ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

SeaWorld

פורום צפון אמריקה
    5
    6
    1860
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ylyb
      ylyb נערך לאחרונה על ידי

חשוב לקרוא

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shnathalie
        shnathalie נערך לאחרונה על ידי

SeaWorld

כמו שכבר ציינתי כמה פעמים בפורום, אני מסכימה איתך כי ישנה חשיבות רבה להעלות את המודעות בנושא ההתעללות בסי וורלד ואולי גם כך לשכנע כמה ישראלים להחרים את המקום, עדיף לילדים ללמוד לאהוב בעלי חיים בטבע ולהבין שזה המקום שבו הם הכי מאושרים.

שוב אומר, שאני לא פעילת תנו לחיות לחיות וכו', אך עדיין לא מוכנה לשתף פעולה עם ההתעללות הנ"ל.

העמדה שלי פחות התקבלה פה בפורום... מקווה שבכל זאת אפשר יהיה לשנות את דעתם של חברי הפורום בנושא הזה.

• דור.ד
          דור.ד נערך לאחרונה על ידי

SeaWorld

נראה לי שכל אחד צריך לקבל את החלטה לעצמו. ולא צריך לבקר אף אחד שיחליט לבלות במקום.

כי בתקופה אחרונה ראינו לא מעט התעללות בבעלי חיים (פרות, עופות ועוד) ולא נראה לי שהרבה אנשים הפסיקו לאכול בשר.

כמו כן לא נראה לי שאנשים הפסיקו לבקר בגני חיות - שגם שם תנאי המחיה של החיות לא ממש הרבה יותר "אטרקטיביים" מעולם הים.

אין ספק שקידום הנושא של הגנה על בעלי חיים באמצעות עולם הים מעלה את המודעות לעניין יותר ממקרים אחרים.

• shnathalie
            shnathalie נערך לאחרונה על ידי

SeaWorld

בגדול, מסכימה איתך. אני לא מנסה להעביר ביקורת על מי שכן בוחר להגיע לאטרקציה הזו, אבל כן חושבת שצריך להעלות את המודעות בנושא.

כל אחד שם לו את גבולות איפה שהוא מוצא לנכון, אני לדוגמא לא נוהגת לבקר גם בגני חיות, שם אמנם מנסים לדמות לחיות איזושהי אווירת "בית" ומאוד דואגים ואף מצילים זנים בסכנת הכחדה, אך עדיין אני בדרך כלל מרגישה לא בנוח עם הסיטואציה.

פה הדגש הוא יותר על ההתעללות בלוויתנים והמופעים שבהם הם משתתפים ולאו דווקא חובה כי מי שיבחר שלא לבקר בעולם המים בגלל ההתעללות הנ"ל גם לא יבקר באקווריומים אחרים/גני חיות ואני לא רואה בכך איזושהי צביעות. כמו שאמרתי, כל אחד מותח את הגבול איפה שנראה לו ואיפה שמתאים לו.

מדובר בשיח חשוב ולכן אני בהחלט חושבת שכדאי שאנחנו נהיה פתוחים לשמוע את כל העמדות וגם להיות מודעים למציאות.

שוב אגיד, הכל באמת לא בנימה שיפוטית אלא בנימה חיובית, מתוך רצון להגביר את המודעות, הכרה בחשיבות של הדברים והמודעות הגוברת בעולם בנושאים אלה.

• sigjon01
              sigjon01 נערך לאחרונה על ידי

SeaWorld

אישית לא חושבת שזה המקום להעלות את השיח.

זהו מקום שבה לייעץ, וכמו שהרבה מקומות הם לא ברי טיולים - כמו סין לדוגמא עקב עניין של זכויות אדם, העניין הוא לא להעלות פה את ההסתייגויות.

סיגל

• lbd
                lbd נערך לאחרונה על ידי

SeaWorld

בודאי שזה המקום להעלות את הנושא. זה מידע חשוב בדיוק כמו כל מידע תיירותי אחר בפורום. נכון, אני מסכים שלא צריך להטיף מוסר לאחרים. כל אחד יעשה כהבנתו, אבל להביא את המידע הוא מעשה חיובי ביותר.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון