חיי לילה במזרח
-
האם יש חיי לילה (מסיבות וכו) בצפון הודו, נפאל ויאטנם לאוס קמבודיה הפיליפינים או בורמה? אם כן אשמח לפירוט.
תודה -
חיי לילה במזרחמכול הרשימה המקום עם חיי הלילה הטובים ביותר-פיליפינים{מנילה}
ומשהו נוסף
אם חיי הלילה מהווים שיקול חשוב בשבילך,והרשימה שנתת אלו המקומות שהנך הולך להיות אז מומלץ לך לשנות אותה
-
חיי לילה במזרחבהודו? בעיקר בדרום בגואה וכו.. השאר יותר חברותה.
בבורמה - לא
פיליפינים -כן לא חסר.
קמבודיה - בעיקר בחופים בסיהנוקי=ל
ויטנאם - יש מעדונים בסיגון ובהאנוי
לאוס - לא מממש. -
חיי לילה במזרחלא זה לא העיקר בטיול... וגם לתאילנד אני אגיע, פשוט התעניינתי גם מה הולך במקומות האלו. -
חיי לילה במזרחגם בנאטראנג יש אחלה חיי לילה! מלא בתרמילאים וממש כיף! -
חיי לילה סוערים בלאוס
בצפון לאוס במואנג סינג עם שקיעת החמה מתחילים חיי הלילה של היתושים!!!
זו החגיגה הגדולה בעיר
גם בלואנג נמטה אבל שם כבר מאחה"צ
למי שלא יודע בלאוס הגסט האוסים נסגרים פיזית ב 11:30 בלילה ומי שלא בפנים נשאר בחוץ.
זה מין עוצר שלא מדברים עליו אבל הוא קיים אפילו בלואנג פראבנג.
פרט לואנג וינג אין חיי לילה בלאוס.
בטה קאק למצוא מסעדה אחרי 8 בערב זו משימה
ב9 מגלגלים את המדרכות השלמות היחידות ששם -
"עם שקיעת החמה מתחילים חיי הלילה של היתושים"הרגת אותי עם החגיגה הכי גדולה בעיר
אתם עדיין בלאוס? -
חיי לילה במזרחחיי לילה בפיליפינים יש גם יש במיוחד במנילה, בורקאי וקצת במקומות אחרים
איזה סגנון חיי לילה אתה מחפש? מסיבות בשטחים פתוחים כמו בישראל אין כאן ואם יש אז לא טובות מספיק, אבל מועדונים לא חסר וברמה לא רעה ולא יורדים מרמת מועדונים בישראל. אם רצית בארים אז יש אחלה בארים מכל סוג, סטייל ניו יורק וגם סטייל אירופאי מה שתבחר, ריכוז הבארים החזקים במנילה נמצא במקאטי, כאשר נחלק לכמה סוגים.
שיהיה אחלה בילוי! -
חיי לילה בהודויש מסיבות בטבע בצפון הודו , פארבטי במנאלי, אלו האזורים המועדפים על שבט החופרים. אבל עד כמה שידוע לי כבר ממזמן שהמסיבות האלו לא נעשות באופן קבוע וצריך להגיע ולהתעדכן מה קורה.
בדלהי ובמומביי יש סצינת לילה מאד פעילה של צעירים הודים, אפשר לעשות חיפוש גוגל כשאתה שם ולקפוץ לאיזו מסיבה.