ויזה להודו- דחוף..
-
שלום לכולם!
אני טסה בשבוע הבא לאפריקה לחודשיים, חוזרת שבוע לארץ ואח"כ טסה להודו.
היום קניתי את הכרטיס טיסה להודו וגיליתי לפתע שצריך להוציא ויזה.
הבעיה היא שאין לי מספיק זמן בארץ למסור את הדרכון שלי בשביל לקבל את הויזה..
מישהו יודע אם יש אפשרות להוציא את הויזה רק כשנוחתים בהודו?
יש דרך שבה אפשר להוציא ויזה במהירות בארץ (אפילו בתוספת תשלום..?)
תודה!! -
ויזה להודו- דחוף..היי עירית,
אין דבר כזה להגיע להודו ללא ויזה, או לקבל אותה בנחיתה. אין לך סיכוי להכנס להודו ללא ויזה מוכנה מראש!!
קפצי לשעל - רחוב ביאליק 12, תל אביב, טלפון: 03-5269100 או בסוכנות אחרת שמטפלת בהוצאת ויזות להודו. ישנו הליך מקוצר (יומיים) בתוספת תשלום.
בהצלחה, -
ויזה להודו- דחוף..
סליחה, אבל באמת קצת תמימות כאן או יותר גרוע.....
חברת התעופה אפילו לא תעלה אותך לטיסה...
-
ויזה להודו- דחוף..תודה על התגובה המהירה!
דיברתי עכשיו עם שעל ואמרו לי שאין דבר כזה מסלול מקוצר לתיירים (רק לאנשי עסקים יש..)
כנראה שאני לא אספיק ואצטרך לדחות את הטיסה..
-
ויזה להודו- דחוף..קודם כל את צריכה לדעת שזמן הויזה מתחיל ביום הוצאתה, כך שאם היית מוציאה עכשיו ויזה לחצי שנה היית מגיעה להודו עם ויזה לשלושה וחצי חודשים.
דבר שני את יכולה להוציא ויזה להודו מכל שגרירות הודית בעולם, כך שאם יש לך זמן באפריקה במקום שישנה בו שגרירות תוכלי להוציא את הויזה שם, רק בהבדל אחד שיש סיכוי ששם תקבלי ויזה לשלושה חודשים ולא לחצי שנה. -
ויזה להודו- דחוף..לפני שאת דוחה, תנסי לנסוע בעצמך לשגרירות ולהנפיק את הויזה לבד
אין כזה דבר אי אפשר-בהודו לומדים שהכל אפשרי
יש לשגרירות מענה טלפוני בימי חול
מחר הם עובדים אבל לא עונים בטלפון, אני הייתי נוסעת ומנסה להיתדפק על דלתותייהם, כולם אנשים ובטח יבינו -
ויזה להודו- דחוף..ממה שלי ידוע אין יותר אפשרות להוציא ויזה להודו דרך השגרירות עצמה (אולי אני טועה - שווה לברר) - לחברת אופיר טורס יש את הזיכיון על הויזות להודו, ויכול להיות שיוכלו לעזור לך לזרז את זה. יש להם סניף בקניון עזריאלי, אבל בטח עוד סניפים פזורים - תצרי איתם קשר.
אם יהיה לך שבוע בארץ בין אפריקה להודו - יכול להיות שזה יהיה זמן מספיק בשביל להנפיק את הויזה.
בכל מקרה, אל תדאגי - בסוף הדברים האלה תמיד מסתדרים איכשהו. אבל תפעלי מהר.
בהצלחה!