ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יורודיסני

פורום טיולי משפחות
    4
    7
    3933
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שיר שמח
      שיר שמח נערך לאחרונה על ידי

מועד הנסיעה מתקרב. זוג הורים ושני בנים (10,6). חמישה ימים בפריס, מתוכם יום אחד יורודיסני. תודה רבה רבה לכל מי שעזר וענה באשכול הקודם.
      אני מרגישה די רגועה לגבי ארבעת הימים שנעביר בפריס. מצד אחד רשימה אינסופית של מקומות מעניינים ללכת אליהם ובטח לא נספיק את כולם, ומצד שני אנחנו מתכוונים לשוטט בכיף ובלי לחץ ובלי שום התחייבות יתרה למסלולי חובה.
      לעומת זאת אני עדיין קצת בהרגשה של הערכות למבצע צבאי בכל מה שקשור ליורודיסני. Confused
      אז אני פונה שוב אל עזרתכם האדיבה:

1. יורודיסני – באיזה יום כדאי ללכת: אנחנו נהייה בפריז בימים חמישי עד שני (נוחתים ברביעי בערב, ממריאים חזרה בשני בלילה). בגלל שאנחנו נופלים על חג הפסחא, כלומר סופ"ש ארוך הכולל את יום שני, הבנו שכדאי להגיע ליורודיסני ביום חמישי או שישי. חשבתי שעדיף יום שישי, כדי שזה יהיה לפחות קצת "באמצע" הטיול ולא מיד בהתחלה. אבל אז ראיתי שב- FNAC הכרטיסים ליום חמישי זולים יותר, ואלה של יום שישי עולים כמו כרטיסי סוף השבוע. שאלות:
      האם זה אומר שביום חמישי צפוי ביורודיסני פחות עומס מאשר ביום שישי?
      אם באמת נחליט ללכת ליורודיסני ביום חמישי, ואנחנו נוחתים ביום רביעי בתשע בערב, בעצם אין לי אפשרות לקנות את הכרטיסים המוזלים דרך FNAC כי אין לי מתי לאסוף אותם, נכון?
      (עדיין אם זה יום פחות עמוס אולי נשקול לשלם יותר וללכת דווקא ביום חמישי)

2. ג'מוס – עדיין לא הבנתי את הרעיון של השימוש בפסט פס בזוגות. קראתי את תשובתך באשכול הקודם ושאלתי שאלת המשך אבל לא ענית. אז אם תוכל בכל זאת לענות לי: לא הבנתי, בהנחה שמדובר במתקנים ששני ההורים ושני הילדים רוצים לעלות עליהם, אז למה לקחת כל שעה שני כרטיסי פסט פס במקום לקחת ארבעה כרטיסים בבת אחת ולהעביר ביחד שעתיים (במתקנים אחרים עם תור קצר או סתם במנוחה)?

3. הפסקת אוכל ביורודיסני:
      עם כל הכבוד לכריכים ולחטיפים שנסחב בתיק, יש בכל זאת יום ארוך להעביר עד שעות הערב המאוחרות. אשמח לשמוע עצות וטיפים בנוגע לארוחת צהרים. האם כדאי כבר בבוקר להזמין מקום במסעדה מועדפת, אולי אפילו יום קודם?
      מצד שני קראתי גם המלצות ללכת למתקנים בשעות הצהריים שבהן כולם הולכים לאכול ולנצל את התורים הקצרים. אנחנו יכולים לאכול ארוחת צהריים מאוחרת יחסית, אבל השאלה אם לא ניתקל במסעדות עם מטבח סגור. האם יש "שעות ארוחה" במסעדות, או שהן מגישות את אותו תפריט כל היום (שמעתי שיש מסעדות שמגישות אוכל רק בין אחת לשתיים למשל, אבל אני לא יודעת אם זה נכון ליורודיסני).

המון המון תודה לכולם.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

יורודיסני
        אני חושבת שיש הבדל בין הצעות וטיפים של תקופת הקיץ(כמו למשל נושא המסעדות) לבין פסחא.
        המשמעות של יום חמישי מחיר זול יותר-כי הפארק עמוס פחות -תמיד בהלימה .
        מכאן החלטה שלך מה עדיף יותר זול, יותר עמוס וכו.

אישית-לא הייתי מתחילה את היום הראשון של הטיול אחרי הנחיתה בערב ישר עם יורודיסני נראה לי עמוס ומתיש ויוצר סוג של ציפיות שבספק יתרת הטיול תוכל לעמוד בהן.
        • שיר שמח

יורודיסני
          ליונית,
          תודה רבה על התשובה (ובהזדמנות זאת תודה רבה בכלל על הפורום המעולה הזה).
          לגבי בחירת היום כנראה שאכן נבחר ביום שישי בגלל השיקול שהוא לא מיד בתחילת הטיול.

לגבי המסעדות ביורודיסני - קצת בלבלת אותי. לא הבנתי מה ההבדל בין הקייץ לפסחא ומה בעצם ההמלצה.
          השאלה היא האם יש שעות מסויימות שרק בהן המסעדות מגישות ארוחות ובשאר הזמן רק חטיפים ושתייה, או שניתן לשבת ולאכול במסעדות בכל שעות היום?
          אם אפשר לאכול במסעדות כל היום, אז אנחנו נעדיף להגיע למסעדות קצת יותר מאוחר כשפחות עמוס במסעדה, ולהנות מהמתקנים בשעות שרוב האנשים אוכלים. לעומת זאת אם יש "שעות ארוחה" במסעדות אז נרצה לא לפספס אותן, כדי לא לגלות פתאום בארבע אחר הצוהריים שאנחנו מתים מרעב ואין איפה לאכול. אשמח מאד אם תוכלי לענות לי על כך.
          תודה רבה.
          • lora2
            lora2 נערך לאחרונה על ידי

יורודיסני
            ערגלית,
            אני לגבי השאלה השלישית.
            אנחנו היינו ביורודיסני ופריז לפני 3 שנים ביוני - חג שבועות. (ישנו 6 לילות במלון ביורודיסני על בסיס חצי פנסיון - היה דיל מעולה)
            ממליצה מאוד להזמין מראש מסעדות.
            אנחנו היינו מזמינים בבוקר, עם הכניסה לפארק. כמעט בלתי אפשרי למצוא מקום במסעדות אם לא הוזמן מקום מראש אלא אם כן אתם בוחרים לאכול נקניקיה או המבורגר בלחמניה וגם פה התור אינסופי. (מניחה שבפסחא זה יהיה אפילו יותר עמוס)
            ממליצה מאוד על המסעדה אגרבא. מזנון חופשי בסגנון ים תיכוני. עם הילדים היה מאוד נוח והיה להם מבחר מנות מוכרות. מה גם שאפשר לקום וללכת להביא הלוך ושוב.

וטיפ קטן: אם אתם עם ילדים קטנים ורוצים לעלות על אותו מתקן, אבל הם לא יכולים, אחד מכם עולה והשני ממתין לו ביציאה. ברגע שהראשון מסיים את המסלול, השני מיד עולה והראשון נשאר עם הילד.
            מקווה שהסברתי ברור. אנחנו היינו עם תינוקת בת 8 חודשים וניצלנו המון את האופציה.

לורה
            • agrabah-cafe
            • ג'מוס
              ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

יורודיסני
              תבואי בטענות רק להנהלת הפורום!
              אחרי ששאלת את השאלה שלך בשיש שעבר הפורום שבק חיים בכל סוף השבוע .אני לא רוצה לשמוע אפילו לא תלונה אחת קטנה שפתאום היה לך המון זמן פנוי.....- Laughing Laughing
              לגבי השאלה שלך.אני ויתרתי לילדים , לפעמים במסווה של "חבל על הזמן שתחכו בתור העצום....." האמת היא שפחדתי...לא מכל המתקנים אבל יש כאלו שממש ויתרתי מראש - ספייס מאונטן למשל...
              אז קחו 4 פאסטפאס יחד ורק לאחר שתכנסו למתקן תוכלו לקחת פאסטפאס במתקן אחר.זה אפשרי ,רק מגדיל את טווח הזמן בין מתקן "שווה" למתקן "שווה" אחר.
              אני ממליץ להורים שרוצים לוותר לילדים מרוב אומץ או מרוב אהבה להכניס את הילדים יחד ולקחת בשבילם גם שני פאסט פאס במתקו אחר.זה הכל.
              אני מאוד ממליץ לצפות במצעדים הססגוניים שהם חלק גדול מהאוירה שיש בדיסני.יש פארקים עם מתקנים שווים יותר אבל אווירה כמו שיש בדיסני - אין בהרבה פארקים....

תהנו
              ג'מוס
              • שיר שמח

יורודיסני
                תודה רבה לכולם על התשובות.
                ג'מוס - עכשיו הבנתי Smile.
                לורה - תודה, מידע מצויין.

קיוותי גם שאולי מישהו יגיד לי משהו כמו "מה פתאום מבצע צבאי? יורודיסני זה לא כל כך נורא...", אבל כנראה שזה כן כל כך נורא Smile
                אז אני בינתיים ממשיכה להערך למבצע הצבאי...
                תודה לכולם, כמובן שאקרא בשמחה עוד טיפים והצעות.
                • יונית
                  יונית נערך לאחרונה על ידי

יורודיסני
                  חייבת לציין שמעולם לא הזמנתי מקום שם במסעדה, והייתי אי אילו אילו פעמים שם כולל בשיא הקיץ.
                  הסיכון היחיד שאם רוצים לאכול בדיוק ב13.00 --את עלולה להמתין בתור למסעדה.
                  המסעדות פתוחות רוב שעות היום (כלומר לא תוכלי לקבל ארוחת סטיקים ב11 בבוקר, אבל ב15 או 16 כן...)
                  מזנוני המזון המהיר-פתוחים רצוף
                  במסעדות יש הפסקה בין "ארוחת צהרים" מאוחרת לבין "ארוחת ערב" אבל תלוי גם בשעות הפתיחה של הפארק -שונה בין העונה לחוץ עונה.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון