ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה לגבי הותיקן

פורום אירופה
    5
    11
    4385
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tehila_l
      tehila_l נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מתכננים חופשה ברומא בחודש יוני. האם כדאי לרכוש כרטיסים מראש עוד מארץ לותיקן? מה לגבי סיור מאורגן כדי לחסוך את העמידה בתור? ושאלה נוספת: מתי אפשר לבקר בבית הכנסת הגדול? תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חמוטל69
        חמוטל69 נערך לאחרונה על ידי

שאלה לגבי הותיקן
        אפשר לשריין יום ושעה מראש באתר האינטרנט של מוזאוני הותיקן וכך לחסוך את העמידה בתור לכניסה. התשלום מתבצע עם הכניסה למוזאון. הביקור בבית הכנסת משולב בביקור במוזאון היהודי ברומא. אפשר לברר את שעות הפתיחה באתר שלהם.
        • nuritb2
          nuritb2 נערך לאחרונה על ידי

שאלה לגבי הותיקן
          לחמוטל שלום,האם את בטוחה שאפשר לשריין יום ושעה לסיור במוזיאוני הוותיקן ולשלם רק בכניסה? חשבתי שאם מזמינים דרך האיטנטרנט הסכום יורד מיד דרך כרטיס האשראי. אנחנו גם נבקד בוותיקן ביוני והייתי מעוניינת לדעת.
          תודה, נורית
          • לִי
            לִי נערך לאחרונה על ידי

שאלה לגבי הותיקן
            מומלץ מאוד לרכוש כרטיס מראש באתר. מועד הכניסה נקבע לכשבוע לאחר ההזמנה, ולא ניתן להחליפו.
            שעות פתיחה: ב‭-'‬ו' ‭,18:00-09:00‬ כניסה עד 90 דקות לפני הנעילה; סגור בימי א' ובחגים קתוליים, למעט יום א' האחרון בכל חודש, שבו הכניסה ללא תשלום בשעות ‭.14:00-09:00‬
            * ניתן להחליף את הכרטיס למועד אחר עד שעה לפני הכניסה (בתנאי שיש מקום פנוי).
            http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1112223/start-0/

שלי אפריל 2011:
            חזרנו השבוע מרומא המקסימה. כל ההמלצות לגבי רכישה מוקדמת לותיקן כדאיות. שווה, בעיקר כי עוקפים תור ענק. מומלץ מאד לרכוש רכישה מוקדמת גם לקולוסאום בשילוב עם גבעת פלטין. אנו רצינו לחסוך עמידה בתור ובחרנו בכניסה באמצעות קבוצה שאורגנה על ידי מדריך מקומי. ברחבת הקולוסאום יש המון מדריכים שמציעים שירות כזה. אומנם נכנסנו כמעט במיידית, אך נגזל מאיתנו המון זמן של ההדרכה עצמה. היה בלתי אפשרי להפרד מהקבוצה, היות והכרטיס שהם רוכשים הוא קבוצתי, ולכן נאלצנו לחכות ללוח הזמנים של המדריכה, כדי להכנס לגבעת הפלטין. מי שאינו מעוניין להתעמק בהיסטוריה של המקום באופן מיוחד, לא מומלץ לבחור בדרך זו. קנו כרטיסים בארץ דרך האתר.

מומלץ להתרענן בטיבולי. נסיעה קלה מאד דרך תחנת המטרו הכחולה. יורדים בתחנת "פורטו ממלו", אחת לפני סוף הקו, ובתחנה עצמה קונים כרטיס אוטובוס הלוך ושוב לטיבולי, במחיר ארבעה יורו לנוסע. חברת האוטובוסים הכחולה, האוטובוס יוצא מרציף 2. הנסיעה אורכת כשעה.
            יורדים בכיכר המרכזית של טיבולי ומשם יש שילוט לכל הוילות. אנו ביקרנו בוילה דאסטה. מקסים.
            המלצה חמה: קחו איתכם בקבוק יין וסנדביץ מלחם איטלקי וגבינה משובחת. שבו באחת הפינות הנפלאות של הגן וקחו הפסקה קולינרית. אנא שימו לב לא להשאיר אחריכם אשפה כל שהיא, יש המון פחי אשפה, השתמשו בהם.
            רחוב: Tivoli
            שעות פתיחה: 9:00-16:00

(15.09.10):
            לפני שבועיים בקרתי באיטליה עם נכדתי. לפני הנסיעה
            רכשתי כרטיסים באינטרנט למוזיאן הותיקן ברומא, למוזיאון האקדמיה
            ולמוזיאון המדיצי בפירנצה.
            התוספת לכל כרטיס כ 4 יורו שווה כל אגורה.
            התורים לאתרים אלו ענקיים, המתנה בין 2-3 שעות. עם כרטיס מראש ליום ושעה שאתה קובע, חוסכים זמן, עצבים ובריאות -לכו על זה.

לקולוסיאום -כמה אפשרויות - לרכוש כרטיס המאפשר גם כניסה ללא תור לקולוסיאום; לרכוש כרטיס מראש באתר;‬ להצטרף לסיור מודרך בקולוסיאום ובכך לחסוך את התור; לרכוש את כרטיס Pass Roma‬ באתר. שעות פתיחה: כל השבוע מ0‭8:30-‬ עד שעה לפני השקיעה
            • גלית הותיקה
              גלית הותיקה נערך לאחרונה על ידי

שאלה לגבי הותיקן
              אני הייתי בותיקן בסיור מודרך מוזמן מראש באנגלית. לא זכור לי שהייתה אופציה להזמין ולשלם רק בכניסה. ברור לי שאם הייתה אופציה כזו הייתי בוחרת בה.
              בכל מקרה, המלצתי בחום לעשות הזמנה כזו שכן התורים היו ארוכים מאד והעומס רב.
              בעקבות המלצתי, הזמין trico כרטיסים גם הוא מראש ולא היו תורים בכלל. הוא היה פחות משבוע אחריי וגם לקראת הכריסטמס. כך שכנראה אין חוקים. בכל מקרה, אני מאלה שמעדיפים להזמין ולשלם אקסטרה על ההזמנה מאשר להגיע ולהתקל בתורים עצומים.
              • tehila_l
                tehila_l נערך לאחרונה על ידי

שאלה לגבי הותיקן
                תודה רבה על המידע הרבה! בהחלט עוזר לי!
                • nuritb2

שאלה לגבי הותיקן
                  תודה לגלית וללי. כפי שחשבתי - אין אפשרות להזמין כרטיסים ולשלם בכניסה. אנו נזמין כרטיסים מהארץ לוותיקן ולמוזיאון אופיצי בפירנצה.
                  הביקור שלנו יהיה במסגרת קרוז שיוצא וחוזר מברצלונה.
                  • גלית הותיקה

שאלה לגבי הותיקן
                    בבקשה לשתיכן. הסיור מאד מוצלח. אם יצא לכם לסייר עם לילה מובטחת לכם הצלחה. נורית, מאיפה יוצא הקרוז שלך? אני מתכננת משהו בסגנון שנה הבאה.
                    • nuritb2

שאלה לגבי הותיקן
                      היי גלית,
                      הקרוז שלנו יוצא מברצלונה לכיוון Westerm Mediterannean
                      וחוזר לברצלונה - 7 ימים של חברת רויאל קריבייאן.
                      זו הפעם הראשונה שלנו להשתתף בקרוז.
                      נורית
                      • גלית הותיקה

שאלה לגבי הותיקן
                        תודה. נראה לי שזה בגדול הכיוון שלנו. אחכה לשמוע איך היה לך. תהנו.
                        • nuritb2

שאלה לגבי הותיקן
                          ת ו ד ה
                          נורית
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון