DREAM WORLD בנגקוק
-
האם מומלץ למתבגרים?
כיצד עדיף להגיע? עצמאית או מאורגן?תוך כמה זמן מגיעים?
מתקנים מומלצים/אוכל?
ובכלל אשמח לכל טיפ שיכול לייעל,להוזיל ולתרום להנאה מהמקום(ואולי מהדרך) .
בתודה מראש
-
DREAM WORLD בנגקוקאני בגיל 25 הייתי שם
היה ממש נחמד
הוזמן דרך המרכז למטייל ב -+800 באט (מאורגן)
אוספים אותך ,כניסה למקום וחזרה
עדיף מאורגן, ככה אתה יודע שמחזרים אותך ואתה לא מסתמך על נהג מונית שיחכה לך
הוספתי תשלום נוסף למתקן עם הקרח-שלג (לא רע)
המתקנים לא ברמה גבהה יותר מהארץ
רכבת השדים, פראטים ועוד מתקן שעושה לופים היו בכי שווים
הכי נהנתי מהמופע שנערך- רק בשבילו היה שווה להגיע, כי כזה אין בארץ
מופע של הטובים נגד הרעים לוקחים גם שבויי מהקהל, יש יריות הפצצות , מטוס, טנק, (הכל עם אפקט קולי מהרמקולים) -
DREAM WORLD בנגקוקביקרתי שם פעמיים.
קשה להמליץ לחיוב או לשלילה.
מדובר בלונה-פארק עם מתקנים רבים שאפשר להעביר בו יום שלם.
זה לא ברמה של דיסני וורלד אבל בהחלט סביר, תלוי בכם עד כמה אתם אוהבים פארקי שעשועים.
כמעט כל המבקרים במקום הם תאילנדים.
כרטים הכניסה כולל שימוש חפשי בכל המתקנים.
יש מסעדת KFC בשטח המתקן ועוד הרבה מאוד דוכני מזון כך שאוכל לא חסר.
ממליץ מאוד לא לבקר שם בסופי שבוע מכיוון שהמקום מפוצץ וליד כל מתקן משתרכים תורים ארוכים.
עוד יש שם את עיר השלג שזה אולם גדול שכולל גם מגלשות מלא בשלג, הקור הוא בהתאם. אתם מקבלים מעיל+מגפיים בכניסה. התאילנדים שלא מתנסים בתנאי קור כאלה ולא ראו שלג אוהבים את המתקן, אני אהבתי להסתכל על התאילנדים.
זמן ההגעה במונית הוא כשעה, בחזור הוא 1-3 שעות, תלוי בפקקים.
לא יודע איך זה במאורגן וכל הפרטים שנתתי זה על סמך זיכרון מלפני 4 שנים.
במרחק של כ 10 דקות בכיוון הנסיעה חזרה יש את אחד הקניונים הגדולים באסיה שנקרא FUTURE PARK לא יודע אם יהיה לכם זמן לבקר בו אבל כדאי לדעת. -
DREAM WORLD בנגקוקתודה רבה ארז 1234 וk_r.
נכנסתי לאתר שלהם ואין שם מחיר כניסה אלא רק דיל של 1000בהט שכולל הסעה וארוחת צהריים.
אז-
כמה צריכה לעלות לשם מונית?
אם הדרך חזרה יכולה לקחת בין שעה לשלוש האם גם העלות היא X או 3X?
ארז,האם אין שם מוניות שמחכות בחוץ? אם כן,מה עוזרת ההסעה?
איך יתכן שאין באתר מחיר כניסה...כמה עולה הכניסה והאם יתכן שאין אפשרות לשלם רק על כניסה?
הילדים שלנו מאד אוהבים פארקי שעשועים ..וניהיה "חייבים" ללכת..אלא אם יש פארק ראוי ממנו.יש? -
DREAM WORLD בנגקוקאני מעריך שמונית תעלה 300-400 באט לכל כיוון.
מחיר המונית מורכב ברובו מהמרחק, כשהמונית עומדת בפקק המונה מתקדם מאוד לאט.
לא יודע מה מחיר הכרטיס אבל כשאני הייתי תייר שילם יותר ממקומי לפני 4 שנים אם אני זוכר טוב זה היה כ 600 באט.
היה גם כרטיס לכניסה בלבד שלא כולל מתקנים-זה בשביל הורים שרק מלווים.
המחיר לכניסה בלבד היה נמוך משמעותית. -
DREAM WORLD בנגקוקהדיל 1,000 בהט לאדם זה כולל כניסה לא? כניסה, עולם השלג, הסעה וארוחת צהריים-
"One Entry with Re-riding, Snow Town, Buffet Lunch include Round Trips Transfer from any hotel whitin center in Bangkok. Only THB. 1,000"
או שאני טועה והכוונה למשהו אחר? -
DREAM WORLD בנגקוקנראה לי שאת לא טועה ו 1000 באט זה המחיר כולל הכל. לדעתי בהחלט מחיר סביר ומונע כאבי ראש של לוגיסטיקה למרות שזה קל למצוא מוניות בהלוך ובחזור.
אם תרצו עוד חוות דעת יש באתר TRIPADVISOR בקישור הבא:
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g293916-d455816-r 105509456-Dreamworld-Bangkok.html#REVIEWS
לפי התרשמותי הדעות לגבי המקום חלוקות. -
DREAM WORLD בנגקוקתמנע כן כמובן שה1000 זה מחיר כולל כניסה..רק שאין באתר מחירון למישהו שרק מגיע לשם בעצמו ורוצה לשלם..אלא רק למגיעים מאורגן ומבנגקוק..ומה עם אלו שלא מאורגן /שלא מבנגקוק?
אני הייתי מעדיפה לא לקחת מאורגן כדי לא להתעכב בהגעה או לחילופין לחזור מוקדם/מאוחר מידי או לא מתה על זה שמחליטים בשבילך מה אתה אוכל כשאתה רוצה משהו אחר ואז יוצא ששילמת פעמיים על אוכל וכו וכו וכו...
לכן הייתי רוצה לעצמי את חופש הבחירה...
אם הלוך ושוב יעלה כ600 בהט ,כל מחיר כניסה (בנפרד) שיהיה פחות מ850 בהט ישתלם לנו.
השאלה כמה עולה להיכנס?
תודה! -
DREAM WORLD בנגקוקבקישור שהבאתי לאתר TRIPADVISOR יש יותר מ 60 חוות דעת.
חלק מהמבקרים אומרים ששילמו 700 באט כניסה.
לדעתי הם לא מפרסמים את מחיר הכרטיס מכיוון שהם מעדיפים שתיירים יבואו במאורגן ואז הם לא יצתרכו לבזבז משאבים כדי להסביר לתיירים מה הכרטיס כולל וכו'. התייר בא בהסעה עם מדריך שנותן לו את כל המידע.
בכל מקרה רוב הפרנסה שלהם באה ממקומיים שאגב משלמים פחות מחצי מאשר תייר... וזה עוד דבר שהם צריכים להסביר למי שבא עצמאית ומתלונן. -
DREAM WORLD בנגקוקk_r תודה רבה.
באמת הם נוקטים איפה ואיפה ולא נתקלתי בדבר כזה אף פעם...ההפרש הוא ברמה של מאות אחוזים..
תמנע,אם אתם שניים ונגיד שהסעה לכל כיוון תעלה 350 (בידיוק באמצע בין 300 ל400)אז מחיר של כרטיס בכניסה הנמוך מ650 כבר ישתלם אך תצטרכו לקנות אוכל.לפחות ,אוכל שאתם אוהבים
כזוג,יהיה לכם קל גם למצוא זוג נוסף שיצטרף אליכם למונית..חבל ליסוע לפארק שעשועים בטיול מאורגן.
-
DREAM WORLD בנגקוקהיי דפינקה
הצצתי במרכז למטייל, יש להם יום אטרקציה כזה כולל
הסעות וא.צהריים ב-850 באט לאדם לא כולל עולם השלג
בין השעות 9-17.
אולי שווה לבדוק איתם או עם סוכנויות אחרות, לשיקולך
-
DREAM WORLD ופארק המים סיאםשלום,
ראשית, פארק עולם החלומות הוא הרבה יותר מלונה פארק ואין להשוותו עם הלונה פארק בתל אביב, אם כי הוא גם לא מתקרב לרמה של דיסני.
מחיר הכניסה לפארק הוא 700 באט כולל עולם השלג או 550 באט בלעדיו לכל אחד מעל גיל שנתיים. דרך אגב, עולם השלג מאכזב מאוד והילדים שלי נטשו אותו אחרי חמש דקות. אם כבר הולכים לעולם השלג, מומלץ להגיע אליו מייד עם הפתיחה כי לאחר מכן הוא הופך להיות מאוד עמוס. בכלל מומלץ להתחיל את הפארק בסופו כי שם המתקנים היותר מגניבים כגון מגלשת הסופר ספלאש (מעין רכבת הרים במים), הגרנד קניון (אבוב ענק במים גועשים) והספייס מאונטיין (רכבת הרים בחושך) הזהה למתקן בשם זה בפארקים של דיסני.
אנחנו לקחנו נהג מונית ליום שלם שעלה כולל דלק ואגרות 1000 באט. אין בעיה להגיע עם מונית ב-400 באט ולמצוא מונית חזרה בסכום דומה. הנסיעה לקחה שעה.
אבל, אני ממליץ הרבה יותר על פארק המים סיאם שנחשב לאחד מפארקי המים המובילים בעולם ומציע מעבר לבריכות ומגלשות מכל הסוגים, גם מתקני לונה פארק מהמובילים בעולם ומספר רכבות הרים. כרטיס כניסה ושימוש במתקנים ללא הגבלה עולה 600 באט ונסיעה מאורגנת לפארק כולל ארוחת צהרים עולה 950 באט.
נסיעה טובה -
DREAM WORLD ופארק המים סיאםוואו!!!!!!! שלום רב!!!!!!!
שמחה מאד מאד שאתה כאן! והמון תודה על תשובתך.
ילדיי אכן מעדיפים פארקי מים על פארקים יבשים..ובעיקר כשחם,כך שקלעת בול,כהרגלך
יש לי רק בעיה קטנה עם כל הסיאמים שראיתי כאן לאחרונה...
1.סיאם האקווריום שבסיאם פרגון הקניון
2.סיאם נירמיט המופע
3.בית גידול של חתולים סיאמיים באמפאווה
4.ממלכת סיאם שנתנה כנראה השראה לסיאמים שלעיל
וכעת ,לא ברור לי האם פארק המים הוא סעיף 1 (האם יש מצב שמכניסים מתקני ענק לתוך קניון??) או שמבחינתי "פארק חדש נולד"... -
DREAM WORLD ופארק המים סיאםזהו עונה לעצמי ,הסתקרנתי ומצאתי פארק מים גדול שלא יושב על גג של שום קניון..
ואפילו לינק לטובת אלו שגם לא שמעו על הפארק מקודם
http://www.siamparkcity.com/home.php
תודה רבה,גולן,ולילה טוב
-
DREAM WORLD ופארק המים סיאםממליץ בהחלט על פארק המים כי הוא משלב את שניהם גם יחד הדרים וורלד לא הפיל אותי מהרגלים ותוך 4 וחצי שעות כולל תורים הינו בחזרה -
DREAM WORLD ופארק המים סיאםשלום שלום,
תודה רבה על ההמלצה!!
וברוכים השבים
-
מחזק את דברי גולן וממליץ על פארק המים סיאם...מחזק את דברי גולן וממליץ על פארק המים סיאם. מצ"ב קצת תמונות מהחודש האחרון בפארק. -
מחזק את דברי גולן וממליץ על פארק המים סיאם...איך אפשר להגיע לפארק עצמאית?
הרעיון הוא לנצל את כל שעות פעילות הפארק. לשלם 250 באט על הסעה וארוחת צהרים לא נראה לי מוגזם מדי וזו לא הסיבה שאני מחפש להגיע עצמאית -
מחזק את דברי גולן וממליץ על פארק המים סיאם...AG ,תודה רבה לך וגם לדוגמן הצעיר
.
נראה לי בסוף שנלך לשני הפארקים.יש לנו מספיק זמן בבנגקוק ובעיקר אם נגיע עצמאית לדרים וורלד(בידיוק בשעת הפתיחה) ונמצה אותו תוך כמה שעות.
בועז,נראה לי שאין שום בעיה להגיע במונית רק שאם המונית לא נוסעת על מונה כדאי לדעת מראש כמה בערך צריכה הנסיעה לעלות .
גולן כתב שהעלות כולל נסיעה לפארק סיאם היא 950 ואילו בדרים וורלד -1000 ,עלות כמעט זהה,לכן אני מניחה שמשך הנסיעה זהה גם הוא ולכן כשעה :roll:וכנ"ל מחיר הנסיעה כ300-400 בהט.
תקנו אותי אם אני טועה,בבקשה. -
את לא טועה !