ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסן דייגו לסן פרנסיסקו

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    2047
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yonitbs1
      yonitbs1 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב, אנחנו מתכננים טיול בקליפורניה 4 מבוגרים ו-2 ילדות קטנות 3 שבועות בחודש אוגוסט. מתחילים מ-SF אח"כ יוסמיטי, בהמשך כביש מס' 1, LA וסן-דייגו. הבעיה היא שאחרי סן דייגו רוצים לחזור היישר ל-SF במינימום זמן והשאלה היא איך לעשות זאת, מתלבטים בין טיסה (יקר מדי אך קצר ויעיל) לבין נסיעה חזרה ברכב או אולי רכבת. האם יש מסלול נסיעה סביר אם מקום נחמד לעצירה בדרך ללילה כך שאפשר לעבור את הדרך ביומיים או שמא נספוג את העלות ונזמין טיסה או מישהו מכיר קו רכבת בין SD לSF מה עדיף? תודה רבה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מסן דייגו לסן פרנסיסקו
        למה חוזרים ל-SF? כדי לטייל? כדי לטוס חזרה?
        מותר לשאול מה ההפרש הפיננסי?
        אתם מסוגלים לנסוע יום שלם מSD לSF? מדובר על -9-10 שעות נטו
        nה התוכניות שלכם במסלול דרומה? אפשר אולי לצמצם אותם ולחזור באותה דרך (בערך)?

באופן כללי, אני בעד טיסה, בייחוד אם ממשיכים בטיסה, ולא בטיול.
        למרות שברור לי שתמצאו מה לעשות ביום נוסף בטיול צפונה, הרי שתצטרכו להוריד משהו אחר, וחבל.

השיקול הפיננסי שאני תמיד עושה לנסיעה מול טיסה: כמה עולה הטיול כולו, לחלק לכמה ימים - זה העלות ליום. יום נסיעה מבזבז לי כזה סכום.

בהנחה שהטיול עולה לכם 50,000 ש"ח (או יותר), והוא ל-20 ימים, הרי שהעלות ליום היא 2500 ש"ח כלומר 700 דולר. הטיסה עולה יותר מזה?

מה שכן גם טיסה לוקחת זמן (כולל הלפני ואחרי), ולכן מאד חשוב מה קורה בסן פרנסיסקו (אם ממשיכים בטיסה הרי שעלות הזמן השולית נמוכה).
        אם עכשיו לצריך לשכור שוב אוטו, זה לוקח זמן (ועולה כסף). אם צריך מונית לעיר זה עולה הרבה כסף.
        • mabat
          mabat נערך לאחרונה על ידי

רכבת היא האופציה הכי גרועה, מכל היבט
          ראשית, רק קטע הנסיעה ברכבת בין לוס אנג'לס לבין סן פרנסיסקו אורך כ-11 שעות (ולפעמים יותר), כך שזה ממש לא חוסך לכם זמן. מעבר לכך, בד"כ עלות הנסיעה ברכבת דומה לעלות טיסה, והרבה פעמים אפילו גבוהה ממנה.
          כשמזמינים טיסות מספיק זמן מראש, אפשר למצוא עלויות ממש נמוכות. אם מקזזים מהן את עלות היומיים הנוספים שהייתם צריכים לשכור רכב רק בשביל הנסיעה חזרה; את עלות הדלק בשביל הנסיעה חזרה; את עלות הלינה בדרך - רואים שהשד הרבה פחות נורא ממה שחושבים.
          אגב, ממש כרגע בדקתי באתר של חברת התעופה SOUTHWEST. אני לא יודעת בדיוק באיזה תאריך אתם רוצים לחזור מסן דייגו לסן פרנסיסקו, אבל בתאריכים שונים בסוף אוגוסט (כנראה לאחר שכבר מתחילה שנת הלימודים שם) אפשר למצוא טיסות במחיר של $40 בלבד לאדם!!! בתאריכים אחרים במהלך החודש טיסות כאלה יעלו $97 (בימי ששי וראשון הטיסות יקרות יותר באופן משמעותי). הנה, תוכל לבדוק את המחירים כאן: http://www.southwest.com/flight/shortcut/select-flight.html? outboundMonth=8&inboundMonth=&selectedOutboundDate=& amp;selectedInboundDate=&ss=0&disc=0%3A19%3A13086372 98.044000%3A17702%40A2A5FFD6F9560BCC0A34A06C51B86B5EDCD1BED3
          • yonitbs1
            yonitbs1 נערך לאחרונה על ידי

רכבת היא האופציה הכי גרועה, מכל היבט
            תודה רבה על הלינק! עזרתם לי מאוד Smile
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון