ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סיור באנטילופ

פורום צפון אמריקה
    2
    4
    866
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • וו
      וו נערך לאחרונה על ידי

אשמח לדעת איך מגיעים לבד לחנייה של השמורה של קניון אנטילופ?ההפרש הכספי בין 32$ לסיור מפיג' לבין הכניסה 20$ ,האם משתלם לחסוך פה?האם הדרך מסובכת או לא סלולה?והאם אם נגיע לבד ונשלם בכניסה יתנו לנו להכנס?או נצטרך להמתין הרבה כי יכניסו את הטיולים המאורגנים לפנינן?
      אשמח לשמוע ממי שעשה זאת?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • vovka
        vovka נערך לאחרונה על ידי

סיור באנטילופ
        ערב טוב,

לא ברור לי היכן ראית 20$ לכניסה במקום.

מעתיקה לכאן קטע מתוך הסיכום של הטיול שלנו (אוגוסט לפני שנתיים)

"...כשהגענו לקניון אנטילופ (נסענו ישירות לשער הכניסה), לקראת השעה אחת עשרה, אמרו לנו בכניסה לחניה(6$ לאדם) כי עכשיו נרשמים לסיור של שתים-עשרה; אבל כשהגיע תורי לשלם נשארו מקומות רק לסיור של 14:00 (באחת לא היה סיור). החלטנו להרשם בכל זאת, הרי לא היה לנו זמן אחר להגיע. 25$ למבוגר, 10$לילד עד 12.
        גם האישה בקופה אמרה שהשעות הטובות ביותר הן 11:00 ו-12:00. אני חייבת לציין שבשעה זו הקניון היה כבר די חשוך. לא ממש ראינו את האפקט של קרני השמש החודרות דרך פתחים. בהחלט כדאי להכנס בשעות המומלצות, ישר על הבוקר להגיע ולקנות כרטיסים ואז לצאת לטיולים האחרים בפייג'..."

אם אתם מגיעים בעונה הבוערת כדאי להזמין מראש כדי להכנס בשעה שאתם מעוניינים בה. ברגע שמתמלאת מכסת המבקרים לשעה מסוימת, המכירה מופסקת ומועברת לסיור הבא בתור. כמובן שמי שהזמין מראש נכלל כבר במכסה.
        • וו
          וו נערך לאחרונה על ידי

סיור באנטילופ
          לפי מה שאני מבינה ממך עדיף להזמין מראש סיור דרך חברה שלוקחת מפייג' ואז אני מבטיחה לי שעה וכניסה והמחיר לפי מה שראיתי בערך 35$ כך שאין הבדל גדול.
          • vovka
            vovka נערך לאחרונה על ידי

סיור באנטילופ
            אכן אין הבדל גדול, שילמנו בנוסף לכניסה גם דמי חניה 6$ לאדם
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון