טיסה מבייג'ין לבנקוק
-
הי,
אני כנראה אטוס באפריל עם אימי לסין לטיול מאורגן בבינג'ין של 8 ימים, אחרי הטיול בא לי לחזור לתאילנד (הגיוני!!! וגם כי לא בא לי לטוס כל כך הרבה שעות בטיסה הנוראית הזאת רק לשבוע ולכן חשבתי לחזור לבנקוק ולטייל שם ולהשלים את הטיול שלי מהקיץ). אז הנה כמה שאלות:
לאייר אסיה אין טיסה מבייג'ין לבנקוק? אני משום מה לא מוצאת באתר שלה!!! דרך איזה חברה ניתן להשיג כרטיס במחיר הזול ביותר, ושתהה טיסה ישירה?
מה מחיר של טיסה כזו של כיוון אחד??
והאם יש אפשרות בכלל דרך הטיול המאורגן לקבל את הכרטיס חזרה מתאילנד ולא מסין? האם הטיסה מתאילנד היא יותר זולה מהטיסה מסין? האם הטיול יעלה לי פחות או יותר והאם צריך לשלם איזשהו קנס או משהו כזה??
המון תודה,
נועה -
טיסה מבייג'ין לבנקוקלא קיבלת תגובות כי השאלות בעיתיות
טיול מאורגן יוצא וחוזר על פי מסלול קבוע שנקבע מזמן. שינוי תלוי במדיניות של החברה איתה הזמנת את הטיול המאורגן. תמורת סכום מסוים ( 100 דולר ומעלה בד"כ תלוי בהרבה פרמטרים כתאריך, ארץ חזרה, מדיניות חברת התעופה דרכה הם טסים וכד')יסכימו חלק מהחברות לשינוי.
לגבי מי טס מביגי'ן לבנקוק, חיפוש קצר באינטרנט יתן לך את התשובה.
אייר אסיה אכן לא טסה מביגי'ן לבנקוק
יחד עם זאת יש עשרות טיסות ביום מביג'ן לבנקוק של חברות שונות לדג' China Eastern Airlines , Shanghai Airlines ועוד.מחירים מ 250 דולר ומעלה. אז קדימה להריץ חיפוש ותקבלי את כל המידע שחסר לך
-
טיסה מבייג'ין לבנקוקהיי נועה,
קצת הסבר על הטיסה שביקשת:
Thai has 1 nonstop flights between Bangkok, TH and Beijing, CN.
219,129 seats are available per day to fly out of Bangkok, TH connecting to Beijing, CN
Hong Kong, HK is the most popular connection for one stop flights between Bangkok, TH and Beijing, CN.
The largest aircraft operated by Shanghai flying between Bangkok, TH and Beijing, CN is a 737 with 127 seats.
The shortest flight between Bangkok, TH and Beijing, CN on China E is 2,090 miles.
Air China has the most nonstop flights between Bangkok, TH and Beijing, CN.
58 flights per week fly out of Bangkok, TH connecting to Beijing, CN
The smallest aircraft operated by Air Macau flying between Bangkok, TH and Beijing, CN is a 32S with 122 seats.
אם אתה צריכה עזרה נוספת אנא תרשמי