אוזבקיסטן אירווייז
-
מישהו יכול לספר חוויות מטיסה עם החברה הזאת? האם הם נחמדים? בטוחים וכו?
כי ההפרשים במחירים ממש משמעותיים... -
אוזבקיסטן אירווייזהדעות די חלוקות בפורום. מה שבטוח זה ש 5 כוכבים זה ממש לא. המטוסים די ישנים, ואין שום דבר לעשות בטרמינל בטשקנט, הדיילות לא הכי סימפטיות בעולם והאוכל מזעזע. מצד שני המחירים איתם זולים ואם לא אכפת לך שאין סרטים בטיסה ושהאוכל בטעם של סולייה של נעל אז אולי שווה לסבול מעט ולחסוך כמה גרושים. לפעמים ההפרשים בינם לבין האחרים יכול להיות מאות דולרים -
אוזבקיסטן אירווייזואללה הופתעתי כי המטוסים חדשים לחלוטין , האוכל מעולה למי שלא שומר כשרות למי ששומר האוכל יהיה קר , דיילות סבבה לגמרי, סרטים קצת ישנים אבל יש מוזיקה ובאמת אין מה לעשות בטרמינל בטשקנט אבל אפשר לקרא ספר שעתיים שלוש לא יקרה כלום.
מה שכן שמעתי שה 575 שנדיר שהם משתמשים בו קצת צפוף לא יצא לי לנסות.
כבר טסתי איתם פעמיים והיה נהדר , השנה בקייץ זה רק איתם או דרך טראנס אירו הרוסית המחירים דומים רק ששם הטיסה דרך מוסקווה.
-
אוזבקיסטן אירווייזדימה שלום
בדקתי באתר של טרנסארו ואיני מצאתי כרטיס מתל אביב לבנגקוק ,יש לציין שטסתי איתם בעבר והיה נחמד ,
ירון -
אוזבקיסטן אירווייזיש העלות סביב ה 1050 דולר -
אוזבקיסטן אירווייזכמה כבר חוסכים?
אפשר לטוס באלעל בסביבות 1100 דולר. -
אוזבקיסטן אירווייזהשאלה כמה זה חוסך לך, ניתן למצוא כרטיסים לטיסות של אל על במחירים של 1100$ ומעלה, בשביל 100$ חסכון לא הייתי טס עם חברה זרה פלוס סיבוב בטשקנט, אבל זה רק אני. -
אוזבקיסטן אירווייזקניתי כרטיס דרך האוזבקים ב740 דולר ליוני.לזוג ההפרש מאל אל הוא ממש משמעותי -
אוזבקיסטן אירווייזבשביל סכום כזה אני מוכן גם לקונקשיין של 12 שעות בטשקנט -
אוזבקיסטן אירווייזקניתי את הכרטיס כבר בפברואר.ובכלל כעיקרון הרוב יושנים בטיסה כזאת ארוכה.אז מה זה משנה באיזה מטוס אתה יושן.ואגב גם האוכל לא כל כך נורא.זה הכל עניין של טעם -
האם צריך ויזה לאוזבקיסטן?!?!?קראתי איפהשהוא שלבעלי דרכון ישראלי, דרושה אשרת כניסה ל: Uzbekistan
אנחנו טסים עם האוזבקים ורציתי לדעת אם צריך לעשות ויזה ואיך זה מתבצע?! -
האם צריך ויזה לאוזבקיסטן?!?!?אם אתה טס כדאי להישאר בטשקנט אתה צריך נדמה לי ויזה.
אבל אם אתה טס ורק עושה חניית ביניים בטיסת המשך לתאילנד הודו או סין אתה לא צריך ויזה. -
השאלהמה קורה אם חו"ח יש צורך לצאת מהשדה בשל תקלה במטוס או משהו דומה שלא תלוי בנו? -
השאלהבחורף שנה שעברה נתקעו נוסעים ישראלים בטשקנט במשך שלוש ימים.היה שלג כבד ואי אפשר היה להמריא.מכיוון שלא היו להם כמובן ויזות עצרו אותם והכניסו אותם לתאי מעצר ועינו אותם בכל מיני מכשירים...
מה קורה למשל עם אלו שטסים עם הירדנים ונוחתים נחיתת חרום באירן לדוגמע וכמובן שאין להם ויזות?
אל תדאג.תטוס עם האוזבקים ואם תיתקע חס וחלילה בטשקנט יתנו לך בית מלון בחינם עד שהמטוס יתוקן או במקרה הגרוע תיתקע בשדה למשך כמה שעות.ויזה בכל מקרה לא צריך -
תיקון רציני מאד
למען הדיוק!!!!!!!!!!!!
הירדנים לא טסים מעל אירן -
שלא תחשוב שלא נבהלתי!!!לקח לי קצת זמן להבין שאתה צוחק עלי...