איזה רכב עדיף?
-
קיבלתי הצעה מממס"י לגולף ב-247 יורו, ומאוויס אופל קורסה ב-258. ההבדל במחיר לא משמעותי. האם יש הבדלים במכוניות (בטיחות, צריכת דלק וכו'). מה הסיכוי לקבל רכב דיזל משתי החברות? ההשכרה, אגב, לשבוע ימים ממולהאוס - צרפת. -
איזה רכב עדיף?המכוניות שחברות ההשכרה מציגות הן רק מודל מייצג לקבוצת המחיר.
אף אחד לא מתחייב לך שאכן תקבלי אופל קורסה או גולף.
לאחרונה הזמנתי רכב שהמודל המייצג היה אופל קורסה וקיבלתי פורד פוקוס. -
איזה רכב עדיף?תכנס לאתרים של החברות או היבואנים ותשווה את נפח תא המטען. זה חשוב כי אתה צריך לאכסן מזוודות במעבר בין צימרים, ולהשאיר את הרכב בזמן שמטיילים. לא תרצה שהמזוודה תקרא לגנב. -
איזה רכב עדיף?כי גנב שקוראים לו - בא...
(כדברי הגששים) -
איזה רכב עדיף?אנחנו רק שתיים, ולא נראה לי שנהיה עם יותר מדי מטען.
אני יודעת שההתחייבות היא על הקבוצה - ולא על הרכב הספציפי. עדין אשמח לדעת (במידה ותהיה לי אפשרות לבחור), האם יש עדיפות לסוג זה או אחר של רכב, ובכלל חברה להשכרת הרכב.
-
איזה רכב עדיף?גולף זה קטגוריה אחת מעל אופל קורסה, כך שאם שתיהן מוצעות באותו מחיר, הגולף מהווה תמורה יותר טובה.
לשם השוואה, האופל המקבילה לגולף זה אופל אסטרה, והפולקסוואגן המקביל לקורסה זה פולו.
קורסה/פולו יותר חסכונית מגולף/אסטרה.
גולף/אסטרה יותר בטיחותית, יותר מרווחת ועם ביצועים יותר טובים מקורסה/פולו.
באירופה הסיכוי לקבל דיזל די גבוה. לטעמי זה עדיף מכל הבחינות. גם מנוע שיותר מתאים לנסיעה רגועה של טיול, גם סוחב יותר טוב בעליות, וגם חסכוני יותר בדלק.
היות וההשכרה בצרפת, סיכוי טוב שדווקא תקבלו רנו קליאו או פיג'ו 207 במקום אופל קורסה, או רנו מגאן/פיג'ו 308 במקום גולף.
וטוב שכך. -
איזה רכב עדיף?אף פעם לא מקבלים בדיוק את האוטו שהזמנת, יש סיכוי שתקבלי רכב טוב יותר, יש סיכוי טוב לקבל דיזל במיוחד אם תבקשי מראוש, אז בהצלחה!
וטיפ אחרון ברכ שכור יש טו חניה חינם לחנות בחניות המסומנות בכחול. -
איזה רכב עדיף?jeremyNL תודה רבה על האינפורמציה הרבה. זה בדיוק מה שחיפשתי.
לגבי התווים. אנחנו נהיה בשוויץ, אז מניחה שהטיפ לא תקף. אכן?! -
איזה רכב עדיף?ואם לשווייץ מועדות פניכן - וודאו שיש למכונית וינייט (תשלום עבור נסיעה בכבישים המהירים של שווייץ). אם אין - רכשו אחד מיד עם כניסתכן לשווייץ. הקנסות לנסיעה ללא תו זה הם גבוהים. -
איזה רכב עדיף?לגבי הגולף - יש לי 2 מזוודות בינוניות מאד (לא גדולות!)
תיכנסנה או לא?
ואם לוקחים מזוודה אחת גדולה מאד - הכל עיכנס לרכב?
ואם בנוסף (ל-2 בינוניות או אחת גדולה מאד) לוקחים טרול, מה אז?
תודה רבה! -
איזה רכב עדיף?לנו היה רכב מהקבוצה של גולף. טויוטה...(בעלי ישן ) לתא המטען הצלחנו להכניס מזוודה בינונית (מוכנה למדוד לך אותה מחר) ותיק נסיעות קצת יותר רחב הם נכנסו בקלות לאחר שהזזנו את המושבים האחוריים. תרמיל גב קטן ולא נפוח נכנס לידם. לפני שנה קיבלנו במינכן רכב לנסיעה לאיטליה מאותה קבוצה. איפשרו לנו לבחור בין שלושה רכבים, בחרנו לפי גודלו של תא המטען.
בפריס (יורפקאר בשני המקומות) לא היתה לנו אפשרות לבחור. -
איזה רכב עדיף?תודה רבה.
אנא מדדי בבקשה...
לפחות על פניו לא נראה מתאים לי. -
איזה רכב עדיף?לא היה קשה למצוא את התמונה הזאת בגוגל.
ממליץ ללמוד איך להשתמש באתר הזה: http://www.google.com
ועצה שלי - אם עדיין יש דאגות לגבי מקום בתא המטען, תזמינו מכונית סטיישן קומפקטית (לדוגמה פורד פוקוס סטיישן/אופל אסטרה סטיישן וכו'). מבטיח ששם לא יהיה חסר מקום.
דרך אגב, בביקור האחרון בישראל שכרתי פיאט פונטו, והצלחתי לדחוק לבגאז' שלוש מזוודות טרולי קטנות (אבל מפוצצות), עוד תיק רך אחד, ועוד שתי שקיות - וזה מבלי לבלוט מעל למדף האחורי.
אומנם אני מומחה לענייני אריזה, אבל עדיין זה היה הישג מרשים (חבל שלא צילמתי...).
אם כל זה נכנס בפונטו, אין לי ספק ששתי מזוודות ייכנסו לגולף בלי בעיה.
-
איזה רכב עדיף?תודה רבה! -
מדדתיהמזוודה כולל ידית מקופל מגיעה לאורך 68 ס"מ
בסיס התיק הקשיח ל70 .
רוחב המזוודה היה כ 40 ס"מ והתיק התפרס קצת יותר. אז סידרתי אותו ויכולנו להכניס (בקושי) תרמיל גב לידם.
ז"א שבסיס תא המטען קלט 70 לעומק ו80-100 ס"מ לרוחב. לא כל התא באותו רוחב. בצדדים הקרובים לדלת התא צר יותר.
באמת שברגע הראשון היה קצת מבהיל כשראינו שהמזווודות לא נכנסות זו על זו ולא ממש בכוון השני אבל מהר מאוד הבנו שאת המושבים צריך לדחוף קצת פנימה. לטעמי בהחלט נפח סביר.
נזכרתי שברכב באיטליה תא המטען נראה קטן יותר אבל יכולנו להניח את התיק מעל המזוודה והפעם לא. -
מדדתימנצל את השרשור,
אני מחפש רכב להשכרה מטולוז להחזרה בבורדו, מה הסיכוי למצוא רכב אוטומט בעלות לא גבוהה מדי בצרפת (אשתי אמריקאית ולא יודעת ידני)?
יש למישהו המלצה על סוכנות מסוימת?
לגבי GPS, האם עדיף לשכור דרך חברת ההשכרה או להשתמש ב-I-PHONE ולסדר משהו עם חברת הסלולר לשירות בצרפת?
תודה רבה. -
מדדתיתודה רבה רבה לכל מי שענה!!
-
מדדתיבנוגע ל-GPS
תבדוק טוב טוב כמה יעלה לך לרכוש מכשיר בארץ עם מפה לארץ ולאירופה.
ישנם מכשירים שמחירם הוא כמה מאות ש"ח. השקעה ליותר מנסיעה אחת (וכן זה עובד גם ללא עדכון אחרי שנתיים ויותר) וגם תרוויח מכשיר גם לארץ.
אפשרות נוספת היא לבדוק כמה עולה תוכנת אירופה של חברות שונות ב-APP STORE.
ישנן תוכנות on board, כלומר שאינך זקוק עבורן לתקשורת סלולרית.
אגב, האייפון רלוונטי אך ורק אם הוא דגם 3G ומעלה (בארץ לאייפון אני מכירה את אלו של איתורן ושל iGo \, שאינן מצריכות חיבור לרשת) -
מדדתיתודה רבה. -
מדדתיאין אוטומטי זול להשכרה באירופה.
בדר"כ רכבים אוטומטיים הם מרצדסים וכאלה מכוניות יוקרה, והמחיר גבוה בהתאם.