יעד 5 (ואחרון) - הבירה בנגקוק
-
לגבי בית חב"דהוא לידיעתנו שהם עושים משלוחים למלונות בבנגקוק.
מאחר שאנחנו מטיילות עם פלטה קטנה ומחממות לעצמנו אוכל בשבתות דרך קבע זה פטר אותנו מהצורך להיות קרוב אליהם (לפחות בשבת הראשונה. בשבת האחרונה בנגקוק ברור לי שנשהה מטר משם כי ימאס לי כבר לארגן אוכל לשבת... לפחות ככה היה בטיול שלנו בארה"ב - בשבת האחרונה הכל היה קנוי)
מה שכן מחפשת מלון סביר, לא חייב להיות מפואר ויקר.
נגיד המלון שדובר עליו כאן הוא כמעט כפול במחיר שלו מהמלוןשאת כתבת עליו ולמרות שזהנשמע נחמד נראה לי שמעדיפה להוציא קצת פחות על המלון בשלב הזה של הטיול ולהשקיע יותר מהתקציב באטרקציות וקניות...
בקופיפי הלכנו על מפואר כי שם העניין הוא המלון בו שוהים.
בכל השאר אינטרנט, אמבטיה, טלוויזייה ובריכה סבירה במלון נקי ונעים מספק אותנו לגמרי (המלונות שהכי אהבתי בארה"ב היו המוטלים עם האוטו דקה מהחדר. דווקא מלון בפאר שהיינו בו בווגגאס ייאש אותי למרות הפאר כי כל פעם ששכחתי משהו באוטו יצאתי למסע כומתה של ממש).
יעל
|מחכה לשמוע המלצות מהמומחים| -
לגבי בית חב"דלא יודעת איזה מלון יקר אמרתי...
אנו היינו כאן:
http://www.agoda.com/asia/thailand/bangkok/bandara_suites_si lom.html
מכיוון שאתן מבשלות לבד, יהיה מצויין, הוא מלון דירות, נחמד ביותר ולא ענקי, לקחנו :
one bedroom suite
יש לו חדר שינה, סלון, פינת אוכל ומטבח קטן, נקי וחמוד, קיבלנו קומה 14, נוף מהסרטים, בריכה חמודה , וג'קוזי גדול, וכסאות נוח מסביב.
מרחק הליכה מפארק לומפיני היפה, 3 רחובות מהמקום איפה שהסקי טרן והתחתית עוברים, יש מעבר ביניהם.
השוער סופר נחמד, כל פעם שרצינו הזמין מונית, מונית מטר, במחיר רגיל, ולא של מלונות, שאל לאן אנו צריכים והסביר בתאי לנהג, כמובן קיבל כל פעם טיפ קטן, היה שווה הכל...
ובחזור, הוא הביא לנו לחדר משקל, דאגנו כי האוזבקים מאוד קפדנים בעיניין זה, היה מצויין, הכל....
זה גם מרחק הליכה משוק הלילה, עם כי לקחנו מונית ב50 באט, כי צריך לחצות כביש רחב ולא רצינו בלילה. -
לגבי האוזבקיםגם אנחנו טסות איתם.
באמת הקפידו מאוד על עניין המזוודות?
לא נראה לשי נעשה הרבה קניות, אבל אף פעםאי אפשר לדעת....
יעל
|מקווה לקנות בקרוב מחשב נייד קטן - נט בוק - לקחת איתנו. כמה משעמם בשדה בטשקנט? וכמה משעמם בשדה בבנגקוק? תוהה כמה סרטים להעמיס על הנייד החדש בשביל הפיצקולי (שלא רואה הרבה טלוויזיה - בבית אין - אז דברים כאלה זה אושר גדול מבחינתה)| -
לגבי האוזבקיםהיו מאוד קפדנים, ובנוסף, שקלו כל מזוודה וכל תיק יד לחוד, מזוודות עד 20 קילו, תיק יד עד 7, לא חרגנו מהמשקל, אבל רציתי להגיע מאורגנת שכל תיק יש לו את המשקל שלו.
קניתי לפטופ קטנציק של 10, בובל'ה של דבר, 1049 ש"ח בוואלה שופס.
בטשקנט, יבש לגמרי, אין שום כלום, תביאו מהבית משהו לאכול להמתנה, ספר לכן..