יעד 5 (ואחרון) - הבירה בנגקוק
-
גלית - אמארי בפראטונם - Amari Watergateסוקומביט מפוייח וצפוף בדיוק כמו פארטונם
האמרי ווטרגיט לא יושב על השוק כמו אינדירה ובייוק סקי -
גלית - אמארי בפראטונם - Amari Watergateואאלה גלית. נכנסתי קצת לביקורות של המלונות שציינתי - ליד nana - אומרים שם שהאזור בכלל לא משהו, מלא זונות....
בקיצור - את ממליצה בחום על האמרי? כמה זמן אגב ייקח להגיע משם עם מונית לכיכר סיאם? ולmbk?
הליכה רגלית זה לא נכון?
פלאטינום אגב קניון יותר טוב מאשר central world?
על ובייוק סקי אגב את לא ממליצה נכון? ( למרות שהוא ממש זול יחסית)? -
גלית - אמארי בפראטונם - Amari Watergateבלי פקקים זה כמה דקות עם פקקים 15-20 דקות
כיכר סיאם ו MBK זה אותו מקום בגדול
למה לא תקחי מלון באיזור ה MBK וזהוא
יש שם כמה טובים
הנובוטל והמלון שצמוד ל MBK
-
גלית - אמארי בפראטונם - Amari WatergateCentral world: הפעם לא יגעתי, לא חושבת שהוא שוקם אחרי שחלק גדול ממנו שרפו בהפגנות שהיו.
המקום האחרון שהייתי בוחרת, עם ילדים זה סוקומוויט, כי משם באמת חייבים לזוז רק בסקיי טריין, הרחוב פקוק תמידי, פה ושם , אני ראיתי רק אחד, יש מדרגות נעות, אבל רוב המדרגות לסקיי טרין, נראים כמו בתמונה.
והקניון שהכי אוהבת, פרגון, בלי ספק, בגדי שוק לא חסרים בארץ...
-
גלית - אמארי בפראטונם - Amari Watergateועכשיו, מה שכן: בעיני, עם שני קטנים, הכי נוח, מלון דירות, הנה אחד, אני אוהבת אזור זה, הוא לא ליד שום שוק, קרוב לכל מקום, למרכז, לנהר כדי לבקר בגרנד פלס, לשונת הסינית:
http://www.booking.com/hotel/th/centre-point-silom.html?sid= fe8d15fe266396547dcfb4ffd3425a80;checkin=2011-04-14;checkout=2011-04-17
והביקורות:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g293916-d594262-Revi ews-Centre_Point_Silom-Bangkok.html -
קרוב לקניונים? סוקומוויט? או נהר?שוש תראי, נראה לי היית יכולה בכיף לנסוע עם אשתי ולקנות בפארגון... אותו טעם יש לכם גם היא לא אוהבת סמרטוטים...
האמת שפתחת עוד צד למחשבה - מלון ממש יפיפה ליד הנהר. אבל - אנחנו רוצים לנסות לדחוף את הקניונים בין הטיפות, להגיע למלון אחרי צהריים /ערב אחרי יום טיול - ואז אולי לקפוץ לקניון עם הילדים לצוד קצת אוכל מערבי בשבילהם..
נראה לי שבלב כבד נצטרך לוותר על המלונות היפים מאוד ליד הנהר או בסילום...
גלית - המלון שצמוד לMBK ( "יוצא ממנו")יקר להחריד. למרות שהוא מאוד מפתה... נובוטל משום מה מצויין בבוקינג שאין מקום בחדר למיטה נוספת או שידה - יש שם ספה נראה לי שטויות אבל יכול להיות שאין להם שידה לתינוקות במלון. אפשרות שנראית לא רעה היא מלון siam&siam -
קרוב לקניונים? סוקומוויט? או נהר?ה"סנטרל וורלד" נפתח.
הייתי לפני שבועיים,כל ערב יש ברחבת הכניסה הענקית מוסיקה "חיה" משהו לא נורמלי עד שעות מאוד מאוד מאוחרות.יש שם חלק שעדיין משפצים אבל הרוב פתוח.קניון מרהיב! -
קרוב לקניונים? סוקומוויט? או נהר?סוקומוויט,במלונות הצמודים לsoi 11-15 ,המיקום מצוין קרוב לרכבת העילית ,חוסכים את כל הפקקים,25 בהט לנסיעה של כמה דקות בשיא הפקקים,(לדוגמא מנהטן הוטל או סוויס פארק הוטל-כנסו לא אגודה או לסוודי),ברכבת מגיעים לכל הקניונים הגדולים ולאתרים מרכזיים.
ברחוב סוקומוויט לא מומלצים הרחובות 2-6 ו 20 (בחורות עובדות) -
איתן - אז ללכת על הסנטרל וורלד?אחלה איתן. אז אתה ממליץ על המלון שמעל לקניון? כמה זה באמת קרוב ברגל לכיכר סיאם? או לרכבת הקרובה? -
איתן - אז ללכת על הסנטרל וורלד?לא המלצתי על מלון מסויים...
אבל אם אתה כבר ב"סןקומוויט" אתה פשוט לוקח את הרכבת העלית שנוסעת
גם ל"סיאם פאראגון" (תחנת siam) וגם ל"סנטרל וורלד" (תחנת chit lom)
מאוד נוח. -
איתן - אז ללכת על הסנטרל וורלד?אויי נו אל תשתפן...
היית בסנטרל וורלד - האזור בסדר? קרוב לסיאם ולפראטונם? המלון עצמו נראה סבבה - ( מעל לסנטרל וורלד) רק התלבטתי לגבי האזור והמרחק מmbk ושאר הקניונים. -
איתן - אז ללכת על הסנטרל וורלד?על איזה מלון אתה בדיוק מדבר? מה שמו?
האזור של הסנטרל וורלד מצויין לדעתי.ממול יש גם את ה"מקדש הפתוח" " "ארוואן" ברחוב רג'דאמארי.מאוד מעניין מה שמתרחש שם כל ערב.
הרכבת העלית עושה את כל מה שכתבת למאוד קרוב ונגיש.
הנה תמונה מהשנה שעברה (לפני השריפה)
-
איתן - אז ללכת על הסנטרל וורלד?לדעתי המלון זה המבנה הגבוה שרואים אצלך בתמונה.
Centara Grand At Centralworld
-
איתן - אז ללכת על הסנטרל וורלד?חזרנו השבוע !!!
מלון מדהים !!!
אסור לפספס...חדיש ,מפנק,
באתר של המלון הזמנו חדר - בסביבות 130$ ללילה כולל ארוחת בוקר וכל המיסים.
שווה בדיקה,ביטול אפשרי עד יום לפני הגעה.
-
אזור פראטונם קצת מלחיץ עם ילדים קטניםמאד צפוף סואן המדרכות מפוצצות ,למבוגרים זה אולי כיף אבל לידילים קטנים קצת בעיה ,כל הזמן השגחה השגחה ,הענים לא מפסיקות לזוז טוקטוקים אופנועים אוטובוסים מכל הכיוננים וכולם לא סופרים או רואים אותך ממטר -
Centara Grand At Centralworldאחלה - אתה מתכוון ל Centara Grand At Centralworld נכון?
אתה יכול לומר מה המרחק שלו מתחנת הרכבת העילית הקרובה? והאם ניתן להגיע ברגל ממנו לאזור mbk? (כיכר סיאם). -
Centara Grand At Centralworldהוא נמצא 5 דקות הליכה מתחנת הרכבת העילית הקרובה
ל MBK אז משהוא כמו רבע שעה הליכה והוא לא נמצא הכיכר סיאם אבל קרוב -
שושי יש לי שאלה לגבי המלון הזהיש עדיפות לדלוקס על פני סופריור?
מה זה אומר סקיי זון?(חדר בקומה גבוהה?)
רוצות למצוא מלון גם בבנגקוק שמה שחשוב לנו בעיקר שיהיה באזור נעים גם להליכה בלילה ושיש בריכה מוצלחת לנוח בה...
יש מה לראות שם בסביבה בשבת?
(מאחר שכאמור לא נוסעות בשבת)
יעל
|שיש לי גם שאלות על קאוסוק, אבל נסיים קודם עם הצפון ועם בנגקוק| -
שושי יש לי שאלה לגבי המלון הזהאני מניח שתוכלו להסתובב בקניונים שפתוחים בשבת ואולי ללכץ ברגל לפראטונם ( השוק) בנוסף אפשר להגיע בצעדה לפארק לומפיני למנוחה ולשוק הלילה סאון לום שלידו.
חוץ מזה - דלוקס זה בדרך כלל יותר טוב מסופריור ( את גם רואה לפי המחיר) מה שכן - בכל מקום זה אינדיווידאולי - תראי לפי המפרט ולפעמים גם התמונות ( אם כי לא תמיד הם מדוייקות ובאמת מצולמות מאותו סוג חדר) האם התוספת במחיר אכן שווה ( גודל חדר, מתקנים נוספים, פונה לנוף, קומה גבוהה וכו). -
שושי יש לי שאלה לגבי המלון הזהיעל, האם לא רציתם קרוב לבית חב"ד?
הוא בכלל לא שם..
או שזה כבר ירד מסדר עדיפויות...
להגיע מאזור סנטרל וורלד עד לומפימי פארק ברגל, לא בא בחשבון, בכלל בגלל לחות וחום קשה מאוד לטייל מרחקים ארוכים בבנגקוק.
טוב, עם ירדתם ממלון ליד בית חב"ד, המבחר עצום...
אולי באמת בסביבה של פארק לומפיני, הפארק יפיפה לטילי שבת, ברכות, יש בכל המלונות הגדולים...