קולומביה
-
אז ככה יש לי חופשה של שבועיים
ואני מתלבט עם לטוס לקולומביה
אני ככל הנראה אטוס לבד? האם מסוכן?
התכנון הוא להתחיל מקרטחנה ולהדרים עד בוגוטה
אני לא מיזמן חזרתי מטיול בקובה וחופי יוקטן במקסיקו האם החופים והנופים דומים?)
או שאולי כדאי לטוס לתאילנד (כבר הייתי פעמיים , והפעם אני רוצה טיול של חופש ומנוחה)
מה לדעתכם כדאי? -
קולומביהאני אומר מראש שאני לא אובייקטיבי, ואני אמליץ על קולומביה!
עם כל הכבוד לתאילנד ולחופים שלה, האנשים בקולומביה הרבה יותר חמים ונחמדים, ובנוסף, הם לא מסתכלים עליך כמו על ארנק עם רגליים...
המחייה בקולומביה גבוהה בהרבה מזו שבתאילנד, אבל אני חושב שזה שווה את זה, כי הטיול שונה לחלוטין!
אני לא יודע איך חופי קובה וכו', אבל החופים הקאריביים של קולומביה מדהימים! במיוחד אלו שבפארק טאירונה!
אגב, אם אתה רק רוצה חופים ונופש, אני מציע לך לבחור רק מקום אחד או שתיים ולהיות שם ובבוגוטה.
יש לקולומביה המון מקומות יפים ומעניינים, אבל הם כבר יותר ל"טיול".
תחשוב על אופציית סן אנדראס. -
המחייה בקולומביה גבוהה יותר מתאילנד???????????????אני גם כרגע קצת לחוץ כספי
אז לדעתי כדאי לי בכל זאת לטוס לתאילנד
את קולומביה אני אשאיר לטיול ארוך יותר באזור
-
המחייה בקולומביה גבוהה יותר מתאילנד???????????????המחיה כנראה יותר גבוהה. לא הייתי בתאילנד אבל שמעתי שהיא זולה.
אבל שלא תבין לא נכון. קולומביה זולה.
אז במקום לשלם 2 דולר על ארוחה בתאילנד. אתה תשלם 4 דולר בקולומביה.
לא הייתי בתאילנד אבל קולומביה היא מדינת מאד יפה עם אחלה אנשים וכמובן אחלה בחורות.
-
המחייה בקולומביה גבוהה יותר מתאילנד???????????????קאלי אכן היתה עיר די רגילה ולא הרגשתי בה משהו מיוחד. קראתי שמרגישים בה את אווירת ה"מאפיה/סמים"...לא ממש הרגשתי כך.
הייתי באמצע השבוע ברחוב הראשי שמזכיר את דיזנגוף והמקומות היו ממש ריקים.
למי שלחוץ בזמן - אכן רצוי לוותר על קאלי. -
המחייה בקולומביה גבוהה יותר מתאילנד???????????????לדעתי תאילנד יקרה משמעותית מקולומביה.
והייתי בשני המקומות בהפרש זמן מאוד קצר, כך שההבדל ודאי לא נובע מעליית מחירים טבעית עם הזמן. -
המחייה בקולומביה גבוהה יותר מתאילנד???????????????מה שהתבססתי עליו כשתכתבי שקולומביה זולה יותר (שזו דעתי האישית כמובן) היה הנסיון שלי, טיול תרמילאי בשץי המדינות.
אם בקולומביה הוצאתי (בזמנו) כ900-1000$, בתאילנד הוצאתי 500-600$ בלחץ...
חשוב לציין שב"חופשה" מוציאים הרבה יותר, בשתי המדינות, אז גם אם מכפילים את ההוצאות שלי בתאילנד (ויש אנשים מוציאים הרבה יותר מזה בחודש בקלות), זה יהיה זול יותר מכל דבר שהוא יותר מטיול תרמילאי בקולומביה.
נכון שכל אחד מוציא סכומי כסף אחרים, אבל על זה אני הסתמכתי... אם למישהו יש ניסיון שמוכיח אחרת, מצויין! כמה שיותר דיעות יותר טוב.
בהצלחה!