קופנגן עם ילד בן שנתיים +
-
יש לנו כרטיסים לאפריל לשבועיים לתאילנד, בערך כל יום אני מקבל המלצה אחרת , פוקט בגלל האטרקציות , קוטאו וקופנגן משעמם לילד , קוסמוי תיירותי...
אנחנו מחפשים שילוב בין מקום שהוא ידידותי לילדים ובין מקום שהוא לא אובר מתוייר , לדוגמא - חשבנו לסוע לרזורט באחד החופים הצפון מזרחיין של קופנגן - האם 9-10 ימים זה יותר מדי ?
האם יש המלצות אחרות ? -
הלו......בגיל הזה לא מעניין אותו מכלום חוץ מאבא אמא פיפי קקי ושיהיה חוף נחמד וזה לא משנה אם זה בבת ים או בקופנגן.....
אני במקומכם הייתי הולך על חוף "למאי" בקוסמוי. גם אתם תהנו וגם הוא.
אם אתם רוצים חוף "לא אובר מתוייר" סעו לחוף הכי יפה בתאילנד, חוף "פארננג" ליד "ריילי ביץ'", קראבי.
-
למה לקחת את הילד ? תשאירי אותו בארץמזה משעמם מה בדיוק מענין ילד בן שנתיים ,אתם לא תהנו מהטיול והוא בכלל לא יבין שהוא יצא מהארץ אז שחחרי את עצמך ושיהיה אצל ההורים -
-
למה לקחת את הילד ? תשאירי אותו בארץילד בן שנתיים יהנה בטיול מאוד, וגם אתם תהנו- גם מתאילנד עצמה וגם מהטיול המישפחתי. חזרנו עכשיו משבועיים בתאילנד עם 2 ילדים קטנים (4 ושנה וחצי), ונהננו מכל רגע- וגם הילדים לא מפסיקים לדבר על הטיול. אמנם זה טיול מסוג אחר, אבל לתאילנד יש המון מה להציע. אז קחו את הילד איתכם, והוא יהיה מאושר בכל מקום שתגיעו אליו!!! העיקר שיהיה איתכם... -
ואללהילד בן שנה וחצי לא מפסיק לדבר על הטיול. מעניין !! -
למה לקחת את הילד ? תשאירי אותו בארץאיפה הייתם ? -
חוף Thong Nai Pan ו-קו טאוטוב כרגע מסתמן שנשהה 5 ימים בקופנגן בחוף-Thong Nai Pan ועד חמישה ימים בקוטאו.
אני מאוד רוצה לצלול - איזה חוף מומלץ בקו-טאו.
האם החוף שציינתי בקופנגן הוא מאוד מבודד כך שיקשה עלינו "להתנועע " בחופשיות באי.
תודה, דן.