**************מזל טוב לפורום תאילנד***************
-
שבת שלום לכל הגולשים בפורום .
פורום תאילנד חוגג יום הולדת שנתיים .
היום אנו סוגרים שנתיים לפורום תאילנד .
עד לפני שנתיים הייתה תאילנד חלק מפורום אסיה וכל השאלות הופנו לשם .
ב 30.4.09 נולד פורום "חופשה בתאילנד" והפך לפורום עצמאי .
המטרה הראשונית של הפורום הייתה לתת מענה למשפחות שמעוניינות לצאת לתאילנד לחופשה בת שבועיים שלושה , מעוניינת לראות ולחוות את הדברים הראשוניים שיש לתייר לראות בפעם הראשונה בתאילנד , בעיקר זה היה נכון למי שרצה "טיול מאורגן" עם ביצוע עצמאי .
היום אחרי שנתיים לקיומו של הפורום , אפשר בהחלט להסכים כי עברנו דרך ארוכה והמטרה הראשית קצת היטשטשה והפורום באמת מספק תשובות כמעט לכל שואל וכמעט על כל דבר .
שנתיים עברו , ידענו עליות וירידות , חווינו חוויות משותפות "כאילו" אנחנו קיימים 10 שנים לפחות .
העולם הווירטואלי פגש את עולם הריאלטי ויצרנו לנו חברויות ברמה שלא תבייש פורומים וותיקים ואני שמח על כך שאין זה קיים באף פורום וכאן באמת הייחוד הזה בא לידי ביטוי גם בכתיבה , ביחס ובאכפתיות לפורום שבו אנו נמצאים ותורמים מכל הלב .
אני מאחל לכולנו מזל טוב ושנמשיך קדימה בשיא המרץ לעוד שנים רבות וטובות , שנדע לתת מענה לכל שואל ואולי בע"ה נעשה מפגש פורום רב משתתפים באדמת בנגקוק (עדיין לא אמרתי נואש ומקווה לממש זאת ).
שיהיה לכולנו בהצלחה
שלכם
אבי
-
**************מזל טוב לפורום תאילנד***************מזל טוב
אכן פורום מיוחד ומשפחתי מקווה שכך ימשיך להיות
וכך זה התחיל...
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2882573/srch-%D7 %9E%D7%96%D7%9C+%D7%98%D7%95%D7%91#msg_2882573 -
מזל טוב. עד 120.
-
**************מזל טוב לפורום תאילנד***************אחלה פורום עם אחלה אנשים
שמחה שנכנסתי למקום הזה ובטוחה שאשאר בו גם אחרי הטיול
מקווה שבעתיד אוכל לסייע כמו שעושים פה השועלים הוותיקים
וכן יהי רצון שהרוזן יצליח להגשים את השאיפה שלו,
בשנה הבאה מפגש בתאילנד
-
מזל טוב לפורום ומזל טוב לרוזן שהיום חוגג יום הולדת -
מזל טוב לכולם ולרוזן בפרטאם הכוונה הייתה לתת מענה למשפחות אז אכן זה יצא מגבולות אלו וטוב שכך
בזכות זה ובזכות אנשים מקסימים בפורום בהנהלת הרוזן יצא לנו טיול מושלם
ועל כך תודתי מעומק הלב.
שתמשיכו בעשיה ובתרומה הרבה , אולי אתם לא יודעים עד כמה אך בלעדיכם הטיול שלי היה מפוספס בגדול
שנזכה לעוד שנים רבות ופוריות ושנגשים את חלומו של הרוזן והלוואי הלוואי הלוואי ונגיע כולנו להיפגש על אדמת תאילנד או יותר טוב על אחד החופים המדהימים שלה....
שבת שלום חברים
-
**************מזל טוב לפורום תאילנד***************
-
ככל שהפורום נותן מענה רחב יותר, הוא טוב יותרמזל טוב לפורום ולנו.
אני זוכר עוד שהייתי נכנס לפורום אסיה ועושה חיפוש על תאילנד, חחח
שראיתי את פורום תאילנד פתחתי כבר שם משתמש:))))))))) -
מזל טוב איש יקר!!!בריאות הצלחה ואושר עם המשפחה
ובעבודה.
אתה עושה עבודה טובה!
נשיקות.
-
מזל טוב איש יקר!!!מצטרף לברכות -
מזל טוב איש יקר!!!מזל טוב לאבי ומזל טוב לפורום!
אבי,זה יצא במקרה ככה שיש לכן יומולדת ביחד?
הכל מלמעלה.....חחח...
-
מזל טוב איש יקר!!!נראה לך .......
סתם , סתם , לגמרי במקרה . -
ההההמון מזל טוב!!!כפול ומכופל....
בהצלחה בכל איש מקסים
-
מזל טוב לאבי ולפורום!לאבי, שתזכה לחיים מאושרים, בריאים ועם הרבה טיולים לתאילנד.
לפורום, שמאגד בתוכו אנשים ייחודיים, מיוחדים שאין שני להם ושמקרב אותנו לתאילנד כשאנו בארץ תוך כדי עזרה לאחרים.. מזל טוב!
-
מזל טוב לאבי ולפורום!מזל טוב גם ממני לפורום המיוחד הזה ולאיש המיוחד שמנהל אותו
עברנו לא מעט ביחד ולא תמיד זה פשוט, אבל בטוח שאף פעם לא משעמם פה
ד"ש חם לכולכם מבנגקוק, מחר בלילה שוב איתכם בארץ
רויטל -
מזל טוב לפורום ולאבי לכל המכובדים בפורום תבורכו -
שבוע טוב ומזל טובאחלה פורום, אחלה חברה, מפגשים בכיף
והעיקר הרבה ידע שמועבר על ידי אנשים ששמחים לחלוק אותו.
שנזכה השנה למפגש פורום בתאילנד.
-
מזל טוב לכולנו, להנהלת הפורום, לרוזן וכמובן לכל...מזל טוב לכולנו, להנהלת הפורום, לרוזן וכמובן לכל המשתתפים בפורום, שיחד עוזרים לכולם
יריב - סגול
סוכנות נסיעות בתאילנד -
מזל טוב אביוגם לפורום הצעיר
עד מאה כעשרים!!! -
**************מזל טוב לפורום תאילנד***************תודה לכל הכותבים , חבריי היקרים והגולשים בפורום .
לא רציתי לערבב שמחה בשמחה , אבל איך שהוא תמיד יש מישהו שיזכור
אני מודה לכולם על הברכות החמות .
עכשיו כבר אפשר לגלות מה שלא רציתי לספר בבוקר בכדי באמת לא לערבב יותר מידי אירועים אישיים עם יום חגו של הפורום .
היום בן 44 בדיוק , סיימתי כברת דרך ארוכה ורומן מתמשך עם צה"ל , פשטתי מדים ועליתי על "אזרחי" לאחר קצת יותר מ 25 שנות שירות , אני מתחיל מחר את חופשת הפרישה ומתחיל פרק ב' בחיים האזרחיים .
היום באמת היה יום מיוחד עבורי , 3 אירועים חשובים בו זמנית , תקראו לזה צירוף מקרים או חשיבה מתוכננת .. לא יודע , פשוט יצא ככה ואני שמח על כך .