נהיגה באנגליה/סקוטלנד
-
שלום, בחודש הבא אני נוסע לטיול באנגליה ובסקוטלנד, והמליצו לי לשכור רכב. הבעיה שהנהיגה שם היא בצד שמאל וזה נשמע די מפחיד - אפילו עם רכב אוטומטי. האם מישהו פה התנסה בנהיגה בארצות אלה? כמה זמן לוקח להתרגל? בנוסף - האם אפשר לקבל המלצה לחברת השכרה? בתו -
נהיגה באנגליה/סקוטלנד:Reבכמה דקות תתרגל. כמובן, אני הייתי כל פעם מתוך הרגל שידית ההילוכים מצד ימין, מוריד את החלון במקום להחליף מהלך. פעם שכרתי לי אוטו במרכזה של לונדון לנסיעה של יומיים לדרום האנגלי. בלונדון הכיכרות גבוהות ומשוננות וזה עלה לי עקב חוסר נסיוני בנהיגה מצד ימין- -
נהיגה באנגליה/סקוטלנד:Reלמרות שזה אישי, בסה''כ מתרגלים די מהר. תשכור רכב אוטומטי וזה יקל עליך מאד. הנהיגה הרגילה בכבישים די קלה היות וישנם כלי רכב נוספים ואז אתה משתלב עם התנועה. תשומת לב מירבית דרושה בעיקר בפניות ובכיכרות הרבות כדברי רן. -
נהיגה באנגליה/סקוטלנד:Reדודו שלום, ללא כל כוונה להפחיד אותך או משהו כזה אבל לקח לי כ-3 ימים להתרגל לנהיגה השמאלית. אני בארץ נהג די זהיר וטוב אבל בסקוטלנד ב-3 הימים לא כל כך הלך לי. 1. רוב הכבישים צרים יותר. 2. ככרות לוקחים בסיבוב עם כוון מחוגי השעון ומסתכלים קודם כל י מ
כבישים צרים מאוד
הנהיגה בסקוטלנד -
נהיגה באנגליה/סקוטלנד:Reתודה רבה לכולם!