כפפות עם חימום חשמלי
-
אני יודע שהם יחסית יקרות אך אני סובל בצורה קיצונית מקור בקצות האצבעות האם מישהו התנסה בכפפות עם חימום חשמלי ויכול להמליץ או לפסול, אשמח לקרוא דעות כי אני שוקל לקנות לקראת העונה הבאה.
תודה -
כפפות עם חימום חשמליחיפוש פשוט האינטרנט היה נותן לך מידע
ראה קישור -
כפפות עם חימום חשמליאת החיפוש כבר עשיתי רציתי לשמוע חוות דעת מגולשים שהתנסו בהם. -
כפפות עם חימום חשמליI also suffer from cold hands. I would stay away from electric heated gloves....batteries and cold temperatures do not go well together.
I am on my 2nd pair of Marmot Expedition mitts which are great. I would very much recommend mitts rather than finger gloves.
Plus, if you are still cold, you can buy "one use only & throw away" packs of finger heaters (they work on the chemical reaction of air and the stuff in them) which you can buy in the resort for a few euros.
-
כפפות עם חימום חשמלימרקוס,
אני מניח שכשתתכננו את מערכת החימום לקחו בחשבון את הגורמים אותם ציינתה הם אמורים להתקין מערכת שתתאים לתנאי מזג האוויר, אני יותר מעוניין לשמוע מניסיונם של גולשים שהשתמשו בכפפה האם זה פותר בצורה טובה את בעית קפאון קצות האצבעות?
-
כפפות עם חימום חשמליWhen they first came out some years ago I remember reports of them not working very well. Maybe they fixed this now. I guess it's also depends on the brand/price.
BUT: why would you want to complicate things with electricity/batteries when you can buy a normal warm glove which will work all the time with no worries about carrying extra batteries /functioning circuits.
Never complicate things when outdoors in remote places in severe weather. -
כפפות עם חימום חשמלילדעתי זה קצת מוגזם, לא צריך לגלוש עם רדיאטור (-:
גם אני סבלתי מקור באצבעות, פשוט צריך להחליף כפפות.
חיפשתי משהו מחמם, המליצו לי על ככפות של חברת DAKINE.
לאחר חפירות רבות באתרי השוואת מוצרים (כמו http://www.buzzillions.com/) קניתי דגם עם כפפה פנימית (liner), עלה בסביבות 60$, dakine titan.
בנסיעה האחרונה כבר לא קפאו לי האצבעות בידיים גם במינוס 20.
המלצה נוספת: תקנה כפפות mittens, פחות יפה, יותר מחמם