ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נעלי הרים לדרום אמריקה

פורום דרום אמריקה
    4
    10
    6666
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • בוריס56
      בוריס56 נערך לאחרונה על ידי

תגידו אם לא מתכנן לעשות טרקים יותר מדי ארוכים מקסימום יום יומיים אני ישרוד את הטרקים האלה עם נעלי ספורט רגילים או שנעלי הרים ממש קרטים לטיול?
      וכאשר יוצאים לטרק משארים את הציוד שלא צריכים אתנו בהוסטל שליד המקום של הטרק, ואין חשש שיפרצו לחדר בזמן שנהיה בטרק או משהו בסגנון
      ושאלה אחרונה מה ההפרשי השעות בין ישראל לארגטינה ברזיל מקסיקו פרו וקלומביה

תודה כמובן על התשובות מראש ואני מצטער שאני מציף את הפורום כל פעם בנושא חדש פשוט כל פעם עולות לי שאלות חדשות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מתא
        מתא נערך לאחרונה על ידי

נעלי הרים לדרום אמריקה
        שום דבר הוא לא חובה. אתה יכול לעשות טראק גם עם כפכפי אצבע עם תרצה ואם זה נוח לך, אבל דבר אחד שבטוח הוא שזה לא יהיה בריאותי. כנ"ל עם נעלי ספורט - אפשרי לעשות איתם טראקים, אבל אורטופדית לא נראה לי שתמצא מישהו שימליץ על זה.
        • הוסטל ריוונדל פרימיום לימה פרו
          הוסטל ריוונדל פרימיום לימה פרו נערך לאחרונה על ידי

נעלי הרים לדרום אמריקה
          ראיתי שלא ענו לך
          אין הפרשי שעות בין המדינות
          כולן יושבות על אותו קן זמן שהוא 7 שעות אחורה מישראל Smile

• bloodmeli
            bloodmeli נערך לאחרונה על ידי

נעלי הרים לדרום אמריקה
            מומלץ ביותר נעלי הרים. בעיני, כמעט על תקן חובה.

נעלי הרים לדרום אמריקה
              נעלי הרים - בזבוז של כסף, מקום ומשקל (הן שוקלות 3 קילו). בתור בעל הוסטל, אני יכול להגיד לך שמיעוט מטיילים מסתובבים עם נעלי הרים. זאת העצה הכי טובה שתקבל ממני Smile

שמירת חפצים ? איזה חמוד אתה - נראה לך שמשאירים את החפצים בחדר ? חדר עולה כסף Smile את החפצים שלך מעבירים לחדר מיוחד שמיועד לשמירת חפצים ורק למנהל המשמרת יש את המפתח והגישה לחדר הנ"ל והוא בד"כ נמצא באיזור הומה אדם

וזה 7 שעות הפרש Smile
              • מתא
                מתא נערך לאחרונה על ידי

נעלי הרים לדרום אמריקה
                בתור תרמילאי אני יכול להגיד לך שנעלי הרים הן הכרח אם אתה עושה טראקים או אפילו מסתפק ב-5-6 פעמים של טיוליים יומיים או דו-יומיים. מיעוט מהתרמילאים מסתובבים עם נעלי הרים? Laughing אתה חמוד.

נעלי הרים לדרום אמריקה
                  אולי אתה הסתובבת עם כאלה שהיו להם נעליים Smile
                  אני גם בטוח שכולכם הייתם עם מוצ'ילות והרוב שאני הכרתי היו עם מזוודות.

זה עניין של תפיסה ועלות מול תועלת - האם שווה לקנות נעליים ב 1000 ש"ח שישמשו אותך לכמה טרקים ויכבידו עליך במשך חצי שנה או להביא נעלי ספורט שעושות את העבודה בסדר גמור, לא עולות שום דבר ולא שוקלות (כי הן אתך בכל מקרה) ?

את האינקה טרייל עשה איתי בחור עם נעליים ב 900 ש"ח, אני עם נעלי ספורט ב 500 ש"ח, בחור עם נעלי פקקים (של כדורגל) בכמה שזה לא עולה וסבל שהיה איתנו עם כפכפים......Smile

• מתא
                    מתא נערך לאחרונה על ידי

נעלי הרים לדרום אמריקה
                    א. אל תשווה מקומי לתייר תרמילאי. לא בתנאי מחיה, לא באפשרויות קניה, לא במשכורת שלו ולא בשום דבר. זה רק מראה על הבורות שלך.
                    ב. פיזית, וזה דבר שלא לומדים בניהול הוסטל - משקל הגוף + משקל המוצ'ילה שאתה סוחב עליך משפיעים על הברכיים ועל הגב. תעשה טראק אחד בשנה? אל תשקיע בשום נעל ותסתדר. תעשה אחד אחת לשבוע-שבועיים-חודשים - וכדאי שיהיו לך זוג נעליים טובות עם בולם זעזועים נורמלי ומומלץ גם שתהיה נעל "קשה" ולא רכה. לא חייבים לקנות נעל ב-1000 ש"ח וישנן חברות מעולות שמוציאות נעליים גם במחיר של 700 ו-800 ש"ח, וכשזה בא בלקיחת חשבון של נזק לגוף לטווח הקצר והארוך - אני בוחר בבריאות.
                    ג. לימה מושכת יותר אנשים שמחפשים את הערים והמסיבות מאשר טראקרים וזה ידוע. נכון שיש מכל הסוגים, אבל בדיוק כמו שבבואנוס איירס אחוז המזוודיונרים גדול פי כמה מאל צ'לאטן - ככה גם בלימה. אז לא, לימה לא מדד לכלום, מצטער.

נעלי הרים לדרום אמריקה
                      א. כולנו (מלבד הסבל) - ישראלים
                      ב. צודק, בריא יותר. אבל גם לעשות סמים זה לא בריא וכולם עושים ביבשת. ולאכול מקדונלדס בוקר עד לילה כי זה הכי זול, זה לא בריא. ולנסוע במונית ביבשת היא סכנת מוות (אווו - תביאו תפילת הדרך לכל נסיעה) - אז בוא נגיד שבריאות זה דבר חשוב, אבל כל אחד שיקח את זה בפרןפורציה.
                      ג. כל המטיילים בפרו, ורוב המטיילים ביבשת עוברים דרך לימה. היא נקודת מעבר למטיילים החוצה וממנה הלאה. מרבית המטיילים הןא לא מזוודיונרים.

לפני חצי שנה - 2 טרקיונרים כבדים ביקשו ממני להחזיר להם הביתה את הנעליים שלהם. הם חרשו את היבשת והצטערו על הקניה שלהם. אה....ואחד מהם הוא עובד למטייל.......(הסניפים)
                      • מתא
                        מתא נערך לאחרונה על ידי

נעלי הרים לדרום אמריקה
                        and your point it....? לקחת בפינצטה דוגמאות נקודתיות גם אני יכול, וזה לא יקדם לשום מקום.

הדיון מיצה את עצמו.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון