כרטיסים למשחק NBA
-
שלום לכולם. אני מנסה נואשות לרכוש כרטיסים למשחק NBA של אורלנדו. ניסיתי דרך ticketmaster וגם דרך stubhub אבל בשניהם קיימת הבעיה של צורך בכתובת אמריקאית (billing address) או כרטיס אשראי אמריקאי.
מול ticketmaster ניסיתי לברר טלפונית והם בעיקר הביעו את צערם על כך שהם לא מכבדים את מרבית הכרטיסים הבינלאומיים.
ב-stubhub ניסיתי לשלם הן באמצעות כרטיס האשראי והן באמצעות paypal ללא הועיל. מה הפתרון?
האם יש אתרים אחרים שבהם כן ניתן לשלם בכרטיסי אשראי שאינם אמריקאיים ו/או בלי כתובת אמריקאית?
נתקלתי באתר livetickets.co.il . מאחר שזה אתר ישראלי, אני מניח שהוא כן יכבד כרטיסי אשראי ישראליים, אבל המחירים בו גבוהים בהרבה: על כרטיס בשורה מסוימת בגוש מסוים, ticketmaster ביקשו 60 דולר + 2.95 דולר עמלה כאשר הכרטיס מתקבל באימייל, בעוד שב-livetickets ביקשו 71 דולר + 20 דולר דמי משלוח לארץ על כרטיס באותה שורה בדיוק. זה יוצא הפרש של יותר מ-50 דולר על שני כרטיסים. האם מישהו מכיר בכלל את livetickets (יש להם גם שירות טלפוני)? זה אתר אמין?
אשמח לתשובות ועצות.
-
כרטיסים למשחק NBAלא מבין. אתה נואש ? אז שלם 50$ יותר ובעייתך פתורה.
הלוואי שכל הדברים שהייתי נואש בהם בחיים הייתי פותר ב 50$.
לחילופין - יש דרך לפעמים לעקוף את הבעיה (לא עובד תמיד)
מוצאים כתובת בארה"ב. מתקשרים לחברת האשראי ומוסיפים אותה לפרטי האשראי שלכם.
פותחים חשבון פייפאל אמריקאי עם הכתובת הזו ומוסיפים את כרטיס האשראי ועושים אחכ confirm (צריך להמתין לחיוב ולראות הקוד וכו')
ואז מנסים לבצע את הרכישה עם הפייפאל האמריקאי.
יש מקומות שזה הצליח לי , כמו אתר levis.com . יש מקומות שהדרישה היא שהכסף יגיע ממקור אמריקאי ושם זה לא הצליח. -
כרטיסים למשחק NBAנתקלתי באותה בעיה בשנה שעברה כאשר הייתי בארצות הברית ולא יכלתי להעביר את המסטר כארד שלי כדי לקנות כרטיס ל NBA.
והפתרון היה להשתמש באמריקן אקספרס שהיה לי.
מסתבר שגם שהוא ישראלי הוא מכובד בארצות הברית ממש כמו כרטיס מקומי.
אז פשוט תשיג אמריקן אקספרס -
כרטיסים למשחק NBAתשמע...הכל תלוי לאיזה משחק אתה מתכוון להגיע...אם זה משחק מול הגדולות של הליגה אז יהיה לך קשה להשיג כרטיס..אם לא..תעשה מה שאני עשיתי...תקנה שם....קניתי כרטיסים ביום המשחק ב30 דולר פחות מהעלות...
ואתה יכול דרך טיקטמאסטר לשלם בודכן שלהם ישירות באורלנדו..שזאת גם אופציה כי אין ככה תמחור לשליחת הכרטיס(שזאת הסיבה שהם מבקשים בד"כ כרטיס אשראי אמריקאי...)
בהצלחה..
וזה שווה את זה.. -
כרטיסים למשחק NBAהכותב מעליי לקח לי את האותיות מהמקלדת
אני גרתי תקופה בפורטלנד קניתי תמיד מספסרים במקום במחיר מצחיק!כרטיס שעולה 120 דולר שילמתי עליו 40 דולר
אם זה לא משחק מול הגדולות לא מאמין שתהיה לך בעייה לעשות זאת -
כרטיסים למשחק NBAשאתה נוסע לחול ומאוד מאוד רוצה לראות משחק מסויים, אתה לא יכול להסתפק ב "לא מאמין שתהיה לך בעייה לעשות זאת ". אין לך הזדמנות שניה.
אז משלמים עוד כמה דולרים וסוגרים את הפינה הזו. -
כרטיסים למשחק NBAבוודאות לא תהיה בעייה
איך זה עכשיו? -
כרטיסים למשחק NBAאני קניתי בזמנו כרטיסים בסטאבהאב עם הכרטיס האשראי הבינלאומי ולא הייתה שום בעיה, לגבי הכתובת- למה שלא תרשום את הכתובת של המלון ותדפיס את הכרטיסים בעצמך. -
כרטיסים למשחק NBAתודה רבה לכל המגיבים.
אני אנסה לפעול על-פי העצות ונראה מה יהיה. אעדכן בהמשך. -
כרטיסים למשחק NBAעדכון:
הצלחתי לרכוש כרטיסים דרך StubHub ע"י שימוש בכרטיס אשראי רגיל.
הכנסתי כתובת של המלון שלנו באורלנדו + מספר טלפון אמריקאי של חברים ולא היתה שום בעיה עם כרטיס האשראי. נכתב שם שאישור המוכר על הרכישה יתקבל תוך 48 שעות מההזמנה ושלאחר אישורו יהיו הכרטיסים מוכנים להורדה מהאתר ב-27 בפברואר, אבל בפועל בתוך פחות מרבע שעה התקבל מייל עם האישור ואחרי שתי דקות גם מייל ובו קישור להורדת הכרטיסים, והם בידינו!
העניין המוזר/מטריד היחיד הוא שהכרטיסים נושאים שם של מישהו אחר. אני מקווה שלא תהיה עם זה בעיה בכניסה לאולם. הנקודה הזו דווקא צויינה באתר והם לא מתעלמים ממנה, אבל הם כותבים שזה אך טבעי, שהרי הרכישה היא מאדם אחר. האם זה אכן המצב? האם בכניסה בודקים התאמה בין השם על הכרטיס לבין האדם שנכנס לאולם (למשל, מבקשים תעודת מזהה)? אשמח לתשובות מבעלי הניסיון, רק בכדי להיות רגוע יותר. אמנם יש מספר טלפון להתקשר אליהם במקרה של בעיות בכניסה וגם הבטחה להחזר כספי במקרה שתהיה בעיה, אבל זה לא ממש מרגיע.
המשחק המדובר הוא אורלנדו מג'יק - שיקגו בולס ב-10 באפריל. העדפתי לא לקחת צ'אנס כפי שהציעו כאן ולא לנסות את מזלי ביום המשחק, גם אם אפשר לקנות בזול יותר, כי זה לא שווה את האכזבה שהדבר יגרום לבן שלי במידה ולא נשיג כרטיסים. אם צירוף המקרים האיר לנו פנים והשיקגו בולס, שהיא קבוצתו האהודה, משחקת באורלנדו בדיוק בזמן הביקור שלנו שם, צריך לאחוז בשור בקרניו ... (וסליחה על משחק המלים הירוד).
אגב, מוכר הכרטיסים גוזר קופון לא רע בכלל. המחיר הנקוב על הכרטיס הוא 40 דולר, אני שילמתי 65 + 9 עמלה, אבל שטויות, העיקר שהנסיך יהיה שמח.
ושוב תודה לכל המייעצים בנושא הזה ובנושאים אחרים.