ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אתר TRAVELIST הזמנות

פורום אירופה
    11
    13
    13089
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ari_dor
      ari_dor נערך לאחרונה על ידי

היי
      האם מישהו הזמין טיסה או מלון באמצעות אתר TRAVELIST

אני מנסה כבר תקופה ארוכה להזמין טיסה באמצעות אתר השוואות מחיר הנ"ל, ואני מופנה לסוכנים כביכול זולים!!אבל לא דובים ולא יער מתברר שהמחירים המוצעים באתר אינם נכונים והסוכן/נים דורשים מחירי הרבה יותר גבוהים.

תודה לתשומת לב הקוראים אשמח לתגובה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ericanoy
        ericanoy נערך לאחרונה על ידי

אתר TRAVELIST הזמנות
        היי
        אני נעזרת באתר זה באופן קבוע להזמנת טיסות ו/או דילים של טוס וסע
        בחו"ל. אמנם לא הזמנתי ישירות מהאתר , אלא הוא משמש לי כקנה מידה
        למחירים המוצעים.
        עם האינפורמציה הנ"ל אני מנהלת מו"מ עם הסוכנת הקבועה שלי, ואכן
        עד היום תמיד המחירים שהוצעו לי על ידה תאמו לרשום באתר , למרות שהיא לא רשומה בו.
        בהצלחה
        • shulyr
          shulyr נערך לאחרונה על ידי

אתר TRAVELIST הזמנות
          יש לי נסיון מעולה עם האתר. הזמנתי מלונות לתאילנד. ובעת הצורך דיברתי עם הסוכנת המקומית. מעולה. עכשיו הזמנתי טיסה לברצלונה . דרך האתר ישירות ב298$ ליולי. התקשרו אלי וכבר כרטסתי את הכטיסים.
          משמעותי יותר זול
          • sasona
            sasona נערך לאחרונה על ידי

טרווליס - הנסיון מוצלח בהחלט
            האתר משמש מתווך עם סוכנות נסיעות
            אתה בוחר את הסוכנות הזולה (יש גם המלצות)
            אם המחיר שהתבקשת לשלם אינו זהה לפירסום יש לפנות לאתר של טרווליסט והם מטפלים בתלונה
            עד היום הזמנתי כמה פעמים טיסות דרכם וזה בהחלט תאם את הפירסום
            בהצלחה
            • אמה
              אמה נערך לאחרונה על ידי

הזמנו חופשה דרך חברה מסויימת,
              רצינו לצרף עוד נוסע והמחיר באתר היה זול יותר ב50 דולר,לאותה החופשה באותה הטיסה עם אותה החברה המבצעת.פניה לחברה המקורית לא הורידה את המחיר.בדרך כלל הזמנה דרך האתר טרווליסט זולה יותר מהזמנה דרך החברה שמפרסמת את הטיסה/דיל.כמו גם באתרים אחרים כמו הדקה ה90 ו..
              הספק שלך הוא לא טרווליסט אלה החברה המבצעת ובעדין קבלת הכרטיסים ושוברים במייל,לא רואה בעיה.כמובן חייבים לבדוק לפני זה לבד את המלון(מיקום,איכות,מחיר דרך אתר אחר,טיסות..)
              אמה
              • lea7530
                lea7530 נערך לאחרונה על ידי

גם לי יש נסיון מר בהזמנות באתר זה, ההוכחה המוחשית לכך אתם מוזמנים להכנס לאתר ולנסות להזמין טיסה זולה שמופיע אצל המפרסם באתר ותראו שלא דובים ולא יער, הכל שקר, יש לי נסיון באתר זה רק בהזמנת טיסות חו"ל בלבד ויש לי את הדפסות ההזמנות שבוטלו
                • דבורה פ
                  דבורה פ נערך לאחרונה על ידי

אתר TRAVELIST הזמנות
                  שלום
                  בקיץ הזמנתי דרכם טיסה ו-6 לילות בפריז במלון איביס שהיה מצויין ב613$ לאדם בחדר זוגי באמצע אוגוסט. קיבלתי אישור עם מספר הזמנה, תוך שעה התקשר סוכן וסגר איתי עסקה במחיר שהיה כתוב באישור שקיבלתי. היה קשה להאמין שזה מחיר העסקה אבל טסנו והכל היה בסדר גמור. לפני מספר חודשים ניסיתי להזמין טיסה לאירופה לקיץ. לא קיבלתי אישור עם מספר ואכן המחיר אצל הסוכנים היה יותר גבוה. התלוננתי אצל טרווליסט והם טענו שאם לא קיבלתי אישור עם מספר הזמנה זה אומר שלא נשארו כרטיסים לכמות הנוסעים שרציתי.
                  דבורה
                  • lea7530

אתר TRAVELIST הזמנות
                    אוסיף ואומר שניסיתי להזמין 8 פעמים!!!! ובכל המקרים היות והמחיר לא היה זהה להזמנה , כמובן ביטלתי, אני חוזרת ומדגישה שאני מתייחסת להזמנת טיסות לחו"ל בלבד ולא לאחר
                    • יפית1
                      יפית1 נערך לאחרונה על ידי

אתר TRAVELIST הזמנות
                      לי יש ניסיון מגוון עם האתר
                      בחברות מסוימות -חוזרים במיידי -והמחיר היה זהה למוצע באתר(ואם לא אז חזרתי על המחיר ולא היתה בעיה)
                      ואחת החברות האחרות -התעלמה כשהמחיר היה נמוך באתר וחזרה כעבור 3 ימים עם מחיר גבוה (שהשתנה באתר לגבוה) וכמובן שלא הזמנתי דרכה -גם כעיקרון
                      סה"כ בכל מקרה המחירים שהוצעו היו זהים למה שהיה רשום באתר
                      בקיצור תלוי החברה/סוכן
                      • bsayar
                        bsayar נערך לאחרונה על ידי

אתר TRAVELIST הזמנות
                        אני לא מתייחס לאתר הזה כאל אתר להזמנת חופשה לחול אלא יותר כאתר חיפוש והשוואת מחירים.
                        הם בכלל לא סוכן נסיעות אלא מפנים לסוכני נסיעות שונים. לכן גם התגובות מגוונות. יש כאלה שמפרסמים מחיר ומתכוונים לזה, ויש כאלה שמפרסמים מחיר רק כדי שתתקשר אליהם וימכרו לך במחיר גבוהה יותר.
                        כבר פורסמו הרים של כתבות על סוכנים לא הגונים שמנסים לדוג נוסעים על ידי פירסום הצעות שאין אחריהם כלום. כנראה שלאתר אין כלים או כוונה לסנן סוכנים כאלה וצריך להתייחס לתוצאות החיפוש בהתאם, כלומר לבדוק טוב מה מוצע ומה מקבלים בפועל. אותה בעיה יש לעיתים גם בפרסום בעיתון.
                        • lea7530

אתר TRAVELIST הזמנות
                          לא ממליצה להכנס לאתר זה!!!!!!!!!אכזבה ...אכזבה...ולא אמין
                          • דוקטור דו ליטל
                            דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

א. האתר איננו הזול ביותר
                            טיסות אפשר להשיג זול יותר דרך אתרי חברות התעופה, ובמיוחד חברות ה low cost אבל לא רק.
                            מלונות הרבה יותר זול דרך booking expedia ושאר הסוכנים זול יותר ומדיניות ביטול בד"כ הרבה יותר טובה.

ב. לחלק לא קטן מהסוכנים באתר יש בעיה קשה של אמינות שאיננה יחודית לאתר המרכז הזה אלא קיימת גם באתרי הסוכנים עצמם.

פעמים רבות סוכנים משתמשים באתר ככלי פרסומי כדי לאתר לקוחות פוטנציאלים ולא באמת כדי לעמוד מאחורי העסקה.

זו אחת הסיבות שכפרינציפ אני לא אשאיר אצלהם פרטים אלא אצלצל לבדוק אם העסקה באמת קיימת.

דרך אגב, אם אתם זוג מומלץ להתעניין ב 3 כרטיסים, אם אתם ארבעה אז בחמישה וכו', תמיד לפחות כרטיס אחד יותר.

כי לחלק מהסוכנים יש שיטה בה יש להם כרטיסים (או הזמנות מלון) זולים אבל האחרון הוא כבר לא במחיר הזול, כי הזולים נגמרו.
                            אבל אם התעניינתם בשלושה ואתם צריכים רק שניים אז ברגע האחרון אפשר לותר על הכרטיס היקר.
                            אני ככלל לא הייתי קונה משרלטנים אבל אם נכנסתם לזה כדאי שתלמדו איך להתמודד איתם. זהו אחד הטיפים אבל אתם גם צריכים להתמודד עם עוד מוקשים.
                            • ?
                              אורח נערך לאחרונה על ידי

לידיעת ההנהלה:ותגובות אלו חוזרים בכל הפורומים
                              שאני נתתי המלצות צעקו עלי למה אני מפרסם אתר
                              אך ךאתרים אחרים מותר.מבקש התיחסות
                              • 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון