כרטיס טיסה
-
שלום רב,
רכשתי כרטיס טיסה באיסטה לניו יורק בתאריך 21.08.2011 עם חברת דלתא. בעת רכישת הכרטיס הדרכון שלי היה בשגרירות כך שהזמנתי את כרטיס הטיסה על סמך כרטיסים מהשנה האחרונה ליעדים באירופה.
שמי המלא כפי שמופיע בדרכון ובויזה הוא : meir shalom rosilio ואילו על הכרטיס הטיסה -E TICKET מופיע meir rosilio.לאחר שיחה עם סוכנות הנסיעות , איסתא , נאמר לי כי המקסימום שהם יוכלים לעשות בשלב זה הוא שליחת הערה נוספת לחברת דלתא וכי אין באפשרותם לשנות את שם הכרטיס. המשמעות של ביטול והזמנה נוספת כרוכה בהוצאה כספית שתנועה באיזור ה- 300 דולר.
ראשית רציתי לשאול - האם ההתנהלות בנושא השם(מופיע שם נוסף רק בכרטיס) היא מול חברת דלתא בלבד או גם עם immigration?
בנוסף האם זה בעיתי כל כך , או שסוכנת הנסיעות הפחידה אותי יתר על המידה? וכי לא תהיה כל בעיה לעלות על המטוס.
אשמח לקבל תשובה מלומדת בנושא... -
כרטיס טיסהלי יש שם אמצעי או נוסף, מעולם בשום כרטיס טיסה לא רשמו את השם האמצעי שלי. ליתר ביטחון בדקתי עכשיו את הכרטיסים העתידיים שרכשתי בחברת קונטיננטל, שבמאגר שלה כל הפרטים שלי כולל השם האמצעי ושם זה לא רשום ע"ג הכרטיס ואני לא דואג בגלל זה. -
+1גם לי יש שם אמצעי ומעולם לא היתה לי בעיה שהשם האמצעי לא הופיע בכרטיס טיסה.
-
eticketזה הגיוני שאחרי הזמנת כרטיס טיסה מאתר אינטרנט
(כמו לדוגמא קונטיננטל )הכרטיס טיסה (eticket) הוא רק דף אחד והשאר הערות וזה הכרטיסים? -
כך נראה eticket של קונטיננטל
-
eticketתודה רבה!
ומקבלים את הכרטיסים בשדה נכון? -
בשדהמקבלים Boarding pass, כרטיס עליה למטוס. צריכים להדפיס את ה-e-ticket שקבלת באי-מייל שהוא למעשה כרטיס הטיסה. -
בשדהתודה רבה!
פורום מצויין עם אנשים נפלאים.