קניית פלאפון בניו יורק
-
שלום,
אני רוצה לקנות מכשיר סלולאר בניו יורק
ולא מצאתי חנות מומלצת עם אתר אינטרנט שבו גם ניתו לראות מראש את
רשימת הפלאפונים שיש בחנות.
אשמח אם מישהו יוכל לתת לינק לאתר/שם של חנויות כאלו בניו יורק.
תודה
-
קניית פלאפון בניו יורקאתה מחפש מכשיר "של הביוקר" כדי להביא לארץ, או איזה טלפון פריפייד קטן לשימוש במקום? אם השני, אז חפש חנות של AT&T או אפילו רדיו שאק. לא כל כך משנה מה באתר, מה שחשוב יהיה מה יש באותו הסניף. -
קניית פלאפון בניו יורקבאם המטרה להחזיר לארץ, יש לבדוק את התדרים של המכשיר !
חלק מהמכשירים לא תומכים בתדרים של הארץ, ויש כאלו שיתמכו רק ברשת פלאפון דור 3 (תדר 850). -
קניית פלאפון בניו יורקאני מצטרף לשאלה כי ברצוני לרכוש מכשירי פלאפון ברמת האי פון / הסמסונג גלקסי היות וקיים חוק בארץ אשר מחייב את חברות הסלולאר לזכות אותי במחיר המכשיר 36 תשלומים לפי מחיר המחירון , השאלה האי היכן קונים מכשיר וכיצד נדע כי הוא יפעל בארץ ולא ישאר כברזל ?
( חברות הסלולאר לא מנדבות מידע על החוק רק במידה ושואלים אותם אז הם מודים . -
קניית פלאפון בניו יורקקוראים לזה חוק ניתוק זיקה. ולא מגיע לך החזר לפי מחיר מחירון, אלא לפי מחירון החזרים שיש לכל חברה. וזה תלוי בסוג המכשיר האם החברה מוכרת אותו או לא וכו'.
תשכח מאיפון בארה"ב. הוא נמכר שם נעול. יש איפון SIM FREE בקנדה.
בקשר לסמסונג גלקסי S, יוצא דגם חדש בעוד חודש.
כדאי לבדוק את התדרים לפני הרכישה. איך בודקים ? גוגל.
-
קניית פלאפון בניו יורקמאד קשה בארץ לקבל חבילת גלישה במחיר נורמלי בלי לקנות טלפון כך שלקנות סמארטפון בחו"ל בהרבה מקרים לא משתלם.
מצד שני, בארה"ב ניתן לקנות מכשירים שאין בארץ דוגמת ה HTC DESIRE HD.
-
קניית פלאפון בניו יורקבקיצור אתם אומרים עזוב פלאפון ולך על אי פוד או אי פד? -
קניית פלאפון בניו יורקIPOD זה לא טלפון וגם לא ה אי פד. אין מה להשוות.
אנחנו קנינו 2 IPHONE3 משומשים פרוצים. משתמשים בהם בשביעות רצון אדירה כבר כמעט שנה ללא חבילת גלישה אלא בשימוש ב WIFI בלבד.
התקנו עברית בארץ. עובד פיקס.
כל העלות עם כל הפריצות +התקנות הייתה 150 דולר למכשיר. לא בהכרח אומר שזה מה שמומלץ כי אנחנו רכשנו דרך מישהו שאנחנו מכירים. -
קניית פלאפון בניו יורקיש אפילו כתבה היום בממון בידיעות - לא לקנות איפון בניו יורק. יש בעיה בפריצת הדגמים החדשים במיוחד עם גירסאות התוכנה העדכניות.
גלית: לקנות איפון 3 משומש ופרוץ זה דבר אחד, ולקנות איפון 4 זה משהוא אחר כיום. את גרסאות התוכנה הקודמות פרצו יותר בקלות .
וחבילת גלישה / WIFI - אין קשר. עדיין צריך SIM FREE בכלל שיעבוד כטלפון עם סים מקומי בארץ. -
קניית פלאפון בניו יורקגלית, איך אתם עוצרים את האייפון מלהתחבר לרשת דרך הטלפון? אני יודעת איך לאלץ אותו לא להשתמש ב-wifi ולהתחבר רק דרך ה-3G, אבל לא הבנתי איך עושים את ההיפך. -
קניית פלאפון בניו יורקהגדרות -> כללי -> רשת -> "הפעל שירותי דור שלישי" -
קניית פלאפון בניו יורקmayeast - מסכימה. גם כתבתי שלא ממש ממליצה לעשות מה שאנחנו עשינו וגם ציינתי בדיוק שמדובר באייפון 3 ולא 4.
ענת - מזל שאופיר ענה לך, אחרת הייתי צריכה לקשר אותך עם הבת שלי שאמונה על נפלאות האלקטרוניקה בבית.
אופיר - תודה שחילצת אותי.