עזרה בבחירת מלון בבנקוק
-
שלום לכולם, אני מחפש מלון בבנקוק לצעירים ברמת 3-4 כוכבים באזור של המועדונים.ממה שהבנתי זהו אזור סוקמוויט. ( העברנו לילה במלון באזור הקוואסן ולא אהבנו את האזור ) . בעדיפות למלון שנמצא בקרבה לתחנת רכבת שבמהלך היום נוכל להתנייד בקלות בעיר. מבחינה תקציבית לדעתי באזור ה 40-50 דולר ללילה אפשר למצוא מלון שיספק את רצוננו.(תקני אותי אם אני טועה ) תודה רבה!!
-
עזרה בבחירת מלון בבנקוקהכל יקר באיזור. תנסה את מלון הולידי אין אקפרס סיאם צמוד לרכבת ולקניון mbk.
http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/bangkok/bk krb/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-ex-_-THEN-_-bkkrb -
עזרה בבחירת מלון בבנקוקאם הוא באזור mbk אז כנראה שהוא רחוק מאזור סוקמוויט שזה האזור שנרצה להתמקם (תקן אותי אם אני טועה ) . אם צריך נעלה את התקציב פשוט הרעיון שאנחנו חבר׳ה שלא מחפשים מלון להתפנק אלא מיקום טוב ותמורה מלאה לעלות.
-
עזרה בבחירת מלון בבנקוקהייתי מציע לכם לקחת את מלון Chaidee Mansion שנמצא בסוי 11 עצמו, אבל בקצהו.
מדובר בסמטה המרכזית והכי מבוקשת באזור סוקהומויט כולו.
חדרי הסטודיו שלהם הם חדרים גדולים מאד, מסודרים עם מטבחון מאובזר צמוד.
אמנם לא ממש צמוד לתחנה אבל מרחק סביר ביותר. וכל זה בדיוק בתקציב שלכם.
המלון נמצא ממש מרחק כמה עשרות מטרים בודדים ממרכז העניינים לגביכם:
- מועדון ה-Q-Bar
- מועדון ה-Levels
- מועדון Bash
- וגם מועדון Climax....
בקיצור, ממש ממש מלון במרכז העניינים, מתחתיו יש חנות 7/11 לקנית אוכל ושתיה במשך 24 שעות ביממה, וגם הרבה דוכנים פעילים, מסעדות טובות, קרובים כמו הבאר האוסטרלי, הבאר של מנצ'סטר יונייטד ועוד עוד. תוסס שם ופעיל בכל שעות היום והלילה.