פותחים גן חיות-שרשור לשבת
-
חתולים ירושלמיםאת הג'ינג'י אני אוהבת במיוחד!
רבקה
-
חיות ביתלא לדאוג! הם נשארים בתחומי המרפסת בלבד...
רבקה
-
דגים באקווריוםיחי ההבדל הקטן...
רבקה
-
תמונות "חיות " ממקומות שוניםבוקר טוב
מצרף מספר תמונות מהאוסף שלי
יוסי
-
תמונות "חיות " ממקומות שוניםתמונות מגן החיות ברומניה
-
תמונות "חיות " ממקומות שוניםתמונות מאחד הפארקים ביער השחור
-
מהגן עדן לצפריםמנסה לעלות תמונות שבמקור הן שקופיות.
שני הבלונים האדומים שיכים לשני זכרי פריגטות חרמנים המנסים להרשים הנקבות
הצב הוא הסמל ומקור השם של הגן עדן הזה-איי גלפגוס!
רנצי
-
ומשהו מסיןצילמתי את שוק בעלי החיים בקומינג ברגשות מעורבים.
קשה לדעת למה קונים את הכלבים הללו כי הסינים אוכלים כל דבר שזז אבל הכלב בחוטונג בביג'ין השאיר פתח לתקוה שיש מי שאוהב את כלבו גם מחוץ לצלחת.
-
תמונה נהדרת של העגורים!!! -
ומשהו מסיןאיזה כיף של שרשור.
ג'מוס, אז מה אם כבר היה? ויער השחור לא היה? והולנד לא היה? רבקה'לה החתולים שלך נהדרים.
רנצ'י, איי גלפגוס - הנה עוד חלום שאני רק חולמת ואתה כבר מזמן הגשמת.
הנה לכם עוד סיפור קצר על הבוקר. היינו בבולגריה (כמובן) במזנר טרויאן. שנה לפני זה חתולתי האהובה גלאשה הלכה לעולמה. במנזר המקסים השקט הנפלא הזה פתאום ראיתי קבוצת תיירים איטלקים עושים תנועות עם הידיים וקולות מוזרים (כמו שזה תמיד עם האיטלקים). התקרבתי. ראיתי חתולה יושבת אלי עם הגב. כשהיא הסתובבה - זיהיתי את גלאשה שלי. אותו מבט, אותן עיניים, אותו חיוך. רק ג'ינג'ית. אבל אותה שנה גם אני הייתי ג'ינג'ית. האיטלקים ניסו ללא הצלחה ללטף אותה. כשאני התקרבתי החתולה קמה, ניגשה אלי והתיישבה לידי. ליטפתי אותה, מה זה ליטפתי, שטפתי אותה עם הדמעות מרוב געגועים. האיטקלים הקיפו אותנו, ניסו שוב ללטף אותה והיא שוב הפנתה להם את הגב, קפצה על הברכיים שלי והתכרבלה שם. ישבתי ככה על האדמה עם החתולה שלי על הברכיים דקות ארוכות כשהאיטלקים סביבנו מקשקשים ומצלמים. המשפחה התחילה ללחוץ שצריך ללכת. אמרתי לחתולה שאני יודעת שפה, עם הנזירים והיופי הבולגרי הגלגול הזה שלה יעבור בכיף. היא קמה, התמתחה והלכה לה, מבלי להעיף מבט נוסף באף אחד.
תחשבו שהתחרפנתי בטח. יכול להיות. אבל גלאשה שלי חיה עכשיו במנזר טרואין ואולי בגלגול הבא שלה תחזור שוב לגבעה.
שיהיה בוקר רגוע
אלונה
-
פותחים גן חיות-שרשור לשבתבחנות בעיר ליאנץ בדרך לגרוסגלוקנר
-
פותחים גן חיות-שרשור לשבתעל החוף בסן סבסטיאן ובכניסה לגוגנהיים בבילבאו
-
פותחים גן חיות-שרשור לשבתגורילה באמסטרדם והדב האהוב של דרקולה (אחרי) בראן, רומניה.
-
פותחים גן חיות-שרשור לשבתתאילנד 2007 - בנגקוק עולם הספארי SFARI WORLD ועולם הים.
מקום מרתק של גן חיות עצום, שלל מופעים מרתקים של ציפורים מאולפות, יונקים ימיים בעולם הים, אגרוף תאילנדי ושייט בתוך ג'ונגל.
יעל
-
ומשהו מסין
אלונה - גרמת לי להגיב. סיפור יפה
ותרומה קטנה משלי
ארנון
-
ומשהו מסיןארנון, הטיגריס, הטיגריס, זה מדהים התמונה הזאת. ספר את הסיפור?
ולגבי היונה, מאיפה אתם מוצאים את כל האנימאציות השוות האלה?
הנה עוד שתיים, למרות שכלבים מבחינתי זה פשרה, אבל הפרטי שלי הכי יפה בעולם.
אלונה
-
אלונה לא להתבאסכמי שמתכננת טיול שחרור לניו זילנד עוד יום אחד תכתבי לי "סנוב באוסטרליה כבר היית?!"
וכדי שנחזור לסביבה המוכרת אז תמונות משוק בהמות בטרנסילבניה
מי שנוסע באזור הכפרי של רומניה במוקדם או במאוחר נופל על אחד כזה
רנצי
-
אלונה לא להתבאסרנצ'י, כמו שאני מכירה אותך הכרטיסים לאוסטריה כבר בטח מונחים אצלך במגירה. איי גלפגוס - הדלקת אותי לגמרי. אבל אני מבינה שזה לפחות שבוע של טיסות ואחר כך בטח צריך לשחות עוד איזה חצי יום?
דווקא לא ראיתי שווקים כאלה ברומניה, הספיקו לי הכלבים העזובים שם.
אלונה
-
סוסיםתודה אלונה. הסיפור שלך פנטסטי!
ואמשיך בקו הסוסים:
רבקה
-
סוסיםעל הסוסים שהראש שער ברנדבורג אומרים שעשו את כל הדרך לפריז וחזרה. לסיפור אחראי נפוליאון...
רבקה