מסלול טיול לאוסטריה
-
מסלול טיול לאוסטריהב25 אתה רוצה "להתרשם" מטירול, לנסוע עד ברגנץ ולחזור לטיסה?
נראה לי בלתי אפשרי לחלוטין. "אין מצב" שתספיקו את כל מה שרשמת ליום הזה, כולל עליה ברכבל ואולי מעבר סילברטה???
קח בחשבון שהרבה פעמים יש פקקים ותיקונים על האוטוסטראדה למינכן, וכדאי לקחת טווח ביטחון גדול. -
מסלול טיול לאוסטריהשבוע טוב ותודה
כבר ציינתי בתגובה אחרת שאת לינץ כנראה שאוריד לאור שתי המלצות שקיבלתי.אבל האם נראה לך שעדיף אולי את התוכנית של יום שני ה-15/08/11 לפצל ליומיים ליום שני ושלישי.ואז ביום רביעי לעשות את התוכנית של יום שלישי אזור הדנובה ללא לינץ.יום חמישי שישי ושבת להיות בוינה.יום ראשון טיול השורשים של הזוג שמצטרף אלינו לברטיסלביה.עם חזרה ללינה בוינה.ולהוריד גם את גראץ בנוסף ללינץ שכבר הורדנו.ולנסוע ביום שני מוקדם בבוקר לקלאנפורט ולמעברים.והמשך התוכנית כפי שנרשמה.אגב לא קיבלתי שום תגובה לוותר על גראץ .אשמח לשמוע גם מאחרים על מה שכתבתי לך.
-
מסלול טיול לאוסטריהשלום ידידי מוטי !
לגבי עומס היתר של התכנונים שלך כבר השכלתי מטיולך ברומניה כך שאני לא מתערב, אך תפילת ותיקין כל יום ???
אני רק רוצה לחדד לך את נושא הפקקים לכיוון מינכן.
יצאנו בנחת מהקריסטלים של סברובסקי באינסברוק בשעות הצהריים כדי להגיע לטיסה של 17.30 במינכן וזה מה חיכה לנו בהמשך הדרך.
-
מסלול טיול לאוסטריהלאילן ידידי היקר!
קודם כל התפלאתי שלא הגבת עד עכשיו.לגבי תפילת ותיקין.כשבוע וחצי לפני הנסיעה אני מסיים לאמר קדיש.כך שתפילת הותיקין אינה הכרחית.ככל הנראה שכחת את הסידור הצבאי שבו היתה תפילה מקוצרת בזמן יציאה לקרב.וכשהולכים ומסתערים על נופי אוסטריה ניתן להסתפק בתפילה זו.
ומכיוון שהזכרת את רומניה, גם ברומניה היה לנו זמן מבוזבז והיה ניתן להספיק יותר.שלא ישמע שיש לי איזה טרוניה כנגד טומא,חס וחלילה הוא היה בסדר גמור.אבל אדם שנוסע לסיניה עם רכב משלו יוצא בשעה שש בבקר במקום בשעה תשע ואז הינו חוסך לעצמו תור של ארבע שעות בהמתנה לרכבל.או בהרי האפוסי המתמנו כחצי יום בפנסיון כי בעלה של בעלת הפנסיון נסע עם קבוצה אחרת והיינו אמורים לנסוע עם הגיפ שלו למערת הקרח.ועוד דוגמאות שלא אלעה אותך בהם.מסקנתי הינה שצריך קצת להעמיס.כי לגרוע בשטח תמיד תוכל לעשות זאת.אגב זה קרה לי גם בתאילנד שאמרו לא תספיק ובפועל הספקתי יותר ועוד נשאר לי זמן פנוי.מכיוון שמקרים מסויימים סיימנו מוקדם יותר.ואז באותו יום התחלנו את התוכנית של היום הבא.
ידידי שיהיה לכם ערב טוב
כל טוב
ממני
מוטי -
מסלול טיול לאוסטריהיום 15 הוא עמוס ביותר. אין סיכוי להספיק אותו.
אנחנו בקיץ עשינו יום טיול מאזור זלצבורג והצלחנו להספיק רק את הלאשטט וגוסאו.
כל הכיף באגמים זה לא למהר, במיוחד בהאלשטט, להסתתובב ברחובות המקיסמים והצרים של העיירה, להעלות ברכבל לתצפית נהדרת על האגם ואולי גם למכרה המלח.
בגוסאו גם יש רכבל עם מסלולים נהדרים למעלה, כמו כן מסלול היקפי של שעה- שעה וחצי מסביב לאגם.
מומלץ גם להשכיר סירה ולשוט ברוגע באגם.
לכן, כדי להספיק וגם להנות:
יום 1 - האלשטט וגוסאו (ואם אתה מספיק אז גם באד הישל והקונדיטוריה).
יום 2 - סט וולפגנג וסט גילגן ונסיעה ללינץ.
לדעתי כל שאר האגמים מיותרים. אלה שכתבתי הם ה-MUST. זה לדעתי גם מספיק ומעל ומעבר 3 אגמים בטיול אחד.
-
מסלול טיול לאוסטריהתודה
שאלתי הינה את היום השני שהוספת על חשבון איזה יום זה בא.כי כל יתר המסלול ידחה ביום ואז השאלה איזה יום אני מוריד מהתכנית.
ערב טוב
מוטי -
מסלול טיול לאוסטריהערב טוב שאלתי הינה בואי ונאמר שלא אספיק הכל באותו יום .אעשה חלק מהמסלול שרשום בתכנית.לדעתך מה השעה הכי מאוחרת שאני צריך לעזוב את אזור טירול.על מנת שאספיק להגיע בזמן לשדה תעופה של מינכן לטיסה בשעה 22:30 .כולל זמן החזרת הרכב.
תודה
מוטי -
מסלול טיול לאוסטריהקצת קשה לענות.
לפי אתר ויה מישלין, זמן הנסיעה מזולדן לשדה התעופה פרנץ יוזף הוא כ-3 שעות., דרך ה E45.
אישית, הייתי מוסיפה לפחות עוד שעה לחישוב זה.
אם צריך להיות בשדה ב20:00, הכי מאוחר ב16 הייתי מתחילה לנסוע לכיוון.
הייתי מארגנת את היום הזה כך: יציאה מוקדמת לאחד העמקים אוטץ או stubaital (עדיף כי הוא קרוב יותר לאינסברוק והביקור בו קצר יותר), בילוי עד הצהריים, ואז התחלת נסיעה צפונה. בדרך אפשר לבקר ב rattenberg או mitenwald תלוי במסלול הנבחר.
הייתי בודקת גם האם ואיפה יש עבודות בדרך, ומה הצפי לתנועה, באתרים מקומיים, ולפי זה בוחרת את המסלול.
פעם לקח לנו יותר מ4 שעות
להגיע מלינדאו לאחת העיירות ליד מינכן, למרות שויה מישלין מחשב שעתיים נסיעה בלבד.