תמנע כתבה שממש יפה לשנרקל שם, עם המוני דגים צבעוניים אבל את כותבת שאפילו אין מה לרדת שם, אז עכשיו קצת התבלבלתי... לא מומלץ לדעתך?
-
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםכדי לראות דגים לא עולים לחוף עושים את זה בים הדגים היפים ( והם באמת יפים ) הם אותם דגים הכל מקום, תצאו מהולידי אין לים עם סירה תזרקו קצת לחם ותראו מה מגיע...
אני מצטערת שלא קניתי מארז חסין מים למצלמה שלי או מצלמה עמידה למים
( יש בפיפי כאלה מאוד זולות שמספיקות לטיול אחד אבל עושות את העבודה)
-
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםמה זה מארז חסין מים למצלמה ?
הדבר היחיד שמצאתי ברשת זה נרתיק למצלמה עם כיסוי שכזה:
http://products.lowepro.com/product/Apex-5-AW,1906,24.htm
על זה מדובר ? כי האמת, זה אחלה לקייקים אולי, אבל זה לא ממש נראה לי חסין למים, ועדיין צריך להיזהר... =\ -
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםלכל מצלמה היצרן לרוב מייצר מארז מקורי חסין מים
שלי קנון ואלה המארזים שלהם
http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/standard_display/unde rwater_photo
מחפשים באתרים של היצרנים ואז באיביי
-
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםתודה גלית
אז לדעתך אין מה להגיע לחוף הזה עצמו? האמת שריף עם דגים יפים יש ממש סמוך להולידיי אין ואנו מגיעים לשם עם קיאקים שהמלון מספק חופשי, כך שאני מתחילה לחשוב אולי לרדת מהרעיון הזה של לקחת סירה ולהגיע לאי היתושים ולבמבו איילנד, שאמנם הוא חוף מאוד יפה, אבל לא ראיתי בו שום דבר שונה מהחוף של המלון עצמו (ששם יש גם בנוסף פינוקים ונוחות של ערסלים, מיטות שיזוף ואין כמעט אנשים), אלא אם כן פיספסתי שם משהו ויש איזורים אחרים יותר מיוחדים בחוף.
לגבי כיסויי מצלמות, זה בדרך כלל די יקר ולפעמים כבר עדיף לרכוש מצלמה עמידה למים, שכבר עולה הרבה פחות יקר מבעבר. האופציה הכי זולה, למי שלא חושב שזקוק לדבר כזה מעבר לשייט או שניים, זו מצלמה חד פעמית עמידה למים. להפתעתנו התמונות שיצאו לנו בזה היו ברמה לא רעה בכלל. למי שעדיין לא הגיע לקופיפי, עדיף לרכוש דברים כאלה (וגם תיק אטום למיים) לפני שמגיעים לאי, כי הדברים הללו עולים שם מאוד יקר, הרבה יותר מאשר במקומות אחרים. -
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםיפה או לא יפה זה עניין של טעם וריח.
מה איכפת לך לצאת קצת החוצה מהמקום הזה למקום קצת אחר גם אם הוא קצת דומה,
לפי דעתי החול שם לבן ויפה ( ומלא תיירים...)
תעשו סיבוב סביב האי ותחזרו למלון,
אמרו לי ( לא ראיתי כי לא בדקתי...) שיש מצלמות עמידות למים ב 600 באט בקופיפי -
קופיפי בילויים ואטרקציות + 7 האייםאני רואה את זה קצת אחרת, כשאני נמצאת במקום שהוא מדהים בעייניי, אני מעדיפה להנות ממנו ולהיכנס לאוירה השלווה של המקום, במקום להתרוצץ למקומות אחרים, שלא בטוח שיש להם איזה ערך מוסף בשבילי או שיתנו לי משהו שונה. סה"כ אהיה הפעם בקופיפי כיומיים וחצי - שלושה, מתוכם יום אחד נעשה שייט למקומות שאהבנו בפעם הקודמת וכאלו שעדיין לא היינו בהם (לכן שאלתי על ה Mosquito, כי הוא בכל זאת בכיוון ההפוך לאחרים מהחוף שלנו), יום אחד צלילות ועוד קצת זמן לבטן גב וכו', כך שחבל לי על הזמן להגיע במיוחד למקום שמראש אני יודעת שאיננו משהו מיוחד ביחס לאלטרנטיבות.