כרטיס AAA
-
AAA משמש גם למטרות נוספותמפות, ספרי תיור, התיעצות, שירותי דרך מוגבלים, הנחות באתרים מסוימים.
-
כרטיס AAAמנסיוני, תעריף ה- Std Internet User זהה או קרוב למדי לתעריף ה- AAA, כך שלא הייתי מתאמץ לעשות הזמנה שלא דרך האינטרנט. -
AAA משמש גם למטרות נוספותדורון, ממה שקראתי, יש לך ולאחרים ניסיון חיובי בעניין המפות, שירותי הדרך וכד' וזה נהדר. העניין הוא שעל הכרטיס הם כותבים בפירוש שהוא נועד להנחות בבתי המלון ואילו דווקא על הדברים האחרים הם לא מתחייבים.
כיוון שהבעיה היא טכנית לחלוטין וממוקדת באתר של צ'ויס, ומאחר שמדובר באתר שמרכז הזמנות לאלפי, אם לא עשרות אלפי, מלונות ומוטלים שמאד רלבנטיים, אני חושבת שיפה היו עושים בממסי אם היו פותחים מהלך משותף מול ההנהלה של צ'ויס, יחד עם הטריפל A האמריקני, לתקן את הטעון תיקון בצ'ויס. בסה"כ מדובר בכמה שעות מתכנת שיקלו על משתמשים רבים בישראל.
אם הייתי ממסי, הייתי מתיישבת לצ'ויס על הוריד עד שיפתרו את הבעיה (זה לא נראה לי כזה קשה). אם היה לי זמן, הייתי עושה את זה בתור משתמשת. אולי עוד אנסה, רק בשביל לעשות קצת "תיקון עולם", בכפוף לעומס הרב שיש לי בחודשים הקרובים (בסוף צריך לצאת לחופשה מהעסק של שלושה וחצי חודשים עוד מעט... יש הרבה דברים לארגן לפני
) -
AAA משמש גם למטרות נוספותנתחיל מכך שרשת מלונות Choice תתן לחברי ממס"י תעריף AAA אם הם יתיצבו במלון ואני מניח (לא ניסיתי) גם אם יעשו הזמנה טלפונית. הבעיה היא עם הזמנות דרך האתר שלהם באינטרנט. כלומר, אין כאן בעיה שהרשת לא מכונה לתת את התעריף לחברי ממס"י. אגב, יתכן וניתן לבצע את ההזמנה דרך אתר AAA. לא ניסיתי זאת אף פעם, אבל אולי זה אפשרי. עובדי AAA ישמחו להזמין מלונות עבור חברי ממס"י (ואני קיבלתי שירות זה), כולל מרשת מלונות Choice, כמובן בתעריף AAA.
שנית, הבעיה הזו איננה רק של חברי ממס"י, אלא של חברי כל מועדוני המכוניות בעולם, שלהם יש הסכם עם ה- AAA למתן שירותים הדדיים. האתר של רשת Choice מוכן לקבל רק מספר כרטיס AAA או CAA שהוא בן 16 ספרות.
לכן, אין לי כל התנגדות שממס"י ילחצו על רשת מלונות זו על מנת שיתאימו את האתר שלהם ללקוחות בינלאומיים בעלי חברות במועדוני מכוניות עם הסכמים עם ה- AAA.
שלישית, רשת Choice מודעת לבעיה (שיכולה לעלות להם בעסקיהם של תיירים שיבחרו במלונות אחרים) ולכן הציעה את תעריך משתמשי האינטרנט, שענת הביאה כאן. מנסיוני הדל, שכלל השוואת מחיר במספר בתי מלון, התעריף היה זהה לזה של חברי AAA.
אם כל כוונת האנשים השוקלים חברות בממס"י הוא לקבל הנחות בבתי מלון, אז ההתלבטות אם לעשות כרטיס יכולה להיות קשה יותר. תעריף AAA הוא לא בהכרח הזול ביותר, וברשתות מסוימות (כמו Choice) מציעים לכל תעריפים בערך באותה רמה. יש אפשרות ללינות עם קופונים במקומות מסוימים ועוד. אני מציע לא להתעלם מהשירותים הנוספים שההסכם עם ה- AAA נותן וזה מה שכתבתי קודם לכן.
אינני יודע מה מחיר החברות בממס"י היום. ניתן לעשות חברות דרך מועדון ממס"י של לאומי קארד, והחברות לשנה הראשונה היא חינם. צריך רק להזכר להזמין את הכרטיס או להוסיף את מועדון ממס"י זמן מספיק לפני הנסיעה על מנת שהכרטיס יגיע אליכם בזמן. אחרי הנסיעה ניתן לבטל את המועדון או אפילו את הכרטיס.
אגב, אין צורך להיות לקוחות של בנק לאומי על מנת להזמין כרטיס לאומי קארד, ואפילו זה יהיה זול יותר אם אינכם לקוחות של בנק לאומי.