חוף ים אקזוטי בפוקט
-
הי לכולם
אנחנו נישן 4 לילות בפטונג , אנחנו חובבי ים, לקחנו בחשבון שהחוף בפטונג לא משהו..רציתי להתייעץ איתכם:
1.איזה חופים יפים (ולא המוניים)יש בפוקט?
2.כמה זמן נסיעה במונית הם רחוקים מפטונג? (כמה עולה מונית?)
3.האם בחופים האלה יש שמשיות? כסאות?
תודה
יעל -
חוף ים אקזוטי בפוקטאקזוטי זה קצת מוגזם לומר על חופים בפוקט,אך ישנם חופים שקטים ולא רעים,
ממליץ על:
פרדייס ביץ
סורין ביץ
לאם סינג ביץ
קאטה ביץ
לא ממש יודע מחירי מונית כי אני מתנייד בקטנוע אך אני יודע שבפוקט המוניות לא זולות ומתחילים מ-200 בהט וצפונה.
-
חוף ים אקזוטי בפוקטאני יכול להמליץ על פרדייס ביץ', בערך 10-15 דקות נסיעה מפטונג. לקחנו טוקטוק והנהג רצה 400 באט ובסוף סגרנו איתו על 250 באט. חוף ממש קטן ומגניב, עולה 100 באט להיכנס אבל זה כולל כיסאות ושמשיות בחוף.
-
חוף ים אקזוטי בפוקטסמי הוא מומחה לפוקט.קח את ההמלצות שלו בשתי ידיים.
ממה שאני מכיר אז "קאטה היץ' נחמד מאוד והחוף של מלון ה"מרידיאן" מאוד יפה. -
חוף ים אקזוטי בפוקטחן חן איתן אך קטונתי מלהיות מומחה,פשוט יש לי חיבה לפוקט...
החיסרון של חוף פרדייס שעל מנת להגיע למים עמוקים צריך להיכנס מעל 100 מטר פנימה ורצוי עם שקפקפים.
היתרון שלו שהוא לא קרוב למלונות ולכן ברוב הזמן הוא די ריק.
-
חוף ים אקזוטי בפוקטשאלה לסמי המומחה או מומחים נוספים..
שכחתי לציין שאנו עם שני ילדים בני 11,13 איזה חוף הכי מומלץ?
שיש בו גם מוכרי אננס ותירס.. ושמשיות..
דרך אגב, איך אני יכולה לשבת בחוף של מלון מרידיאן, זה לא חוף פרטי של המלון?
-
חוף ים אקזוטי בפוקטועוד שאלה, האם אני יכולה לקחת מונית מפטונג לקראבי ושם לקחת סירה לריילי ביץ? זה בכלל אפשרי? האם ריאלי לטיול של יום אחד? -
חוף ים אקזוטי בפוקטלא מכיר את החוף של המלון הספציפי הזה
אבל ממה שיצא לי לראות ושאני יודע, יש לך גישה בתאילנד לכול החופים גם לאלו שעל מנת להגיע אליהם יש לעבור דרך המלון עצמו
לגבי הציוד של המלון{כסאות וכו}תהיה בעייה אבל חיוך גדול בתוספת קנייה מהבר/מסעדה שמפעיל המלון יסדרו גם את זה
אומר שוב לא מכיר את המקום הספציפי של אבל אתפלא אם המצב שם שונה -
חוף ים אקזוטי בפוקטתמצאי את כל זה גם בחוף פטונג ביץ' לאורך 4 ק"מ שלו,הוא לא נופל בהרבה מחופים אחרים (במיוחד בנסיבות שלכם לסחוב את כולם במונית).
אם בכל זאת אתם מתעקשים אז הכי קרוב לפטונג זה פרדייס ביץ' (כרבע שעה עם מונית)
נסיעה לקראבי כ-3.5 שעות לא ממליץ לנסוע ולחזור באותו יום.
-
חוף ים אקזוטי בפוקטלא ראלי טיול יום בין חוף פטונג לריילי, זה 3 שעות נסיעה לכיוון, ואם כבר אז עד חוף אאו נאנג, כי מקראבי, עוד 40 דקות כיוון בסירה!!
יש חופים יפים ושקטים יותר, גם צפונה וגם דרומה מפטונג.
ובעיני לא תוכלו להיות בחוף של מרידיאן, הייתי בצפון פוקט במלון עם חוף פרטי, עוברים מהמלון כדי להגיע לחוף, מי שלא אורח של המלון לא יכול להיכנס.