ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חברה להשכרת רכב ECONOMYCARRENTALS.COM

פורום טיולי משפחות
    12
    47
    12124
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • לבון רחל  קולומבוסית
      לבון רחל קולומבוסית נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

אני מעוניינת לשכור רכב בנורבגיה ומצאתי את החברה הנ"ל שנותנת הצעות במחיר טוב וללא השתתפות עצמית ואפילו נהג נוסף ללא תוספת מחיר.
      איני יודעת אם הם דילרים של חברות השכרה או שזו חברת השכרה.

אשמח לשמוע ממישהו שהשכיר דרכם- אמינים? אני לא שולחת את כספי על קרן הצבי?

אודה על כל תגובה או אפשרויות טובות אחרות. אני מחפשת רכב לסוף מאי ל-20 יום ברגן-ברגן. רכב מסוג STW.

בתודה מראש

רחל לבון
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ריקי 5
        ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

הם לא חברת השכרה. הם דילרים שיושבים ביוון.

לי בינתיים יש המון בעיות איתם.
        הזמנתי (לקנדה), קבלתי שובר שעליו צוין כמה עלי לשלם בעת לקיחת המכונית, אבל לא היה כתוב שום דבר על ביטוחים. בשיחות איתם הם אמרו שזה כולל, ושזה כתוב באתר שלהם, אבל בשובר - לא כתוב כלום. בסוף שלחו לי אי מייל, עם ציון מספר ההזמנה ופירוט הביטוחים. אבל זה לא על הוואצ'ר.
        התקשרתי לאלאמו, לברר, שלא יהיו לי הפתעות. כתבו לי שהסכום שעלי לשלם הרבה יותר גבוה, ושזה לא כולל ביטוחים, ושעלי לפנות ל-ECONCOMY CARS RENTAL לבירור.
        שלחתי שוב אי מייל לשירות הלקוחות של האתר, אחרי יומיים אמרו שהם יבררו עם אלאמו, ומאז, כבר יותר משבועיים לא שמעתי מהם כלום, למרות שכל שבוע אני שולחת מייל תזכורת.

אני חושבת שהיתה להם טעות במחיר (היה זול במיוחד) ושהם לא מודים בכך, ומחכים שאני אשבר ואבטל את ההזמנה.
        יש לי זמן (ההשכרה למאי) ואני מחכה עוד. אבל אני לא יכולה בינתיים להזמין משהו חליפי באלאמו, כי יש שם הזמנה על שמינו.

אז לא יודעת אם זה מקרה מיוחד (למרות שקראתי באתר ביקורת עליהם שזה כבר קרה לאנשים לפני שהגיעו לתחנת השכרת הרכב ואמרו להם שהמחיר שקבלו לא ריאלי) כך שעד שלא אקבל מאלאמו אישור על המחיר ועל הביטוחים - לא אהיה שקטה.

אני לא אעשה איתם עסקאות בעתיד. לא שווה לי הבלבול ראש והספקות. בהזמנות מהארץ לא היו לי מעולם בעיות.
        • לבון רחל  קולומבוסית

ערב טוב ריקי
          אני מודה לך מאד על הבאת המקרה שלך ומקווה שזה יסתדר לך לבסוף. המחיר שלהם זול יותר מאשר דרך אופרן לנורבגיה משמעותית. פשוט חברות הרץ ואויס טרם פירסמו מחירים למאי ולכן התחלתי לחפש דרך האינטנרנט. אני חוששת להזמין מחברה שאיני מכירה והסיפור שלך הוא ראיה טובה לכך, למרות שאין להסיק ממקרה יחיד. התחלתי לנבור בגוגל על חוות דעת לגבי החברה ומצאתי לא מעט תלונות עליהם. מה שקורה שאתה אינך יודע אם התגובות הן של אנשים שזה באמת קרה להם או של מתחרים לכן פניתי לפורום כאן לפחות כאן רובם מוכרים לי.

מה עם TRAVELJIGSAW או CARS FOR LESSלמישהו יש המלצות או חוות דעת שליליות לגביהם?

רחל לבון
          • שושי
            שושי נערך לאחרונה על ידי

רחל, חלילה להגיד מילה רעה אל החברות שמצאת, כי לא מכירה, רק מזכירה לך את הסיפור שהיה בפורום אירופה:

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3336793/srch-#ms g_3336793
            בקשר לברה TRAVELJIGSAW, אליהם כן היו כאן ביקורות טבות, הביטוח שלהם, לפחות בצרפת, לא מכסה גניבת של הרכב, האם היית לוקחת ריזיקו כזה?
            זה טיול של 20 יום, לא קצר, אני הייתי חוסכת על מלונות, על אוכל, ולא על רכב, את צריכה חברה, שתיהיה בטוחה שבמיקרה הצורך, יש להם מספיק סניפים פרוסים לאורך הטיול שלך...
            • לבון רחל  קולומבוסית

ערב טוב שושי
              תודה על התזכורת המכאיבה לגבי חברת ההשכרה הנ"ל ז"ל אני מניחה,
              לגבי חברת TRAVELJIGSAW קראתי באותיות הקטנות שיש ביטול של ההשתתפות העצמית למקרה גניבה בעלות של 11$ ליום. את צודקת שצריך חברה עם סניפים רבים כמה שיותר לאורך המסלול, אבל היות ואיני מכירה את החברה פניתי לעזרתכם. אילו חברות טובות פועלות בנורבגיה מנסיונכם או מנסיונם של קרוביכם? יכולה להיות גם חברה מקומית במידה ויש לה סניפים.

רחל לבון
              • אורן מרום
                אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

לרחל, עזבי רכב, קחי ויקינג 🙂
                היי רחל,

לא מבין, במקום למצוא איזה ויקינג חתיך, שרירי והורס (וכמובן, עמוק ורגיש Rolling Eyes Razz Shocked ), אתן מתעסקות ברכבים?? ביטוחים? לא בסדר, ממש לא... Cool Laughing Laughing Laughing Laughing ... איפה החזון, ההשראה, היצירתיות, הענין, החשק?? Laughing Laughing ... סתם, סתם, מה נעשה עם ויקינג באמצע נורבגיה בלי רכב??? מה תתרום לנו הרגישות שלו?? ובינינו, איפה הסקנדינבים ואיפה הרגישות?? יש כמה דברים אחרים שעולים לי בראש בהקשר לויקינגים, רגישות לא מופיעה ברשימה Rolling Eyes Razz Laughing Laughing Very Happy ...

הערה קטנה ברשותך, בנושא "הסקסי" של השכרת רכב: לדעתי, חשוב להבדיל בין חברות כגון אוויס, הרץ, אלאמו, סיקסט, באדג'ט ואחרות שהן חברות בינלאומיות להשכרת רכב עם פריסה מקומית במדינות רבות לבין חברות כגון Traveljigsaw הבינלאומית או אופרן וממסי ברמה המקומית, שהן סוכנויות השכרת רכב, דילרים שעובדים עם כמה וכמה חברות בכל מדינה. אני חושב שבהחלט כדאי לבדוק ולשאול חבר'ה ולקבל המלצות אמיתיות ממי שניסה וחווה באמת, לטוב ולרע.

חשוב לציין כי חברת Traveljigsaw שייכת לקבוצת Priceline.com יחד עם החברות/אתרים Booking.com ו- Agoda.com ויש לה גב של קבוצת תיירות בינלאומית גדולה, הנסחרת בבורסה האמריקאית, בדיוק כמו שאתרי Hotels.com, Venere.com, TripAdvisor, Hotwire, Egencia ואחרים שייכים ל"קונגלומרט" התיירות האמריקאי Expedia, הנסחר אף הוא בבורסה האמריקאית. בשני המקרים, של פרייסליין ושל אקספדיה, שתיהן מפעילות אתרי הזמנות ו/או מידע שונים בתחום התיירות הבינלאומית הפועלים כמותגים נפרדים אך שייכים לאותן קבוצות/חברות אם.

לכן, לדעתי, לא נכון יהיה להסתכל על Traveljigsaw למשל כעל סוכן, דילר מקומי קטן במדינה זו או אחרת, מאחר ויש להם פעילות בינלאומית ענפה עם אתרי השכרת רכב למדינות שונות ובשפות שונות (גם בעברית). לא שחלילה אני מזלזל בדילרים מקומיים או בעסקים קטנים, בכלל לא. בפורטוגל, בטיול הראשון היה דילר מקומי שהוציא לנו מחיר מדהים וזול בכ- 40% דרך אוויס שם והכל עבד 100% Cool Smile ... הכל מתחיל ונגמר באנשים ולכן, חשוב לבדוק המלצות וביקורות וחשוב גם לקרוא מידע על החברות ברחבי האינטרנט.

ספציפית לנורבגיה, בדקתי לך כרגע באתר של Traveljigsaw והם עובדים שם עם סיקסט, אוויס, הרץ, באדג'ט, אלאמו ויורופקר. כל ההצעות שם כוללות ביטוח נגד גניבה ובמרבית המקרים גם קילומטראג' ללא הגבלה. זה תלוי כמובן במדיניות של חברות ההשכרה הנורווגיות כי טרוולג'יגסוא הם רק "ערוץ" שיווק שלהם ולא מכתיב מדיניות. לכן, אסור להכליל (בלי קשר לטרוולג'יגסוא) ותמיד צריך לבדוק בכל מדינה מחדש כי המדיניות משתנה ממדינה למדינה וגם בתוך המדינה, בין החברות השונות.

גילוי נאות: כמו שכתבתי כאן לא מזמן, באשכול שבו ביררתי עבור שושי היקרה כל מיני סוגיות ביטוחיות, התחלתי לעבוד לא מזמן עם Traveljigsaw אחרי שקראתי עליהם דברים טובים בכל מיני מקומות, אבל, לא יצא לי עדיין להתנסות באופן אישי. אני מציין זאת למען ההגינות והשקיפות שלי כי אני כותב כאן בקטע האישי אבל אוהב שהכל גלוי. כמובן ובכל מקרה, גם באופן אישי, אני חושב שכמו בכל הזמנת שירותי תיירות (מלון, טיסה ורכב) שעושים, חובה לבדוק מספר ספקים ולהשוות מחירים ותנאים וגם כאן, לדעתי (וכך אני עושה ואעשה גם ברמה האישית כמטייל) רצוי לבדוק תמיד את Traveljigsaw.co.il, את חברות ההשכרה בארץ וגם במדינת היעד ואתרי הזמנות בינלאומיים אחרים ברשת כדוגמת Expedia, CarRentals ואחרים... אם יש לכם רכב ליסינג מהעבודה חשוב לבדוק מול חברת הליסינג/השכרה כי הן מעניקות לא פעם הנחות של 15% עד 20% לעובדי חברות שבהסדרי ליסינג איתן. מומלץ לבדוק המלצות ולבחור מי מציע את השילוב האופטימלי של מחיר ותנאי השכרה. במקרה של אתרי הזמנות באינטרנט, חשוב לטעמי גם לבדוק שניתן ליצור קשר טלפוני קל וישיר ושיש עם מי לדבר אם יש צרכים מיוחדים (שעות חריגות, רכב גדול, ציוד מיוחד לרכב, ביטוחים) או בעיות או סתם שאלות.

זהו, היה חשוב לי לעשות קצת סדר כי תמיד יש "סלט יווני" בקטע של השכרת רכב בין חברות לסוכנויות להשכרת רכב. מטבע הדברים, סוגיה כמו למשל מספר סניפים כלל לא רלוונטית לאתרים כגון Traveljisaw או Expedia או CarRentals וכדומה, כי זה תלוי איזו חברת השכרה תבחרי דרכם וכמה סניפים יש לאותה חברה, בין אם זו אוויס, הרץ, יורופקר, באדג'ט וכדומה...

אני מצרף לך לינקים למטה, להמחשה. לנוחיותך, הכנסתי נתונים של חודש מאי בשדה התעופה של אוסלו לשבוע בשלושה אתרי הזמנות: Traveljigsaw, Expedia ו- CarRentals. תקחי כמה דגמי מכוניות שמופיעות אצל כולם, כמו אופל Astra קומפקט או ניסן Micra וכדומה ותוכלי להשוות בין שלושתם.

מקווה שסייעתי לך במשהו.
                טוב, תכף מתחיל Spooks בערוץ 23 אז לילה טוב Very Happy

אורן
                • אתר Traveljisaw להשכרת רכב, נורווגיה, מאי
                • אתר Expedia להשכרת רכב, נורווגיה, מאי
                • אתר Carrentalsלהשכרת רכב, נורווגיה, מאי
                • אורן מרום

היי,

ראיתי שחלק מהלינקים לא קלטו את נתוני החיפוש/חיתוך של נורבגיה במאי, אז אני מצרף לך אותם שוב "נקיים" ותוכלי להשוות לבד.. Cool

לילה טוב ובהצלחה!
                  אורן
                  • אתר Traveljigsaw להשכרת רכב
                  • אתר Expedia, חלק של השכרת רכב
                  • אתר carRentals להשכרת רכבי
                  • לבון רחל  קולומבוסית

אורן היקר- ים תודות על העזרה.
                    הויקינג שאני נוסעת איתו כבר 33 שנה אני לא מחליפה בשום ויקינג אחר.
                    הכרתי אותו בנסיעתנו הראשונה לסקנדיביה כשהיינו חברים והוא צלח בהצלחה את המבחן של נסיעה משותפת לחו"ל, לכן לימים התחתנו. Laughing Laughing Laughing

כיון שעייני כבר נעצמות והראש כבר עם תבן בשעה כזו, אקרא מחר בבוקר את כל הלינקים שצירפת לי ואשווה ביניהם.

המידע שנתת לגבי החברות הנ"ל יש לי שאלה קטנה לגביהן. כיון שהן משמשות כדילרים הרי הן גוזרות קופון, אז איך המחיר שלהן זול יותר או שלא לעומת חברות ההשכרה שאותן הן מייצגות כדוגמת הרץ, אויס וכו'?

רחל לבון
                    • איריסים
                      איריסים נערך לאחרונה על ידי

איזה כיף שאתה וראה SPOOKS!!
                      איזו עונה?
                      מתה על סדרות ריגול/מתח בריטיות.
                      ראית בשנות השמונים את SANDBAGGERS, סדרת מופת לאוהבי הז'אנר!
                      • osi30
                        osi30 נערך לאחרונה על ידי

ורק אותי מטריד דבר אחד -
                        איך אתה יכול לעזוב את ספוקס באמצע?!?!

אוסי Cool
                        • אורן מרום

לאיריס ואוסי, עזבו ויקינג ורכב, קחו את ערוץ 23
                          אהלן איריס ואוסי,

איריס, עכשיו זו העונה השביעית ויבורך ערוץ 23... Cool
                          ראיתי בעבר את Spooks בכבלים ובערוץ 1 בעבר, בגלגול אחד זה נקרא "המרגלים" ובגלגול השני קראו לה MI-5... אלה ואני מכורים לה, אשכרה סדרת מופת..!! Cool למרות שראינו גם 24, אי אפשר להשוות בכלל... אין מה לעשות, טלוויזיה אנגלית לוקחת בהליכה את האמריקאים. בקיצור (עאלק, בקיצור Rolling Eyes Laughing Laughing ), בפעם האחרונה זה הסתיים בסוף עונה 6 וזה היה לפני שנתיים ואפילו יותר ומה זה התבאסנו... חיפשנו בנרות כי ידענו שיש עוד עונות ובין החבר'ה כבר היה לנו מועדון מעריצי ומעריצות ספוקס (פוסטרים של הרי, יומנים של אדם ורוז, גלויות שנה טובה של מלקולם Laughing Laughing ) והנה, הבשורה עברה כאש בשדה קוצים וערוץ 23 רכש את כל הפרקים וכל העונות וכבר חודש וחצי או יותר שכל לילה לאלה ולי יש בילוי לילי (לא טוב לדיאטה) איכותי וזוגי והילדים יודעים שיש קבלת קהל עד 22:59:59 ואחרי זה, ישר לפנימיה צבאית Rolling Eyes Laughing ...אגב, מדי שישי-שבת משדרים ברצף את כל פרקי השבוע שהיו וזה בכלל עונג שבת..

אוסי, עם כל חיבתי והערכתי לרחל ולעולם השכרת הרכב הכה חושני, את לא באמת חושבת שעזבתי את ספוקס באמצע??? Shocked Shocked Shocked ... ניצלתי רגע של הסח דעת בעלילה, רצתי להביא את הבן אנד ג'ריס מהמקרר ושלחתי בשניה וחצי את הלינקים בהודעה נוספת מהנייד שהיה לידי על השולחן בסלון... כל ההתרחשות של הגלידה וההודעה לקחה בדיוק 30 שניות, בערך כמו שלוקח לרוז לפרוץ לחדר במלון, לפתוח את הלפטופ, לפענח את הקוד, להעתיק הכל לדיסק און קי ולחייך Cool Rolling Eyes Laughing ... גם גברים יכולים לעשות מספר דברים במקביל. את הלא זוכרת שאני מחובר לרחם שלי, נכון??? Rolling Eyes Cool Shocked Laughing Laughing Laughing

לילה טוב,
                          אורן
                          • אורן מרום

רחל,

קודם כל יפה לך שאת הנסיעה הראשונה עם הויקינג שלך נסעתם לסקנדינביה Cool ואחרי 33 שנה, אני מאחל לכם עוד 33 שנים ביחד Very Happy Cool ... ותגידי לו שאין ניכוי שליש על התנהגות טובה Rolling Eyes Razz Laughing Laughing Laughing ...
                            אגב, פעם כמעט הפכתי לוויקינג, אבל החית והעין הפריעו לי וגם הגובה, צבע העור ומבנה הגוף לא ממש התאימו והתלבטתי בין ויקי לבין קינג, אבל ויקי נסעה לברצלונה וקינג זה שם מחייב מדי עבורי אז בסוף נשארתי ככה וזהו. למי יש כוח להיות מלך או קוף או גיטריסט בלוז כושי מדהים או מראיין יהודי מבוגר וחכם?? גדול עליי שם משפחה "קינג"... Shocked Laughing ... אגב, היו שמועות שעקרות הבית הוויקינגיות חיבבו (ועדיין מחבבות) בחורים שחומים עם חית ועין אבל גם על זה ויתרתי. למי יש כוח לשמועות ולוויקינגיות?? גדולות עליי הוויקינגיות...Rolling Eyes Shocked Laughing Laughing Laughing

התשובה לשאלתך פשוטה והיא נכונה ופועלת ע"פ אותו עקרון של אתרים בינ"ל אחרים להזמנות רכב שכור, לינה וטיסות: העלויות שלהם פשוט נמוכות כי הם פשוט ערוץ שיווקי עם תקורות ועלויות נמוכות... להבדיל מחברות השכרת הרכב שיש להן ציי רכב לרכוש ולתפעל, עלויות שכר של עשרות עובדים, עלויות נדל"ן של סניפים ומוסכים ומרכזי לקוחות ועלויות תפעוליות רבות של פרסום ושיווק, לאתרי ההזמנות אין את כל העלויות הללו. עלויות תפעול שלהם נמוכות ולכן, הם יכולים לחתוך במרג'ינים שלהם/בשולי הרווח ולהציע ללקוחות מחיר נמוך ואטרקטיבי.. הלא מה צריך? משרד? אתר אינטרנט ותקשורת מחשבים וטלפוניה ומספר מצומצם של עובדים? אותם אתרים לא מחזיקים ציי רכב, לא סניפים ומוסכים ולא עשרות עובדים, אין להם כמעט עלויות מימון וביטוח וכדומה וגם השיווק שלהם יותר זול ומבוסס אינטרנט... חלקם גם לא מחזיקים מוקד טלפוני אפילו... מאחר ויש להם עלויות נמוכות, הם יכולים להסתפק בשולי רווח נמוכים יותר וכך להציע לך מחיר נמוך יותר. נוסף לכך, מאחר וחברות השכרת הרכב משתמשות בדילרים ובסוכניות השונות כערוצי שיווק ומכירות נוספים בדרך כלל הם לא ישברו להם את השוק ויציעו ללקוח מחיר נמוך יותר. זה כלל לא כתוב בכל תחומי המכירות אצל מי שעובד עם ערוצי מכירות שונים – אתה, כספק (במקרה הזה חברת ההשכרה), לא תשבור את השוק לערוצי המכירות שלך ותציע מחיר זול יותר מהם ללקוח... אחרת, הם יעברו למכור רק את המוצרים של המתחרים שלך.. והלא הדילרים מכירים היטב את מחירוני החברות השונות ויודעים שהן נאלצות לבקש מחיר גבוה יותר כדי לייצר לעצמם רווח או לפחות לכסות הוצאות... והפער הזה הוא בדיוק מה שגורם ללקוחות לפנות גם לדילרים... הם גם מרווחים, אבל פחות...

זה נכון גם לאתרי הזמנות של טיסות סדירות ומלונות וזה מסביר מדוע לפעמים יש פער של 30 עד 40% במחירי טיסות בין אתרי הזמנות כדוגמת אקספדיה או אורביז לעומת אתרי חברות התעופה עצמן, באותו זמן ולגבי אותן טיסות בדיוק ואפילו אותם מושבים...

אבל חייבים לסייג ולומר שכסף זה לא הכל וצריך לבדוק שאכן הדילר אמין ורציני, כי נכון שלפעמים תפקידו מסתכם בהעברת טופס ממך לחברת ההשכרה ובשליחת וואוצ'ר של החברה אלייך, אבל מספיק שאת זה הוא לא יעשה טוב וטראח, בלגן... לכן, חשוב לבדוק לפני ולהשוות ולקרוא ולא להתבייש לנג'ס ולשאול ולחקור (מעבר לקבלת מידע, זו גם דרך לוודא את הרצינות והמקצועיות של הדילר) וכמובן להשוות מול הצעות של חברות השכרה ישראליות וזרות במדינת היעד. . חשוב לבדוק גם את תנאי הביטוח ומה כוללת כל הצעה ואתר או דילר שהוא רציני, הוא יפרט ויסביר לך הכל וממילא, בדרך כלל, מה שהם מציעים זה תלוי במדיניות החברות השונות במדינות השונות.. ולפעמים, כשצריך דגם רכב מסוים (נאמר, רכב גדול במיוחד לתשעה אנשים) או שזה שיא העונה ואין רכבים, לפעמים לדילרים אין מספיק "כוח" ולפעמים דווקא חברת ההשכרה הישראלית יכולה לסייע מול חברת ההשכרה בחו"ל כי הם פועלים במערכות פנימיות ויש סדרי קדימויות ועדיפויות... סיפרתי כאן פעם שבטיול הראשון שלנו לפורטוגל הזמנו דרך דילר פורטוגלי מקומי רכב של 9 מקומות מחברת אוויס בפורטוגל והכל היה מצוין והמחיר שלו היה נמוך ב- 40% מכולם, מכל חברות ההשכרה בארץ וגם בפורטוגל, כולל מאוויס ישראל ואוויס פורטוגל. בטיול השני, שהיה באוגוסט, בשיא הקיץ והתארגנו אז תוך 48 שעות או פחות, לא היו לו רכבים של 9 מקומות בכלל מאף חברת השכרה, גם לא בערים מחוץ לליסבון. לא מצאנו אז דרך אף אתר הזמנות בינלאומי, בשום מחיר וגם לא היה באף חברת השכרת רכב בארץ ובפורטוגל בהתראה כזו קצרה ורק 24 שעות לפני הנסיעה מצאו לנו רכב החבר'ה של אוויס ישראל ובמחיר נמוך יותר מהמחיר שהופיע באתר של אותו דילר...לכן, אין חוקים ואין כללים ותמיד צריך לבדוק אצל כולם מחדש וזה משתנה ממדינה למדינה ומחברה לחברה ופעם זה זול ופעם השני זול יותר... אבל הכי חשוב בעיניי, לבדוק את האמינות והמקצועיות, בנוסף לאלמנט המחיר...

לילה טוב,
                            אורן
                            • איריסים

לאורן
                              אני לא רוצה להתגרות בך, אך אני כבר ראיתי עד סוף עונה תשיעית Shocked Very Happy Shocked , ומחכה לעונה העשירית שתוקרן השנה. אמנם כמו בכל סדרה, יש קצת ירידה, אך זו עדיין טלוויזיה בריטית במיטבה!
                              • אורן מרום

לאיריס
                                איריס,

את בטוחה שיש עשר עונות? כי למיטב הבנתי וממה שראיתי גם באתר BBC לגבי הסדרה יש רק תשע עונות. אולי את ראית עד סוף העונה השמינית וממתינה לתשיעית? זה קצת מבלבל העונות שלהם... גם אני חשבתי שראיתי שבע עונות והסתבר בדיעבד שראיתי שש עונות.. אם יש 10 עונות, זה בכלל חגיגה בסנוקר Cool Laughing Laughing Very Happy Smile ... ביטוי בריטי שגור וידוע..

אגב, בשם הסקרנות, קראנו את תמצית התכנים של פרקי העונה השמינית (זו שלדעתי את רואה כעת) ובדיוק דיברנו על זה שהם נראים קצת הזויים ותלושים, נושאי הפרקים... כאילו, נגמרו להם הנושאים ועדיין, מדובר בספוקס "מלכת המסך" ובטח גם הפרקים יהיו מותחים ומרתקים, כרגיל Cool ..

בכלל, לדעתי ניתן לפתוח במסגרת הפורום קבוצת תמיכה למכורות ולמכורים לספוקס... יש עוד כמה כאן שאני יודע שישמחו להרים כוסית לזכרו של אדם קרטר Sad Twisted Evil .... Cool

יום נפלא ונטול תככים ומזימות Laughing
                                אורן
                                • דוקטור דו ליטל
                                  דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

לא ביטול השתתפות עצמית אלא החזר השתתפות עצמית
                                  יש הבדל גדול.

אני שכרתי דרכם כבר כמה פעמים ויש לי עוד הזמנות פתוחות לנסיעות עתידיות ואני מרוצה מהם.
                                  אולי משום שבניגוד לריקי אני שכרתי דרכם לאירופה והנושא של הביטוח פשוט יותר מהביטוח באמריקה.

המסקנה שלי היא שלאירופה כדאי, לאמריקה יש קשיים.
                                  • ריקי 5
                                    ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

לא ביטול השתתפות עצמית אלא החזר השתתפות עצמית
                                    תמיר, מה שמרגיז אותי אצלם שהם פשוט ניתקו קשר.

אם היו אומרים "סליחה, טעינו" (כי לדעתי זה מה שקרה, שהם תימחרו בדולר קנדי במקום ביורו) הייתי אומרת - אין בעיה, תגידו כמה עולה, אני אחליט אם לשלם לכם יותר או לבטל ולהזמין במקום אחר. אבל הם לא עונים למיילים. היום אנסה להתקשר אליהם טלפונית.

דבר נוסף זה שהואוצ'ר הוא לא PREPAID וצריך לשלם בתחנת ההשכרה. כשאתה בא לתחנה, הם יכולים להגיד לך סכום אחר, ואז אתה חייב לשלם מה שמבקשים ממך, אחרת לא יתנו לך את הרכב.

כל עוד אין בעיות אז אצל כולם הכל בסדר. אבל כשיש בעיות - לך תחפש אותם (או כל חברה כזו בחו"ל). הרי אי אפשר לתבוע אותם ואי אפשר לעשות כלום. למשל, אם אבטל ולא יחזירו את המקדמה - אני יכולה לעשות משהו? אם יבקשו ממני הרבה יותר כסף בתחנת ההשכרה - אני אהיה חייבת לשלם.

אם הם היו בארץ ויש לי ואוצ'ר, גם אם הוא טעות הם צריכים לכבד אותו (ואם לא כל בית משפט יגיד להם שהם צריכים). בחו"ל אין לך שום אפשרות לעשות משהו נגדם.
                                    • דוקטור דו ליטל
                                      דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אני כמובן לא מתווכח עם עובדות
                                      עובדתית איתך השירות על הפנים. ניתוק קשר זוהי התנהגות בלתי נסבלת.

הזמנה מול סוכן ישראלי לא פותרת את הבעיה.
                                      לי קרה עם אופרן. לא בעיה תאורטית שאולי תתממש ואולי לא אלא בעיה שהתממשה ועלתה לי 100$. לך תתבע אותם אחרי כן כי אמרו לך שהוואוצ'ר ששולם כולל את ההשכרה החד כיוונית (שכתובה עליו במפורש) או לא כולל.

אז במקרה שלי לפני כחצי שנה כשהזמנתי דרכם רכב לדיסלדורף (SIXT) והיתה בעיה (באשמתי, זמן טיסה השתנה ולא טרחתי לעדכן את סוכן השכרת הרכב) טופלתי היטב.
                                      כשהזמנתי דרך ישראל (אופרן ואוויס) פתאום נתבקשתי להוסיף כסף למרות שהייתי בטוח ששילמתי הכל ושלחו אותי לחפש את החברים שלי.

תכלס אני לא בא להגיד שהחברה הזו מצויינת אלא שלי אישית יש נסיון טוב - באירופה.

• איריסים

לאורן
                                        את התשיעית כבר סיימתי (בנובמבר). העשירית תוקרן ב 2011, טרם הוקרנה.

לא זוכרת מה היה באיזו עונה. אני נשארת (אחרי הרבה טלווייה) רק עם הטעם, לא עם זכרונות קונקרטיים (בטח יש לקות למידה כזו, אך טרם אובחנתי או שעוד לא מצאו אותה... Very Happy ).

בכל מקרה, יש קצת הידרדרות, אך יש גיבור חתיך בעונה התשיעית כל שהכול יותר נוח. בכלל עם גיבורים כאלה בסדרות בריטיות, לעתים התוכן לא כל כך קריטי.

ואני בעד החזרתו של תום קווין המעונה הראשונה, התאהבתי נושאות Embarassed

ואני שוב ממליצה לקחת ב"אוזן השלישית" את SANDBAGGERS (זה ללא תרגום לעברית וללא כתוביות באנגלית, קצת קשה, אך שווה) יש לי צמרמורת כשאני רק חושבת על הסדרה הזו. איםוק ותחכום בריטי לעילא ולעילא.

וכמאמר השיר, אכן בלונדון (או עם טלוויזיה בריטית) הייאוש נעשה יותר נוח.
                                        • הגר
                                          הגר נערך לאחרונה על ידי

אורן, יש לך להחליף קלף של אדם קארטר בקלף של רוז?
                                          והאמת שתמורת קלף אחד של אדם אני מוכנה להיפטר גם מארבעת הקלפים שיש לי של ג'ו ומהשבעה שיש לי של רות' Laughing Laughing Cool ,

ובכלל אורן, באמת היה לך רע להישאר עם שש עונות? Shocked Shocked Rolling Eyes

כי אצלינו בבית, בדיעבד, היינו בכייף נתקעים בסוף עונה שש ועם הידיעה המרגיעה שאדם קארטר עדיין בסביבה ממשיך להגן עלינו מפני כל הקונספירציות שבעולם Laughing Laughing ,
                                          אז אנחנו החלטנו להמשיך לחיות בהכחשה מוחלטת ומה שאנחנו עושים זה להריץ הלוך וחזור את סוף הפרק הראשון של עונה שבע מתוך תקוה שמי יודע Rolling Eyes Rolling Eyes ... אולי בפעם הבאה אדם יסע מהר יותר ויספיק לצאת מהרכב ב ז מ ן Surprised Surprised Rolling Eyes Crying or Very Sad (ובא לציון גואל) Surprised Surprised Surprised ...

וכשזה יקרה אני מבטיחה לעדכן אתכם Cool ,

טוב, נחמד לדעת שיש עוד "משוגעים לדבר" , אז "ניפגש" בהמשך הערב כמו בכל ערב ב-(00:)23 ב-(ערוץ)23 , Cool

הגר.
                                          • לבון רחל  קולומבוסית

אורן, -השכרת רכב
                                            אוי אורן כמה שאני אוהבת אותך, טוב כדי שאלה לא תקנא אומר נכון יותר מעריכה אותך על תשובתך הכל כך מפורטת ומלומדת, על הלינקים השונים ועל הבהרת ההבדלים בין הדילרים השונים לעומת חברות ההשכרה.
                                            כעת אחרי ההשוואות שערכתי נותר שיפרסמו תעריף בחברות הגדולות כדי שאוכל לסגור גם נושא זה.

אני אסירת תודה.

מתי אתה מפרסם את הספר הראשון שלך?

רחל לבון
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון