ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

BOSTON - מלון תחבורה וחניה

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    1831
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lukar
      lukar נערך לאחרונה על ידי

הי לכולם

אנחנו זוג + 2 ילדות, נהיה 4 לילות בבוסטון (יש יום הגעה ויום עזיבה בבוקר ולכן) התכנית היא 

או יום בוסטון יום MARTHAS VINYARD ויום אזור CAPE COD

או יומיים בוסטון ויום  CAPES /VINYARD

(אגב מה עדיף?)

כרגע יש לי 2 אופציות למלון בבוסטון (סביב אותו תקציב מתחת ל-200 דולר) ובגלל שאני לא כל כך מכירה את נושאי התחבורה שם קשה לי לקבל החלטה:

1.Hyatt Place Boston/Medford

2. Best Western PLUS Roundhouse Suites Boston

ב- 2 האלטרנטיבות החדר מרווח (סביב 50מ"ר) יש חדר שינה לנו והבנות בסלון , יש מטבחון ונראה טוב בתמונות...

הראשון  קיבל ציון טוב 8.3 ב BOOKING.  המלון קצת מרוחק לכיוון הפוך מה CAPES וזה מאריך את הנסיעה בימים האלו...עם זאת אזור אחלה שאפשר לצאת בערב לאכול אם לא בא לנסוע שוב לעיר. גוגל מפה מראה 15 דק נסיעה עם ה-T ועוד 10 דקות בערך למלון עם מונית שרות של המלון . ז"א שבאמצע היום אם בא לנוח זה חצי שעה גם כשאין תנועה רצינית. בשעות השיא -  פחות או יותר זה יהיה אותו דבר אני חושבת כי נוסעים עם ה- T

האופציה השניה המלון קיבל ציון סביר 7.7 - משפחות עם ילדים נתנו ציון נמוך אף יותר. התלונות שם היו על רעש מהכביש, אפילו מישהי כתבה על ריח מסריח ...האזור לא מגניב ליציאה אבל זה ממש לא מפריע לי... היתרון בו כמו שזה נראה לי זה המיקום שלו, אבל אני לא בטוחה, מונית שרות של המלון או רכב לוקח 8 דקות בשעות שהן לא שיא, ובשיא אין לי מושג - ברור שיותר . המיקום שלו דרומית ל DOWN TOWN ולכן בבוקר שנוסעים ל CAPES לא עוברים פקקים בכלל (נראה לי - לפי ההיגיון) וזה יתרון.

השאלות הן:

1.האם כל ההסקת מסקנות שלי נכונה לגבי הזמנים והפקקים ?

2. אם כן מה הייתם עושים ?

3. אם יוצאים בערב לבוסטון יש חניה או שגם אז אני צריכה לקחת מונית שירות? יש שעות שחניה חינם? מה מחירי חניונים ביום

תודה מראש

אשמח לשמוע מכם....

ליאת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

לא לנתי באף אחד ממלונות אלו.  בביקורי באיזור בוסטון, בדרך כלל לנתי מחוץ לעיר.  אגב, מנסיוני, האיזור הזול יותר ללינה הוא מצפון מערב לעיר, לכוון ניו המפשייר.

יצא לי לחנות בבוסטון ברחוב, אבל מדובר באתגר הדומה למציאת חניה ברחוב מרכז תל אביבי.  פעמים החניתי את הרכב ליד תחנת T מחוץ למרכז העיר ולקחתי את ה- T לשוטטות בעיר.  בחניה בעיר בערב יש לשים לב לא לחנות ליד מדרכות שהחניה בהן שמורה לתושבים.  כמעט החניתי במקום כזה ליד ה- Boston Common ועובר אורח הזהיר אותי.  הזזתי את הרכב ולשמחתי מצאתי מקום ברחוב Boyleston שלא היה מוגבל.  לשים לב טוב לשלטים לגבי החניות.  מובן שיש חניונים, אבל אז ההוצאה יותר גבוהה (בערב, בדרך כלל לפחות, אין צורך לשים כסף במדחנים, כלומר החניה חופשית).

לגבי הנסיעה לכוון ה- Capes, שימו לב לכביש 128 או I-95 (אותו כביש) הקשתי בשולי העיר.  תוכלו להשתמש בו על מנת להמשיך לכוון דרום.  בשעות הלחץ הוא עמוס.  מעבר להם לא צריכה להיות בעיה.  יש גם את I-93, אבל הוא חוצה את העיר, ולכן יש סיכוי רב יותר לפקקים.

• lukar

תודה על האינפורמציה לגבי החניה ...

אבל אני לא מצליחה לקבל החלטה מה עדיף מלון שהמיקום שלו קצת מרוחק והפוך מכיוון הנסיעה, אבל מצד שני זה HYATT מלון מצויין  אחרי נחיתה, ממוקם לפי מה שהבנתי בשכונה טובה ויש גם איפה לאכול/לצאת בערב...

או מלון שנוי במחלוקת - על הנייר הוא נראה טוב וגם בתמונות אבל  חלק מהביקורות קצת מרתיעות (רועש, מסריח אזור לא משהו)  מצד שני המיקום שלו מבחינת תכנית הנסיעה מצויין...מונית ממנו לעיר זה 12$ ו10 דקות נסיעה...

זה מרגיש כמו הימור אם אני הולכת עליו

התחושה שלי היא שהיום שלנו יראה מ9:00 בעיר ועד כמה שהילדות יהיו מסוגלות :

1. עד הצהריים ואז נאכל, נחזור לחדר לנוח, ונצא שוב בערב סביב 18:00 או לעיר או באזור המלון לאכול משהו.

2. אם יהיו מסוגלות עד אחר הצהריים אז נאכל בעיר גם צהריים וגם  ארוחת ערב מוקדמת ונחזור לישון מוקדם.

תודה מראש

• נוסע מתמיד
            נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

המלון השני מוכר לי, וזה מה שכתבתי עליו בביקורנו ב-2011:

"המלון: BEST WESTERN PLUS ROUNDHOUSE SUITES, BOSTON
            152 דולר ללילה +מס, סה"כ 174 דולר.
            מיני סוויטה יפה עם מיטת קינג, חניה חינם, שאטל חינם לעיר, מחשב לאורחים וארוחת בוקר. מומלץ!"

השאטל לוקח לתחנת ה-T הקרובה ואוסף בחזרה מנקודת מפגש במרכז העיר. אותנו אסף בחזרה למלון ליד צ'יזקייק פקטורי.

אפשר כמובן להשתמש בשרותיו יותר מפעם אחת ביום, אבל נראה לי שאופציה 2 שלך היא מעשית יותר אם אתם ממש אחרי הטיסה הארוכה.

אין לכן שום טעם וסיבה לנסוע ברכב אל תוך העיר ולחפש חניה.

אני מציע להקדיש יומיים לבוסטון ויום אחד מחוץ לה. למיטב ידיעתי למרת'הס ויניארד יש צורך לקחת מעבורת ולכן לוח הזמנים שלה יכתיב במידה רבה מה תספיקו ביום נוסף זה.

• lukar

אחלה

תודה

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון