ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנת מוטלים ומלונות מראש

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    1371
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גלית26
      גלית26 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו משפחה- הורים + 3 ילדים. נוסעים באמצע ספטמבר למזרח ארה"ב. מבקשת לדעת האם הכרחי להזמין מוטלים מהארץ, או לחפש יום יום. האם
      בטוח להזמין דרך האינטרנט ואין חשש לקבל מלון גרוע?
      בניו יורק, אורלנדו וושינגטון יש לנו מלונות. לגבי שאר המסלול אנחנו מתלבטים.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nikol101
        nikol101 נערך לאחרונה על ידי

אין שום צורך להזמין מלונות מהארץ! באמריקה יש ים מוטלים וזו לא בעיה למצוא משהו מתאים לכם. אני ממליץ על רשתות כמו הולידי אין,דייס אין,רמדה. כדאי מאוד להצטייד בקופונים שישנם במסעדות עממיות או חינמונים של ערים,בסופרמרקטים וכו. אגב, מיקוח בקבלה על המחיר בהחלט מקובל (לא בהוטלים גדולים אלא במוטלים).
        • lilchu
          lilchu נערך לאחרונה על ידי

לפי דעתי כדאי להזמין מלונות/מוטלים מהארץ.
          ברוב המקרים מלון שהוזמן באמצעות האינטרנט זול יותר. דבר נוסף תקופה זו הינה תקופה עמוסה מאד באזור ולכן קיים סיכוי שלא יהיו מלונות סבירים או מלונות בעלות סבירה.
          ניתן להזמין מלונות עם אפשרות לביטול (לרוב עד יום/יומיים לפני ההגעה) ואז אם רואים שהמסלול משתנה או שסתם יש משהו יותר טוב באזור פשוט מתקשרים לבטל.
          אין לי ניסיון בחיפוש חדרים עבור משפחה בת 5 נפשות אבל ממה שהבנתי זה לא תמיד הדבר הכי קל.
          באשר לניסיון שלי, ב-2007 במסגרת טיול בחוף המזרחי ביקרנו במונטפילייה ולצערי לא הזמנו חדר מראש. במשך שעות עברנו בין המלונות והאכסניות השונות באזור עד שלבסוף בעלת אכסנייה ריחמה עלינו ולקחה על עצמה למצוא לנו חדר בסביבה. זה לא היה המקום היחיד שבו נתקלנו בבעיה בכל הקשור ללינה אבל זה היה החיפוש הכי ארוך ומייגע שחוויתי באותו טיול.
          יכול להיות שאני סתם לחוצה בגלל מה שקרה לי בעבר אבל בספטמבר הזה אני שוב נוסעת לטיול בחוף המזרחי ובשלב זה 21 מתוך 30 הלילות שאני מיועדת לשהות שם הוזמנו.
          בהצלחה בכל דרך שבה תבחרו והעיקר שתהנו.
          • nikol101
            nikol101 נערך לאחרונה על ידי

אני לא יודעת בני כמה ילדים שלכם אבל אני הייתי הולכת על סידור שלושה ילדים במיטה אחת.הרי חדר סטנדרטי במלון ב-usa כולל 2 מיטות ענקיות ( קינג סאיז). כלומר מיטה אחת להורים ומיטה אחת לילדים.זה לפחות משאנחנו עשינו. ושוב - אין צורך להזמין מלון מהארץ,זה גם די מגביל ולרוב יותר יקר. בכל מקרה אל תהיו לחוצים - בטוח שתשיגו מלון במקום!
            • אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מומלץ להזמין מראש
              נכון, בדרך כלל אין שום בעיה לעצור במוטל הראשון שרואים ולשאול עם יש מקום (יש גם שלט גדול בחוץ), ואם אין מקום להמשיך לבא בתור.
              אבל זה לא תמיד עובד.

כל טייל ותיק יספר לך על הלילה שבו זה לא עבד, והוא נסע שעתיים לעיר אחרת / ישן באוטו / ישן במלון פשפשים ... זה לא סיפורי סבתא. זה קרה לי אישית, ולרבים מחברי.

זה עובד בעיקר במוטלים מחוץ לעיר. בתוך העיר זה יותר מורכב (בין היתר כי יותר קשה להתנייד בין המלונות).

חמישה אנשים בחדר זה מאד מורכב. בהרבה מקרים זה פשוט אסור. חוץ מזה מנסיוני האישי לרוב אין שתי מיטות קינג, אלא לכל היותר שתי קווין, שהיא כבר מיטה לא ענקית.

באופן כללי (אבל אף פעם אין אחריות) אין שום בעיה להזמין באינטרנט, בייחוד ברשתות הגדולות. אבל אף פעם שום דבר לא מובטח.

אם מדובר על לינת לילה בטיול מתגלגל - כמה גרוע זה כבר יכול להיות. אם מדובר על לינה יותר ארוכה, וודאי שהייתי מנסה להזמין מראש כדי לדעת מה אני מקבל.

יש גם אפשרות להזמין יומיים קודם. כלומר לא להזמין עכשיו, אלא אחרי שהתחלנו את הטיול וראינו לאן נושבת הרוח.

שני סיפורים אישיים מהחיים שלי - למזלי זה היה לפני עידן הילדים.
              סן דייגו קיץ 2002 - אחרי יום מתיש בסי וורלד אנחנו מחפשים מוטל. השעה כבר מעט אחרי 21:00, ובמלון הראשון אומרים שאין מקום. ממשיכים לשני - אין, וכך גם בעוד עשרה. לקראת 23:00 התייאשנו. מצלצלים למוקדי ההזמנות של הרשתות הגדולות, ושם אומרים שהם לא יכולים להזמין להלילה אחרי 14:00. ישבנו על הספר של מוטל6 שלקחנו באחד המלונות, וצלצלנו אחד אחד, עד שמצאנו אחד במקום שניקרא אל סנטרו, במרחק שעתיים נסיעה. הגענו למלון לקראת 1:00 לפנות בוקר, ישנו עד 7:00 והתחלנו לנסוע חזרה לסן דייגו.

סיפור שני - אביב 2004 - אנחנו בנסיעה מפילדלפיה לבוסטון עם תיכנון לעצירת לילה בדרך. לא הזמנו מקום לינה בדרך, כי לא ידענו איך יזרום היום. כשהתעייפנו התחלנו לחפש מלון. בדיוק היה קטע דרך ארוך בלי אף מלון. כשהיה סוף סוף מלון ישר עצרנו, ולא שאלנו שאלות. זה היה מלון יקר יחסית (80 דולר במקום ה-40 שהיינו רגילים לשלם), ומאד עלוב. בבוקר כשהמשכנו לנסוע, ראינו אחרי 3 קילומטרים מוטל 6 האהוב עלינו

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון